-
سلام به همه ی دوستای عزیزم...
اومدم بگم اینجا نیستم دلیل فراموشی محبتای استادا و دوستان این سایت نیست...به خدا من آدم قدرشناسیم...
من کاملا یهویی شنبه پیش مراسم عقدم بود و یه ذره کارام پیچیدن بهم...یکم که تونستم با شرایط جدید خودمو وفق بدم بازم میام...درس پس میدم
امیدوارم که لحظه هاتون شاد و ناب باشه همیشه
-
[QUOTE=faeze hoseini;81971]سلام به همه ی دوستای عزیزم...
اومدم بگم اینجا نیستم دلیل فراموشی محبتای استادا و دوستان این سایت نیست...به خدا من آدم قدرشناسیم...
من کاملا یهویی شنبه پیش مراسم عقدم بود و یه ذره کارام پیچیدن بهم...یکم که تونستم با شرایط جدید خودمو وفق بدم بازم میام...درس پس میدم
امیدوارم که لحظه هاتون شاد و ناب باشه همیشه[/QUOTE]
سلام فائزه خانوم .... خوبید ؟
-
1 فایل پیوست
[QUOTE=faeze hoseini;81971]سلام به همه ی دوستای عزیزم...
امیدوارم که لحظه هاتون شاد و ناب باشه همیشه[/QUOTE]
[COLOR=#a52a2a][B]درود بر شما فائزه جان... به به مبارکه [ATTACH=CONFIG]10844[/ATTACH]به سلامتی انشالله زندگی خوبی در پیش داشته باشید :34::34::34::34:
پایدار باشید اشکالی نداره عزیز ...بالاخره یکی از دخترا رفت خونه بخت انشالله قسمت بقیه فرزندانم بشه ..[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;81977]سلام فائزه خانوم .... خوبید ؟[/QUOTE]
سلام آقا مصطفی..ممنونم..خداروشکر...خوبم..شما خوبی؟
[QUOTE=Elka Eydipor;81978][COLOR=#a52a2a][B]درود بر شما فائزه جان... به به مبارکه [ATTACH=CONFIG]10844[/ATTACH]به سلامتی انشالله زندگی خوبی در پیش داشته باشید :34::34::34::34:
پایدار باشید اشکالی نداره عزیز ...بالاخره یکی از دخترا رفت خونه بخت انشالله قسمت بقیه فرزندانم بشه ..[/B][/COLOR][/QUOTE]
مرسی الکا جوووون:11::11::11::11: سلامت باشین....یه دنیا ممنونم....ایشالا همه افترافکتیا خووشبخت باشن و خوشبختتر بشن:8::8::8:
والا انقد هولکی شد یادمم رف بیام اینجا به شما بگم چند روزه خطمم قاطی کرده هی خواستم زودتر بگم بهتون
-
[QUOTE=faeze hoseini;81980]سلام آقا مصطفی..ممنونم..خداروشکر...خوبم..شما خوبی؟
[/QUOTE]
مرسی
امید وار خوشبخت بشید
همچنین امید وارم توی تمام مراحل زندگیتون موفق و پیروز باشید
هر وقت سرتون خلوت شد به انجمن سر بزنید
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;81981]مرسی
امید وار خوشبخت بشید
همچنین امید وارم توی تمام مراحل زندگیتون موفق و پیروز باشید
هر وقت سرتون خلوت شد به انجمن سر بزنید[/QUOTE]
ممنونم...سلامت باشین...ایشالا نوبت شما:)
منم براتون آرزوی سعادت و نیکبختی دارم توی همه مراحل زندگی
والا خودمم اینجا نمیومدم حس کمبود داشتم..برای یادگیریه افترافکت مدیون این سایتم...اگه پیداش نمیکردم واقعا باید قید پایان ناممو میزدم
-
[QUOTE=faeze hoseini;81982]ممنونم...سلامت باشین...ایشالا نوبت شما:)
منم براتون آرزوی سعادت و نیکبختی دارم توی همه مراحل زندگی
والا خودمم اینجا نمیومدم حس کمبود داشتم..برای یادگیریه افترافکت مدیون این سایتم...اگه پیداش نمیکردم واقعا باید قید پایان ناممو میزدم[/QUOTE]
مرسی
ببخشید رشته تحصیلیه شما چی هست؟
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;81985]مرسی
ببخشید رشته تحصیلیه شما چی هست؟[/QUOTE]
ببخشین نتم قطع شده یهو...گرافیک
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;81959]ممنون لطف میکنید
راستش منم همینجوریم ... هر چن وقت یه بار هنگ میکنم هیچی نمیفهمم نگران نباشید مغز خسته میشه کاملا طبیعیه[/QUOTE]
[COLOR=#800000][B]درود بر شما خیلی خوب بود آموزشتون آقا مصطفی و خوب توضیح دادید آفرین ..
ادامه بدید منتظر آموزشهای بعدی شما هستیم ..[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;81987][COLOR=#800000][B]درود بر شما خیلی خوب بود آموزشتون آقا مصطفی و خوب توضیح دادید آفرین ..
ادامه بدید منتظر آموزشهای بعدی شما هستیم ..[/B][/COLOR][/QUOTE]
مرسی عزیز
خوشحالم کردین
حتما ادامه میدم
امید وارم بتونم گوشه ای از زحمات شما سروران رو جبران کنم