تشکر عالی و ممنون کار های ایرانی آپ کنید بهتره چون به کار بچه ها بیشتر میاد .موفق باشد .پست روهم ادا مه بدید.
نمایش نسخه قابل چاپ
تشکر عالی و ممنون کار های ایرانی آپ کنید بهتره چون به کار بچه ها بیشتر میاد .موفق باشد .پست روهم ادا مه بدید.
[QUOTE=zabihhosseini;52164]یه سوال شخصی میتونم بپرسم اگه دوس داشتید جواب بدید این عکس آواتار شما عکس بچه هاتونه؟:26:[/QUOTE]
سلام ..
بله آقای حسینی
[QUOTE=aligazboland;52606]تشکر عالی و ممنون کار های ایرانی آپ کنید بهتره چون به کار بچه ها بیشتر میاد .موفق باشد .پست روهم ادا مه بدید.[/QUOTE]
خواهش میکنم . سعی میکنم هر چی از کارهای ایرانی داشتم رو حتما آپ کنم ولی کارهای سینمایی غیر ایرانی هم نکات خاص خودشو داره .البته این نظر منه ....
در مورد ادامه پست هم قبلا عرض کردم با توکل به خدا حتما ادامه دار خواهد بود
[QUOTE=mafitahereh;52650]خواهش میکنم . سعی میکنم هر چی از کارهای ایرانی داشتم رو حتما آپ کنم ولی کارهای سینمایی غیر ایرانی هم نکات خاص خودشو داره .البته این نظر منه ....
در مورد ادامه پست هم قبلا عرض کردم با توکل به خدا حتما ادامه دار خواهد بود[/QUOTE]
خانم مافی حتما حتما حتما از کارای غیر ایرانی بیشتر آپلود کنید واقعا عالین.ممنون خسته نباشید
[COLOR="#800080"][B]درود بر شما خانم مافی سپاس دیروز من یکیش رو دانلود کردم الان هر چی میگیردم نمیدونم کجا سیو شده
دچار آلزایمر شدم..من:21:[/B][/COLOR]
دوستان لینک [COLOR="#ff0066"][SIZE=6]شماره 5 [/SIZE][/COLOR]اضافه شد
نمونه کارهای زیگورات هست امیدوارم مفید باشه برای دوستان
[COLOR="#A52A2A"][B]درود بر همه دوستان گرامی من ویدیوی شماره سه مربوط به فیلم سینمایی گتسبی رو دیدم (البته این فیلم رو دیدم)
بسیار جالب بود و صحنه ها و جلوه های ویژه عالی داره فیلم البته ناگفته نماند وقتی چشم تربیت بصری داشته باشه
یعنی اینکه باحقه ها آشنا باشی میفهمی که داستان چیه و گاهی توی صحنه ها متوجه میشی که چی شده و اینجا
داره چه اتفاقی میفته! مثلا کدوم قسمتها از جلو ویژه استفاده شده... ولی این کار بسیار بسیار قوی هست و یه تیم
قوی کار کردن رو فیلم و جلوه هاش و جای هیچ صحبتی نمیزاره برای من... با سپاس از خانم مافی:79:..[/B][/COLOR]
تشکر از شما خانم مافی و خدا بچه هاتونو براتون نگه داره ایشالله :113:
[QUOTE=zabihhosseini;52925]تشکر از شما خانم مافی و خدا بچه هاتونو براتون نگه داره ایشالله :113:[/QUOTE]
خواهش میکنم ...
[QUOTE=mafitahereh;52786]دوستان لینک [COLOR="#ff0066"][SIZE=6]شماره 5 [/SIZE][/COLOR]اضافه شد
نمونه کارهای زیگورات هست امیدوارم مفید باشه برای دوستان[/QUOTE]
[B]عالی بود خانوم مافی.ممنون از پست مفیدتون[/B]