اگر ميشه لطف كنيد آموزش هاله هاي نور و افكتهاي نوري قرار بديد مثلا ازآسمان هاله اي نور پخش بشه يا به شكل ديگه باشه
ممنونم
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر ميشه لطف كنيد آموزش هاله هاي نور و افكتهاي نوري قرار بديد مثلا ازآسمان هاله اي نور پخش بشه يا به شكل ديگه باشه
ممنونم
آقا اینا که اصلا دانلود نمیشه
[QUOTE=hasan14835;37391]آقا اینا که اصلا دانلود نمیشه[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]دوست عزیز الان سایت ارائه دهنده سرویس دانلود یا شلوغ هست یا به مشکل برخورده ...
شما یه زمان دیگه اقدام به دانلود کن مثلا فردا . این مشکل دانلود حل میشه ...
[/COLOR]
[QUOTE=hasan14835;37391]آقا اینا که اصلا دانلود نمیشه[/QUOTE]
دوست عزیز چند بار توی همین تاپیک عرض کردم که فعلا نمیشه دانلود کرد ...
فعلا تاپیک بسته میشه تا اینقدر سوال نشه ....
[B]بیشتر لینکها تصحیح شد ....
آموزش 16 ، 17 و 18 اضافه شد ...[/B]
فدایی داری داداششششششششششششششششششششش
[QUOTE=zabihhosseini;51848]فدایی داری داداششششششششششششششششششششش[/QUOTE]
ممنون از لطف شما ....
ولی بعضی وقتا یه مسائل پیش میاد آدم بی انگیزه میشه ....
وقتی لینکها مشکل نداشت دوستانی که انتقاد می کردند لینکها خرابه !!!!! کجا بودند ؟؟؟؟؟؟
یکی از خصلتهای ما ایرانیا اینه که فقط دنبال ایراد هستیم ، اگر مشکلی نباشه که وظیفه ست ولی اگر مشکلی باشه انتقادات شروع میشه ....
من نیازی به تشکر و کامنت گذاشتن ندارم ، همین که استفاده کنید و مفید باشه واسم بسه ....
ذبیح جان منظورم شما نیستید ، منظورم دوستانی بود که فقط موقعی که لینکها خراب بود کامنت میذاشتند ...
[QUOTE=omid8h;51850]ممنون از لطف شما ....
ولی بعضی وقتا یه مسائل پیش میاد آدم بی انگیزه میشه ....
وقتی لینکها مشکل نداشت دوستانی که انتقاد می کردند لینکها خرابه !!!!! کجا بودند ؟؟؟؟؟؟
یکی از خصلتهای ما ایرانیا اینه که فقط دنبال ایراد هستیم ، اگر مشکلی نباشه که وظیفه ست ولی اگر مشکلی باشه انتقادات شروع میشه ....
من نیازی به تشکر و کامنت گذاشتن ندارم ، همین که استفاده کنید و مفید باشه واسم بسه ....
ذبیح جان منظورم شما نیستید ، منظورم دوستانی بود که فقط موقعی که لینکها خراب بود کامنت میذاشتند ...[/QUOTE]
[B]درود بر شما کاملا درسته ... موافقم با حرفتون.:54:[/B]
[B][COLOR="#800080"]:53::53::53::53::53:
:53::53::53::53::53:
تقدیم به آقا امید...داداش گلم که انقد مهربونه[/COLOR][/B]
یه دنیا ممنون اقای هاتف تقریبا همه رو دانلود کردم واقعا اموزشهای جالب و مفیدی بودند دستتون درد نکنه
موفق و موئد باشید