-
[QUOTE=Elka Eydipor;82566][B]درود یه تک تومنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خوب معلومه دیگه یه تومن البته الان بیشتر باید شده باشه..
ولی انیمیشن خیلی کار میبره دوست گرامی و من انیماتورهایی رو دیدم که سه دقیقه ساختن 3میلیون گرفتن!تو عرض یه ماه
البته بدون محتوا!!!![/B][/QUOTE]
مگه اصلا اگه بدون محتوا باشه از در صدا و صیما تو میره ؟ همه ی انیمیشن هایی که از صدا و سیما پخش میشه ، با محتوان . البته محتواشون خیلی داغونه .
-
سلام
آقا میشه زحمت بکشید یه قیمت میکس عروسی به ما بدید؟
قیمت فیلم اسپرت رو هم بفرمایید؟
کار با ادیوسه و تقریبا قوی هستش.اگه یه حدود بدید کافیه.
ممنون
-
[QUOTE=amin1379;82572]مگه اصلا اگه بدون محتوا باشه از در صدا و صیما تو میره ؟ همه ی انیمیشن هایی که از صدا و سیما پخش میشه ، با محتوان . البته محتواشون خیلی داغونه .[/QUOTE]
بعضیاش بله خیلی محتوایی نداره یا تکراریه موضوعاتش ... بستگی داره..:5:
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;82539]دوبعدی یا سه بعدی؟[/QUOTE]
کدوم خوبه
یه چیز میخوام که زیاد کدنویسی نباشه
-
[QUOTE=webtyas;82579]کدوم خوبه
یه چیز میخوام که زیاد کدنویسی نباشه[/QUOTE]
بستگی به علاقتون داره
خب مسلما سه بعدی سنگین تره
در کل بازی سازی با کد نویسی هست و نسبتا سخت
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;82585]بستگی به علاقتون داره
خب مسلما سه بعدی سنگین تره
در کل بازی سازی با کد نویسی هست و نسبتا سخت[/QUOTE]
حالا کدوم خوبه و کمی راحت تره
-
[QUOTE=webtyas;82600]حالا کدوم خوبه و کمی راحت تره[/QUOTE]
پیام خصوصیتونم باز پر شد
به این تاپیک یه سر بزنید شاید کمک کنه
[B][URL="http://forum.video-effects.ir/thread7812.html"]درخواست آموزش Adobe Gaming SDK[/URL][/B]
خب فلش فک میکنم از همه ساده تره که البته بازم سخته برای دو بعدی
-
[QUOTE=Elka Eydipor;82566][B]درود یه تک تومنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خوب معلومه دیگه یه تومن البته الان بیشتر باید شده باشه..
ولی انیمیشن خیلی کار میبره دوست گرامی و من انیماتورهایی رو دیدم که سه دقیقه ساختن 3میلیون گرفتن!تو عرض یه ماه
البته بدون محتوا!!!![/B][/QUOTE]
حالا انیمیشن باید چه ویژگی هایی داشته باشه تا قبول بشه ؟ منظورم اینه که شرایطش چیه ؟
-
[QUOTE=amin1379;82643]حالا انیمیشن باید چه ویژگی هایی داشته باشه تا قبول بشه ؟ منظورم اینه که شرایطش چیه ؟[/QUOTE]
[COLOR=#800000][B]درود بر شما خوب معیار هر سازمانی فرق میکنه قبلا پاسخ این سوال رو توی یه پست داده بودم من معیارهای انیمیشن خوب
رو از ددیدگاه صدا سیما نمیدونم دوستانی که اونجا فعالیت میکنند باید نظر بدن.. ولی در مورد کانون پرورش فکری تا حدودی میدونم
کانون گامهای خیلی خوب و مثبتی از اول برداشته برای انیمیشن ایران و الان هم روز بروز بهتر و پیشرفته تر دارن کار میکنند..
خوب معیارهای انتخاب جشنواره ای فرق میکنه معیار انتخاب برای سی دی هایی که توی بازار میره هم همینطور و غیره و غیره
کانون علاوه بر جذابیت داستان یه انیمیشن و شخصیتها از لحاظ بصری و زیبایی شناختی ... همچینین به محتوا بسیار بسیار
اهمیت میده و کار باید خیلی قوی باشه حالا این انیمیشن میخواد دو بعدی باشه و یا سه بعدی تکینیک چه تکنیکی باشه مهم نیست اصل
و شالوده کار مهمه ... چون این کار برای کودک عرضه میشه و [COLOR=#800000][B]بحث روانشناختی کودک وسط میاد [/B][/COLOR]کودک هم برای کانون بسیار مهمه
...و کانون مخاطب شناس خوبی هست...[/B][/COLOR]
-
سلام دوستان ...
میشه موارد زیر رو برای بنده کمی توضیح بدید؟
1.چطور می تونم از یک پلاگین استفاده کنم؟ هم در cinema 4d و هم افترافکت؟
2.چطور می تونم از سایت videocopilot آموزش های فیلم های افترافکت رو دانلود کنم؟
3. و چطوری می تونم این پلاگین رونصب کنم؟
[URL="http://forum.video-effects.ir/thread4540-2.html"][COLOR=#3d7aa3]دانلود پلاگین TurbulenceFD ورژن 1.0 برای Cinema 4d r15[/COLOR][/URL]
من این رو دانلود کردم ولی هیچ فایل اجرایی نداره که بتونم اون رو اجرا کنم تا کادر نصب شدن برام بیاد. در کل تا حالا پلاگین نصب نکردم ...