[B]والا خیلی کند پیش میره
بهتره بری تا برگردی اپلود تموم میشه[/B]
نمایش نسخه قابل چاپ
[B]والا خیلی کند پیش میره
بهتره بری تا برگردی اپلود تموم میشه[/B]
[QUOTE=shahin_hich;62406][B]والا خیلی کند پیش میره
بهتره بری تا برگردی اپلود تموم میشه[/B][/QUOTE]
رفتیم و برگشتیم و بوییی نمیاد:139:
[QUOTE=vahid980090;62438]رفتیم و برگشتیم و بوییی نمیاد:139:[/QUOTE]
[B]اقا خدمت شما.
[url]http://forum.video-effects.ir/thread7189.html#post62476[/url]
ببخش دیر شد وحید جان[/B]
[QUOTE=تورج یوسفی;62081]این سیو پروژه رو ببینید شاید تنضیمات کمکی کنه برای چرخش برگ به دور خود و به دور محیط خیلی با عجله زدم ببخشید
[URL]http://www.mediafire.com/download/n67q58qxug6kavt/charkhesh_barg.rar[/URL][/QUOTE]
این سورس رو دانلود کردم......خیلی خوبه.گردش به زیبائی و نرم انجام شده.....فقط اگر بخواهیم این گردش بیشتر و متوالی تر باشه چه باید کرد؟چون اینجا شما دوربین رو لینک کردی به نول ابجکت و اون رو 360 درچه چرخوندی......حالا اگر بخواهیم با توجه به کلیپ این چرخش ادامه دار باشه و متوالی چه ترفندی میشه پیاده کرد؟
داداش نمیشه دانلودش کرد
[QUOTE=pouya1526;64287]داداش نمیشه دانلودش کرد[/QUOTE]
[B]سلام دوست عزیز.چی رو نمیشه دانلود کرد؟[/B]
[QUOTE=amirmohammad;64254]این سورس رو دانلود کردم......خیلی خوبه.گردش به زیبائی و نرم انجام شده.....فقط اگر بخواهیم این گردش بیشتر و متوالی تر باشه چه باید کرد؟چون اینجا شما دوربین رو لینک کردی به نول ابجکت و اون رو 360 درچه چرخوندی......حالا اگر بخواهیم با توجه به کلیپ این چرخش ادامه دار باشه و متوالی چه ترفندی میشه پیاده کرد؟[/QUOTE]
[B]عزیز برای این کار باید تایم سکانس رو بیشتر کنی کیفرم دوم رو به اخر تایم ببری و روتیشن رو بیشتر کنی[/B]
[QUOTE=shahin_hich;64313][B]عزیز برای این کار باید تایم سکانس رو بیشتر کنی کیفرم دوم رو به اخر تایم ببری و روتیشن رو بیشتر کنی[/B][/QUOTE]
شاهین جان فرمایش شما متین..ولی نول ابجکت وقتی 360 درجه می چرخونیش....دوباره از صفر شروع میشه و باید 360 درجه بچرخونیش....اگر این اتفاق بین دو کی فریم بیافته..انگار همان 360 اول رو چرخوندی..چون چرخش دوم بی مفهوم میشه برای نرم افزار.........من دنبال اینم که چرخش دوم رو چجوری کی فریم بدیم....من حتی با یک فریم جلوتر دوباره کی فریم دوم رو زدم و دوباره چرخش دادم مثل اول...ولی وقتی چرخش اول تمام میشه برای رفتن به چرخش دوم یک مکث میکنه برگها و با یک تیک میره چرخش دوم............می خوام این چرخش متوالی باشه....
وای چقدر چرخش چرخش کردم خودم سرم گیج رفت!!!:76:
[QUOTE=amirmohammad;64396]شاهین جان فرمایش شما متین..ولی نول ابجکت وقتی 360 درجه می چرخونیش....دوباره از صفر شروع میشه و باید 360 درجه بچرخونیش....اگر این اتفاق بین دو کی فریم بیافته..انگار همان 360 اول رو چرخوندی..چون چرخش دوم بی مفهوم میشه برای نرم افزار.........من دنبال اینم که چرخش دوم رو چجوری کی فریم بدیم....من حتی با یک فریم جلوتر دوباره کی فریم دوم رو زدم و دوباره چرخش دادم مثل اول...ولی وقتی چرخش اول تمام میشه برای رفتن به چرخش دوم یک مکث میکنه برگها و با یک تیک میره چرخش دوم............می خوام این چرخش متوالی باشه....
وای چقدر چرخش چرخش کردم خودم سرم گیج رفت!!!:76:[/QUOTE]
خوب حالا شما 3 کیفرم داری کیفرم دوم رو بردار ببین درست میشه یا نه.یعنی فقط اولی و اخری بمونه.
[QUOTE=amirmohammad;64254]این سورس رو دانلود کردم......خیلی خوبه.گردش به زیبائی و نرم انجام شده.....فقط اگر بخواهیم این گردش بیشتر و متوالی تر باشه چه باید کرد؟چون اینجا شما دوربین رو لینک کردی به نول ابجکت و اون رو 360 درچه چرخوندی......حالا اگر بخواهیم با توجه به کلیپ این چرخش ادامه دار باشه و متوالی چه ترفندی میشه پیاده کرد؟[/QUOTE]
برای چرخوندن بیشتر از 360 بجای orientation از محور Y در rotation استفاده کنید و تعداد دور رو افزایش بدید نه درجه مثلا 2x +0.0