-
[QUOTE=proshot;40013][COLOR=#0000ff]امید جان فایل های تک رنگ ai و eps رو من وارد کردم با عمل Drag اما فایل های چند لایه و رنگی رو Error میده داداش ...
[ATTACH=CONFIG]5424[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]5425[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]5426[/ATTACH]
[/COLOR][/QUOTE]
آهان !!!!! لوگویی که دارم مشکی و زرد هست ، اگر زرد رو به سفید تبدیل کنم مشکل حل میشه دیگه ؟؟؟؟؟؟
-
[QUOTE=neda *;40015]عكس ميشه وارد كرد ولي فايل با اين فرمت من با هر روشي كردم چيزي وارد نشد[/QUOTE]
همینطور که مجتبی گفتند فکر کنم باید فایل باید تک رنگ باشه ....
-
[QUOTE=omid8h;40020]همینطور که مجتبی گفتند فکر کنم باید فایل باید تک رنگ باشه ....[/QUOTE]
براي من تك رنگ هم وارد نكرد قبول نميكنه
-
[QUOTE=omid8h;40020]همینطور که مجتبی گفتند فکر کنم باید فایل باید تک رنگ باشه ....[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]امید جان دارم روش کار میکنم .
تونستم فایل رنگی رو هم وارد کنم اما یکم مشکل داره ...
ok شد بهت میگم داداش ...[/COLOR]
-
[QUOTE=neda *;40021]براي من تك رنگ هم وارد نكرد قبول نميكنه[/QUOTE]
واسه منم قبول نکرد ، حالا من چطوری این لوگو رو 3D کنم ؟؟؟؟؟
با spline هم سخته چون خیلی پیچ و خم داره ...
-
[QUOTE=omid8h;40023]واسه منم قبول نکرد ، حالا من چطوری این لوگو رو 3D کنم ؟؟؟؟؟
با spline هم سخته چون خیلی پیچ و خم داره ...[/QUOTE]
با خود فتوشاپ و ايلوستريتور ميشه لوگو سه بعدي درست كرد با تري دي مكس هم ميشه
-
[quote=neda *;40024]با خود فتوشاپ و ايلوستريتور ميشه لوگو سه بعدي درست كرد با تري دي مكس هم ميشه[/quote]
ندا خانم با ايلوستريتور و تری دی مکس اصلا کار نکردم در فتوشاپم اصلا گزینه 3d تا به حال باز نکردم ولی چون با سینما 4 دی انیمیتش کنم فکر کردم بهترین راه حل باشه ، حالا سعی می کنم یه کاریش بکنم ، ممنون بابت پاسخگویی شما ....
-
[QUOTE=omid8h;40030]ندا خانم با ايلوستريتور و تری دی مکس اصلا کار نکردم در فتوشاپم اصلا گزینه 3d تا به حال باز نکردم ولی چون با سینما 4 دی انیمیتش کنم فکر کردم بهترین راه حل باشه ، حالا سعی می کنم یه کاریش بکنم ، ممنون بابت پاسخگویی شما ....[/QUOTE]
[B]خواهش ميكنم اگر خواستيد بگيد براتون انجام بدم
[/B]
-
[QUOTE=neda *;40034][B]خواهش ميكنم اگر خواستيد بگيد براتون انجام بدم
[/B][/QUOTE]
ممنون ....
زحمتش دادم مجتبی بکشه ....
خیلی لطف کردید ....
-
[QUOTE=omid8h;39996]این مشکل واسه ورژن 19 فایرفاکس هست ورژن رو عوض کنید دیگه اون صفحه نمیاد ، من که با عوض کردن ورژن مشکلم حل شد ....
از دوستان کسی نرم افزار ایلوستریتور نصب نداره من یک فایل Png بدم تا واسم به Ai تبدیل کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
حوصله ندارم 2 گیگ نرم افزار رو دانلود کنم .....:22::22::22::22:[/QUOTE]
سلام امید جان فایل آپلود کن تا براد تبدیلش کنم