-
[QUOTE=.:Y2J:.;86748]درود
دوستان یه آقای عزیزی بود تو انجمن گفت ها وب بگیر
ولی دوستان اگر کسی نتی سرا غ داره که تعریفش رو شنیده باشه خوبه
من یدونه بصرفه و کم مصرف میخام .. مثلا زیر1 گیگ نباشه و تا3 گیگ هم بسه (ماهیانه)و سرعتش هم خوب باشه ..مخصوصا سرعت دانلود
کسی سراغ داره؟:59::27::101:[/QUOTE]
[B]درود میگن آسیا تک خوبه توی منطقه ما به جز من!!! همه یه صدا میگن مخابرات!!![/B]
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;86743]الان من با سرعت پایین کنار اومدم
ولی لب تاپ خیلی داغ میکنه
میترسم بسوزه
نمیتونم هم بفروشمش چون واسه دانشگاه نیاز دارم
منتظرم یه سیستم بخرم 3 تومن قیمتشه .... 3 تومن هم کم دارم :4:[/QUOTE]
درباره سیستم نگید که دلم خونه . یکی از بچه های مدرسمون از اون خرپولاس . یه سیستم داره که تنها کاری که بلده بکنه اینه که کامپیوترش رو روشن کنه و بره تو بازی . سیستمش حداقل 5 برابر منه . تازه میخواد یه سیستم قوی ترم بگیره . آدم میسوزه .:2::33:
-
[QUOTE=Elka Eydipor;86758][B]درود میگن آسیا تک خوبه توی منطقه ما به جز من!!! همه یه صدا میگن مخابرات!!![/B][/QUOTE]
نه نه نه نه ...
گرفتن اینترنت از شرکت .... آسیا تک بزرگترین اشتباهه
یکی آسیا تک یکی 20 20
با تمام وجودم براشون تبلیغاته منفی میکنم
....
من با صبا نت مشکلی ندارم ... خوبه
-
[QUOTE=amin1379;86761]درباره سیستم نگید که دلم خونه . یکی از بچه های مدرسمون از اون خرپولاس . یه سیستم داره که تنها کاری که بلده بکنه اینه که کامپیوترش رو روشن کنه و بره تو بازی . سیستمش حداقل 5 برابر منه . تازه میخواد یه سیستم قوی ترم بگیره . آدم میسوزه .:2::33:[/QUOTE]
آره دیدم از اینجور آدما
تاسفـــناکه!!
آدما یا پول دارن یا عقل .... البته این جمله کاملا درست نیست !!!!!
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;86763]نه نه نه نه ...
گرفتن اینترنت از شرکت .... آسیا تک بزرگترین اشتباهه
یکی آسیا تک یکی 20 20
با تمام وجودم براشون تبلیغاته منفی میکنم
....
من با صبا نت مشکلی ندارم ... خوبه[/QUOTE]
[COLOR=#ff0000][B]من قبلا شاتل داشتم خیلی خوب ساپورت میکردن البته شهرستان... و خیلی هم عالی بود و راضی بودم
و الان اینجا فقط مخابرات داره و آسیا تک!!! که من خوب مخابرات دارم چون حوصله دردسر اینکه هر دفعه
بخوام پرداخت کنم و قطع بشه رو ندارم اینطور خوب راحت تره هر دفعه سر قبض تلفن میاد... کلا به شخصه
از دست نت مینالم!!! من نمیدونم اصلا بقیه شرکتها چطورین!!!![/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;86767][COLOR=#ff0000][B]من قبلا شاتل داشتم خیلی خوب ساپورت میکردن البته شهرستان... و خیلی هم عالی بود و راضی بودم
و الان اینجا فقط مخابرات داره و آسیا تک!!! که من خوب مخابرات دارم چون حوصله دردسر اینکه هر دفعه
بخوام پرداخت کنم و قطع بشه رو ندارم اینطور خوب راحت تره هر دفعه سر قبض تلفن میاد... کلا به شخصه
از دست نت مینالم!!! من نمیدونم اصلا بقیه شرکتها چطورین!!!![/B][/COLOR][/QUOTE]
به نظر من که اصلا اینترنته مخابرات بدرد نمیخوره
طرز برخوردشون هم اصلا خوب نیست
هیچ اهمیتی به مشترکین نمیدن
هیچ ارزشی قائل نیستن
حالا نمیدونم اگه راضی هستین خب خوبه
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;86771]به نظر من که اصلا اینترنته مخابرات بدرد نمیخوره
طرز برخوردشون هم اصلا خوب نیست
هیچ اهمیتی به مشترکین نمیدن
هیچ ارزشی قائل نیستن
حالا نمیدونم اگه راضی هستین خب خوبه[/QUOTE]
والله راضی که نیستم اصلا" منتها تنبلی باعث میشه نرم سراغ نتهای دیگه!!:4:
سخته هی دنبال پرداخت باشی
-
[QUOTE=Elka Eydipor;86774]والله راضی که نیستم اصلا" منتها تنبلی باعث میشه نرم سراغ نتهای دیگه!!:4:
سخته هی دنبال پرداخت باشی[/QUOTE]
خب اگه تونستید انصراف بدید صبا نت بگیرید
منکه همین کارو کردم
نمیدونم والا ...... آسیا تک شرکت ... هست
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;86778]خب اگه تونستید انصراف بدید صبا نت بگیرید
منکه همین کارو کردم
نمیدونم والا ...... آسیا تک شرکت ... هست[/QUOTE]
هاااااااا ای مسئله مهم رو بالا گفتم که من تنبلی اینو دارم که هر دفعه به واسطه دانلود های بیشمار بنده
مجبور میشم هی که قطع میشه نت دوباره پرداخت کنم اینطوری نامحدوده آقا مصطفی همیشه آنلاین!
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;86778]خب اگه تونستید انصراف بدید صبا نت بگیرید
منکه همین کارو کردم
نمیدونم والا ...... آسیا تک شرکت ... هست[/QUOTE]
[COLOR=#ff0000][B]از بسکه دیروز راجع به نت حرف زدیم البته نا گفته نماند دم دمای صبح امروز خوابیدم !!! یعنی 4 و اینا بود!
خواب دیدم همش که رفتم دنبال نت پرسرعت (در حد سرعت نور میگردم:4:) باور کنید اینقد این خواب شیرین
بود اینقد این خواب شیرین بود که دلم نمیخواست پاشم ولی یکهو با صدای اعضای خانواده که کار داشتند از خواب ناز:105:
بیدار گشتمی و فهمیدمی که فقط خوابی بود شیرین!!!:4: و هنوز ما با اینترنت هندلی با سوخت هیزم کار میکنیم!!!!:4:[/B][/COLOR]