[QUOTE=neda *;118212][B]عزیزم با مرورگر فایر فاکس امتحان کن برامن درسته[/B][/QUOTE]
خوب فایر فاکسه ندا جون :39: اینو دیگه بلدم والا:109:
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=neda *;118212][B]عزیزم با مرورگر فایر فاکس امتحان کن برامن درسته[/B][/QUOTE]
خوب فایر فاکسه ندا جون :39: اینو دیگه بلدم والا:109:
[QUOTE=رویا;118209]ندا جون میگه آدرس نامشخصه:20:[/QUOTE]
سلام از پیجی که باز میشه یه اسکرین شات میگیرید؟
فایل رو چک کردم مشکلی نداره
[QUOTE=Mostafa Eradi;118226]سلام از پیجی که باز میشه یه اسکرین شات میگیرید؟
فایل رو چک کردم مشکلی نداره[/QUOTE]
چی هست این که گفتید خوب!:12:
[QUOTE=رویا;118234]چی هست این که گفتید خوب!:12:[/QUOTE]
عکس از صفحه ....
[QUOTE=Mostafa Eradi;118237]عکس از صفحه ....[/QUOTE]
من بلد نیستم میشه توضیح بدید؟:confused:
[QUOTE=رویا;118372]من بلد نیستم میشه توضیح بدید؟:confused:[/QUOTE]
بعله میشه ....
برای اسکرین شات یا اسکرین کپچر از روی کیبورد کلید Prtsc SysRq رو پیدا کنید و در لحظه ای که میخوایید بزنید
بعد توی یه نرم افزاری مثل فتوشاپ یا حتی پینت یه سند با سایز رزولوشن مانیتورتون باز کنید و paste کنید ...
[QUOTE=Mostafa Eradi;118375]بعله میشه ....
برای اسکرین شات یا اسکرین کپچر از روی کیبورد کلید Prtsc SysRq رو پیدا کنید و در لحظه ای که میخوایید بزنید
بعد توی یه نرم افزاری مثل فتوشاپ یا حتی پینت یه سند با سایز رزولوشن مانیتورتون باز کنید و paste کنید ...[/QUOTE]
مرسی مدیر محترم ولی خوب رفتم از جای دیگه دانلود کردم . مرسی از کمک و پیگیریتون.:8:
[QUOTE=رویا;118455]مرسی مدیر محترم ولی خوب رفتم از جای دیگه دانلود کردم . مرسی از کمک و پیگیریتون.:8:[/QUOTE]
خواهش میکنم
شاد و سلامت باشید ....
[QUOTE=Mostafa Eradi;118375]بعله میشه ....
بعد توی یه نرم افزاری مثل فتوشاپ یا حتی پینت یه سند با سایز رزولوشن مانیتورتون باز کنید و paste کنید ...[/QUOTE]
ببخشید آقای مدیر یکی از دوستانم که انجمن اینجا رو معرفی کردند گفتند به من که تنها جایی که آموزش انیمیشن داشته اینجا دیده
خودش قبلا عضو بوده البته مثل اینکه فعالیت نمیکرده :37: این آموزشها کجا هستند ؟
[QUOTE=رویا;118459]ببخشید آقای مدیر یکی از دوستانم که انجمن اینجا رو معرفی کردند گفتند به من که تنها جایی که آموزش انیمیشن داشته اینجا دیده
خودش قبلا عضو بوده البته مثل اینکه فعالیت نمیکرده :37: این آموزشها کجا هستند ؟[/QUOTE]
دقیقا چه آموزشی مد نظر دارید از انیمیشن؟ چه نرم افزاری چه تکنیکی؟