اها یادم رفت یه جمله قشنگ براتون بزارم
پس :24::13::o:cool:
نمایش نسخه قابل چاپ
اها یادم رفت یه جمله قشنگ براتون بزارم
پس :24::13::o:cool:
[QUOTE=Elka Eydipor;86758][B]درود میگن آسیا تک خوبه توی منطقه ما به جز من!!! همه یه صدا میگن مخابرات!!![/B][/QUOTE]
درود
آسیا تک خوبه؟
مخابرات منم دارم ولی جدیداش انگار بد نی
[QUOTE=.:Y2J:.;86917]درود
آسیا تک خوبه؟
مخابرات منم دارم ولی جدیداش انگار بد نی[/QUOTE]
[B] پیر شدممممممممممممممممممم [/B]:46:
[QUOTE=Elka Eydipor;86930][B] پیر شدممممممممممممممممممم [/B]:46:[/QUOTE]
خب عوض کنید
میدونم گرونه ولی شاید چند تومن بیشتر ولی سرعت بالات بهتر باشه و الان انگار تعدادی از سرویس دهنگان سرعت دانلودشون یکیه با مخابرات
[QUOTE=.:Y2J:.;86965]خب عوض کنید
میدونم گرونه ولی شاید چند تومن بیشتر ولی سرعت بالات بهتر باشه و الان انگار تعدادی از سرویس دهنگان سرعت دانلودشون یکیه با مخابرات[/QUOTE]
[COLOR=#ff0000][B]خوب ببینید بحث پول نیست من گفتم توی کامنتهای بالا این پولش با قبض میاد بعد نامحدوده! درسته خیلی اذیت میشم
ولی خوب بدم نیست...همیشه میشه آنلاین باشی.. بعد نیاز نیست هی که تموم میشه پول پرداخت کنی
تا دوباره وصل کنن... همش روی قبض میاد اگه دانلود از حد مجاز بره بالاتر به طور مثال روی قبض
میاد دیگه نت قطع نمیشه! ولی مثلا من 10 گیگ 5 یا 6 یا حتی یه ماهه بگیرم مثال میزنم بعد در عرض
5 یا 10 روز تموم بشه! دوباره باید قطع میشه نت! باید دوباره پرداخت کنم وصل بشه! اینطور سخته برام!
حوصله اون دنگ و فنگشو ندارم![/B][/COLOR]
[QUOTE=Elka Eydipor;86969][COLOR=#ff0000][B]خوب ببینید بحث پول نیست من گفتم توی کامنتهای بالا این پولش با قبض میاد بعد نامحدوده! درسته خیلی اذیت میشم
ولی خوب بدم نیست...همیشه میشه آنلاین باشی.. بعد نیاز نیست هی که تموم میشه پول پرداخت کنی
تا دوباره وصل کنن... همش روی قبض میاد اگه دانلود از حد مجاز بره بالاتر به طور مثال روی قبض
میاد دیگه نت قطع نمیشه! ولی مثلا من 10 گیگ 5 یا 6 یا حتی یه ماهه بگیرم مثال میزنم بعد در عرض
5 یا 10 روز تموم بشه! دوباره باید قطع میشه نت! باید دوباره پرداخت کنم وصل بشه! اینطور سخته برام!
حوصله اون دنگ و فنگشو ندارم![/B][/COLOR][/QUOTE]
درسته خانم عیدی پور
منم خودم همینو دارم میدونم..
ولی من دیگه میخام مصرفم رو کم کنم واس این نامحدود نمیخام دیگه..
[QUOTE=.:Y2J:.;87014]درسته خانم عیدی پور
منم خودم همینو دارم میدونم..
ولی من دیگه میخام مصرفم رو کم کنم واس این نامحدود نمیخام دیگه..[/QUOTE]
[COLOR=#ff0000][B]خوبه اگه بتونید ترک کنید خیلی خوبه :4: من آخه به جز همین سایت خودمون سایت دیگه ای نمیرم
نت .. نهایت آپلود دارم مدیا فایر و گاهی هم انیمیشن یا فیلم دانلود میکنم.. و موزیک های بیکلام
مورد علاقم دیگه استفاده دیگه ای ندارم ..البته خوب یه سری کارهای شخصی هم انجام میدم با نت
و کلا" نیاز شدید دارم به اینترنت .. و همینقدرم خوبه مشکلی نیست..[/B][/COLOR]
[QUOTE=Elka Eydipor;87017][COLOR=#ff0000][B]خوبه اگه بتونید ترک کنید خیلی خوبه :4: من آخه به جز همین سایت خودمون سایت دیگه ای نمیرم
نت .. نهایت آپلود دارم مدیا فایر و گاهی هم انیمیشن یا فیلم دانلود میکنم.. و موزیک های بیکلام
مورد علاقم دیگه استفاده دیگه ای ندارم ..البته خوب یه سری کارهای شخصی هم انجام میدم با نت
و کلا" نیاز شدید دارم به اینترنت .. و همینقدرم خوبه مشکلی نیست..[/B][/COLOR][/QUOTE]
خوش یه حالتون مخابرات به شما اشتراک میده . به ما که فقط مبین نت و ایرانسل نت میدن که مبین نت دارم . سرعتش خوبه ولی فوق العاده گرون و نامحدود نداره . منم که مصرفم سر به فلک میکشه . تازه مطمئنم هستم که حجم رو میپیچونن .
:4::4::4:میگم مگه اول دبستانیی هستین که هیچکدوم نیستین!!!آخه اول دبستانی روز اول
مدرسه میرن از بسکه شوق و ذوق دارن!!!:4: گرخیدین مثلا همه تریپ مدرسه برداشتین
واسه من!!:4:
[QUOTE=Elka Eydipor;87387]:4::4::4:میگم مگه اول دبستانیی هستین که هیچکدوم نیستین!!!آخه اول دبستانی روز اول
مدرسه میرن از بسکه شوق و ذوق دارن!!!:4: گرخیدین مثلا همه تریپ مدرسه برداشتین
واسه من!!:4:[/QUOTE]
:21::21:
حالا ما کلاسامون از شنبه شروع میشه دیگه اینورا پیدا مون نمیشه
خیلی کم
:4::4: