[QUOTE=Elka Eydipor;85760]:46:[/QUOTE]
خانوم عیدی پور تایستون که تموم بشه شما سرتون شلوغ میشه؟ یعنی وقتتون پر میشه کمتر میایین انجمن؟
نمایش نسخه قابل چاپ
خانوم عیدی پور تایستون که تموم بشه شما سرتون شلوغ میشه؟ یعنی وقتتون پر میشه کمتر میایین انجمن؟
[QUOTE=Mostafa Eradi;85761]خانوم عیدی پور تایستون که تموم بشه شما سرتون شلوغ میشه؟ یعنی وقتتون پر میشه کمتر میایین انجمن؟[/QUOTE]
[B]درود نه من همیشه سرم شلوغه تابستون زمستون نداریم...:39:چطور مگه؟! ولی هستم همیشه اگه خدا بخواد..[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;85765][B]درود نه من همیشه سرم شلوغه تابستون زمستون نداریم...:39:چطور مگه؟! ولی هستم همیشه اگه خدا بخواد..[/B][/QUOTE]
جوونیم و کنجکاو
خدا حفظتون کنه استاد
[QUOTE=Mostafa Eradi;85768]جوونیم و کنجکاو
خدا حفظتون کنه استاد[/QUOTE]
درود بر شما من هنوز شاگردم ...:9:
خانم عیدی پور یک مسابقه بزارید دیگه همه ی تلاشمونو بکنیم تا تابستون تموم بشه دیگه درس باید بخونم منم شاگرد اول دیگه مجبورم مقامم رو حفظ کنم
:5:
[QUOTE=Effector;85777]خانم عیدی پور یک مسابقه بزارید دیگه همه ی تلاشمونو بکنیم تا تابستون تموم بشه دیگه درس باید بخونم منم شاگرد اول دیگه مجبورم مقامم رو حفظ کنم
:5:[/QUOTE]
[B]فعلا که نمیشه .. چون من تنها تصمیم گیرنده نیستم که بقیه دوستان مدیران گرامی و همینطور پاسخگوهای محترم و
از همه مهمتر مدیر کل محترم سایت باید تصمیم بگیرن... بعد اینکه گفتم دلایل عدم برگزاری مسابقه ...[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;85775]درود بر شما من هنوز شاگردم ...:9:[/QUOTE]
بله قبلا هم گفتید ولی استاد کسی نیست که خیلی بلد باشه
استاد اون انسان گرانقدری هست که هر چی بلده حاضره به بقیه یاد بده و با دیدن پیشرفت بقیه خوش حال میشه :) ... یه همچین انسان بزرگی
... تو این انجمن هم کم استاد نداریم
.....
راستی یه سوال درخواست دوستی خاموش شده؟ دیگه نمیشه فرستاد!! آیا؟؟
[QUOTE=Mostafa Eradi;85781]بله قبلا هم گفتید ولی استاد کسی نیست که خیلی بلد باشه
استاد اون انسان گرانقدری هست که هر چی بلده حاضره به بقیه یاد بده و با دیدن پیشرفت بقیه خوش حال میشه :) ... یه همچین انسان بزرگی
... تو این انجمن هم کم استاد نداریم
.....
راستی یه سوال درخواست دوستی خاموش شده؟ دیگه نمیشه فرستاد!! آیا؟؟[/QUOTE]
[B]بله اساتید زیادن ...از همشون هم یکدنیا سپااسگذارم ..
نمیدونم ؟! درخواست دوستی شما خاموش شده؟![/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;85783][B]بله اساتید زیادن ...از همشون هم یکدنیا سپااسگذارم ..
نمیدونم ؟! درخواست دوستی شما خاموش شده؟![/B][/QUOTE]
قبلا یه کلیدی بود به اسم افزودن به دوستان الان من اینو ندارم
شما دارین؟
[QUOTE=Mostafa Eradi;85784]قبلا یه کلیدی بود به اسم افزودن به دوستان الان من اینو ندارم
شما دارین؟[/QUOTE]
شما چون توی لیست دوستان من هستید نه دیگه الان نوشته یکی از دوستان شما!
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=11640&stc=1[/IMG]