[QUOTE=Mostafa Eradi;82824]خب دوست من پس نرم افزار رو نصب کن تا بتونی از پلاگینی که خواستی استفاده کنی[/QUOTE]
یعنی شما سینما فوردی رو جدا از افترافکت نصب می کنید عایا؟:79:
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=Mostafa Eradi;82824]خب دوست من پس نرم افزار رو نصب کن تا بتونی از پلاگینی که خواستی استفاده کنی[/QUOTE]
یعنی شما سینما فوردی رو جدا از افترافکت نصب می کنید عایا؟:79:
[QUOTE=fo-eng;82827]یعنی شما سینما فوردی رو جدا از افترافکت نصب می کنید عایا؟:79:[/QUOTE]
بله ... فوردی یه ابر نرم افزاره یه پلاگین که نیست!
[QUOTE=Mostafa Eradi;82830]بله ... فوردی یه ابر نرم افزاره یه پلاگین که نیست![/QUOTE]
خب من از سینما فوردی خود افترافکت استفاده می کردم و نمی دونستم ...
از اینجا
[IMG]http://s5.picofile.com/file/8138602900/ngc.jpg[/IMG]
میشه بهم آدرس جایی که بشه سینما فوردی رو نصب کرد بدید .. واسه همین پلاگین آتش ها .
[QUOTE=fo-eng;82835]خب من از سینما فوردی خود افترافکت استفاده می کردم و نمی دونستم ...
از اینجا
میشه بهم آدرس جایی که بشه سینما فوردی رو نصب کرد بدید .. واسه همین پلاگین آتش ها .[/QUOTE]
شما خود نرم افزار رو دارید؟ اگه دارید همون جایی که پیش فرض انتخابه نصب کنید البته اگه فضای کافی دارید
خب اگه فقط افتر رو نصب کردید که خیلی برام عجیبه فوردی باز میشه من الان که امتحان میکنم همون فوردی باز میشه که نصب دارم ...
[QUOTE=Mostafa Eradi;82841]شما خود نرم افزار رو دارید؟ اگه دارید همون جایی که پیش فرض انتخابه نصب کنید البته اگه فضای کافی دارید
خب اگه فقط افتر رو نصب کردید که خیلی برام عجیبه فوردی باز میشه من الان که امتحان میکنم همون فوردی باز میشه که نصب دارم ...[/QUOTE]
راستش من رفتم و این پلاگین رو با فولدرش همون جا کپی کردم ولی متاسفانه نیومد.
نمی دونم والا چطوره .. ولی خب مال من میاد ولی متاسفانه اون پلاگین اجرا نشد.
سلام . اینجا کسی وایمکس ایرانسل داره ؟ اگه داره بگه چطوره ؟ راضی هستش ؟ سرعت دانلودش چطوره ؟ من مبین نت دارم ولی خیلی گرونه و نامحدود هم نداره . بدبختم کرده .
دلم گرفته چی کار کنم
[QUOTE=fo-eng;82827]یعنی شما سینما فوردی رو جدا از افترافکت نصب می کنید عایا؟:79:[/QUOTE]
چرا بعضی ها هنوز فکر میکنند این ابر نرم افزار پلاگین هست
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:o:o
واقعا لیاقت ابر نرم افزار رو داره
[QUOTE=amin1379;82966]سلام . اینجا کسی وایمکس ایرانسل داره ؟ اگه داره بگه چطوره ؟ راضی هستش ؟ سرعت دانلودش چطوره ؟ من مبین نت دارم ولی خیلی گرونه و نامحدود هم نداره . بدبختم کرده .[/QUOTE]
والا ما که مخابرات داریم
خوبه
الان میگن طرح جدیده چیه اسمش
اها رایتل میگن شبانه هم هست سرعت بالا داره
میگن چون هنوز خیلی جدیده کسی نیست شب آنلاین بشه سرعت 600 کیلوبایت هست در صبح هم که 2 مگ فکر میکنم
مخابرات که میریم طرح 2 Mb میخریم میبینیم 500 کیلو بایت میشه
میگن تقسیم بره 100 میشه و اینا
من که دلم پره تا صبح هم از بدی های مخابرات بگم تمومی نداره
:23:
[QUOTE=Effector;82977]والا ما که مخابرات داریم
خوبه
الان میگن طرح جدیده چیه اسمش
اها رایتل میگن شبانه هم هست سرعت بالا داره
میگن چون هنوز خیلی جدیده کسی نیست شب آنلاین بشه سرعت 600 کیلوبایت هست در صبح هم که 2 مگ فکر میکنم
مخابرات که میریم طرح 2 Mb میخریم میبینیم 500 کیلو بایت میشه
میگن تقسیم بره 100 میشه و اینا
من که دلم پره تا صبح هم از بدی های مخابرات بگم تمومی نداره
:23:[/QUOTE]
مشکل من بدبخت اینه که منطقه ی ما فیبر نوری هستش و فقط همین مبین نت ، ایرانسل و رایتل به ما اینترنت میدن و بقیه شرکتا نمیدن .