[QUOTE=mohammad_anvaran;43132][B]مش کوک رو بی خیال.... اینشاالله که کیف همه کوک باشه... مثل امروز من که کبکم خروس می خونه....
[/B][/QUOTE]
[COLOR="#800080"]پس با این حال واسه من دعا کنید که داغونم... اونم زیاد[/COLOR]
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=mohammad_anvaran;43132][B]مش کوک رو بی خیال.... اینشاالله که کیف همه کوک باشه... مثل امروز من که کبکم خروس می خونه....
[/B][/QUOTE]
[COLOR="#800080"]پس با این حال واسه من دعا کنید که داغونم... اونم زیاد[/COLOR]
[QUOTE=meysamo;43137][COLOR=#800080]پس با این حال واسه من دعا کنید که داغونم... اونم زیاد[/COLOR][/QUOTE]
بنده ی خدا دارم خودم رو گول می زنم که سر حالم:21: وگرنه از تو داغون تر خودمم
[QUOTE=mohammad_anvaran;43139]بنده ی خدا دارم خودم رو گول می زنم که سر حالم:21: وگرنه از تو داغون تر خودمم[/QUOTE]
[COLOR="#800080"]اینجوری که فکر میکنی نیست داداش محمد... [/COLOR]
[QUOTE=meysamo;43140][COLOR=#800080]اینجوری که فکر میکنی نیست داداش محمد... [/COLOR][/QUOTE]
چطور مگه دوست من؟؟؟!!!
[QUOTE=mohammad_anvaran;43141]چطور مگه دوست من؟؟؟!!![/QUOTE]
[COLOR="#800080"]بیخیال داداش.... قابل توصیف نیست...
بیا شاد باشیم... علکی...[/COLOR] :21:
[QUOTE=meysamo;43142][COLOR=#800080]بیخیال داداش.... قابل توصیف نیست...
بیا شاد باشیم... علکی...[/COLOR] :21:[/QUOTE]
دنیا همینه... خوشی هاش زود تموم می شه... تلخیاش قلب آدم رو می سوزونه و داغش تا ابد می مونه...
شاد باشیم بهتره...
[QUOTE=mohammad_anvaran;43144]دنیا همینه... خوشی هاش زود تموم می شه... تلخیاش قلب آدم رو می سوزونه و داغش تا ابد می مونه...
شاد باشیم بهتره...[/QUOTE]
[COLOR="#800080"]آره داداش....
همه از خاکیم دوباره بر خاکیم...[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
ممنون.ایشالا کیف شما هم همیشه کوک باشه
سلام به همگی یه سوال فنی داشتم از دوستان :(
[QUOTE=meysamo;43137][COLOR="#800080"]پس با این حال واسه من دعا کنید که داغونم... اونم زیاد[/COLOR][/QUOTE]
خدا نکنه مشکلی داشته باشی داداش.چی شده قربونت برم؟