-
[QUOTE=میثم پیروی;84127][COLOR=#4b0082]بله .[/COLOR][/QUOTE]
عزیز . خانم عیدی پور راست میگن . همچین چیزی رو من نمیشناسم . ولی فکر کنم بهترینش مبین نت باشه که منم دارم . البته شبا سرعتش خیلی افت میکنه . ولی انگار دارن طلا میدن . خیلی گرونه. نامحدودم نداره .
-
[QUOTE=Elka Eydipor;84126][B]:4: میگم آقا میثم یکمی فکر کنید راجع به این قضیه فرزندم بنظرت اینترنت اینطوری داریم که رو مخ نره عایا؟!
سرعتش از سرعت لاکپشت بیشتر باشه؟!! هست همچین چیزی؟! :4: زیرا؟!:4:اینقد نشستیم پای کامپیوتر که همه
بالا خونه اجاره دادیم :4:.. اگه خلاصه اینترنتی که تمام این مظایا رو داشت درود منم بهش برسونید ...:4:[/B][/QUOTE]
[COLOR=#4b0082]با این شرایطی که شما گفتید من از کشور خارج میشم ...
سرعت اینترنت آفریقا از ایران بیشتره ...
باید سفر کرد ... [/COLOR]
-
[QUOTE=amin1379;84130]عزیز . خانم عیدی پور راست میگن . همچین چیزی رو من نمیشناسم . ولی فکر کنم بهترینش مبین نت باشه که منم دارم . البته شبا سرعتش خیلی افت میکنه . ولی انگار دارن طلا میدن . خیلی گرونه. نامحدودم نداره .[/QUOTE]
[COLOR=#4b0082]اتفاقا دوستم داره ولی اونم دیونه شده از بس قط و وص میشه ...[/COLOR]
-
[QUOTE=میثم پیروی;84131][COLOR=#4b0082]با این شرایطی که شما گفتید من از کشور خارج میشم ...
سرعت اینترنت آفریقا از ایران بیشتره ...
باید سفر کرد ... [/COLOR][/QUOTE]
[B]همونطوری که شاعر میگه....... چی میگفت؟!!! [/B]:39::106:
[B]ای بابا فرار مغزها..خیلی دردناکه کلا" وجودتون لازم حالا؟! میموندین یه چایی چیزی
شامی ناهاری مارو دعوت میکردید:4::4: !!!البته ناگفته نماند منم از طرف گینه بیسائو
دعوت نامه رسمی دارم :4: گفتم نههههههههههههه جان تو که اصلا نمیام ...:16: [/B]
-
[QUOTE=amin1379;84130]عزیز . خانم عیدی پور راست میگن . همچین چیزی رو من نمیشناسم . ولی فکر کنم بهترینش مبین نت باشه که منم دارم . البته شبا سرعتش خیلی افت میکنه . ولی انگار دارن طلا میدن . خیلی گرونه. نامحدودم نداره .[/QUOTE]
[COLOR=#800000][B]درود بر شما بله بله من همیشه راست میگم:4: مبی نت؟!!! نه بابا شنیدم اونم قاطی داره گاه گیره!!!
اون روز دور از جونتون رفته بودم مخابرات شهرک اندیشه که سوال کنم آخه 2020 که جواب نمیدن
بعد دیدم چند نفر اومدن که خط بگیرن همه شاکی بودن !! البته مبی نت گویا محدود کرده و همه جا پورت نمیده!!!
کلاس میزاره خیلی :39: [/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;84134][B]همونطوری که شاعر میگه....... چی میگفت؟!!! [/B]:39::106:
[B]ای بابا فرار مغزها..خیلی دردناکه کلا" وجودتون لازم حالا؟! میموندین یه چایی چیزی
شامی ناهاری مارو دعوت میکردید:4::4: !!!البته ناگفته نماند منم از طرف گینه بیسائو
دعوت نامه رسمی دارم :4: گفتم نههههههههههههه جان تو که اصلا نمیام ...:16: [/B][/QUOTE]
[COLOR=#4b0082]البته ناگفته نماند یه راهی هست که فایلهای ذخیره شده سایت های مختلف در هارد کامپیوتر رو پاک کرد ...
با این کار کمی سرعت میگیره ...[/COLOR]
-
[QUOTE=میثم پیروی;84136][COLOR=#4b0082]البته ناگفته نماند یه راهی هست که فایلهای ذخیره شده سایت های مختلف در هارد کامپیوتر رو پاک کرد ...
با این کار کمی سرعت میگیره ...[/COLOR][/QUOTE]
متوجه این نشدم؟!! :39:
-
[QUOTE=Elka Eydipor;84137]متوجه این نشدم؟!! :39:[/QUOTE]
[COLOR=#4b0082]وقتی به سایت های مختلف سر میزنیم فایل مربوط به اون سایت ذخیره میشه ...
این فایل تو کامپیوتر شما ذخیره میشه و حجم میگیره ...
این فایلها بیشتر واسه شرکتها و بانکها و اداره ها بدرد میخوره ...
واسه جلوگیری از هک ...
که واسه کاربرای خانگی ضروری نیست ...[/COLOR]
-
سلام دوستان .. فکر می کنید برای این مورد من باید چیکار کنم؟
[URL]http://forum.video-effects.ir/thread5435.html#post84108[/URL]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;84135][COLOR=#800000][B]درود بر شما بله بله من همیشه راست میگم:4: مبی نت؟!!! نه بابا شنیدم اونم قاطی داره گاه گیره!!!
اون روز دور از جونتون رفته بودم مخابرات شهرک اندیشه که سوال کنم آخه 2020 که جواب نمیدن
بعد دیدم چند نفر اومدن که خط بگیرن همه شاکی بودن !! البته مبی نت گویا محدود کرده و همه جا پورت نمیده!!!
کلاس میزاره خیلی :39: [/B][/COLOR][/QUOTE]
آره . خیلی قاطی داره . از شانس بد من منطقه ما فیبر نوری هستش و فقط مبین نت و وایمکس ایرانسل به ما اینترنت میدن .