-
[QUOTE=یاشار ابراهیمی;76638]سلام.:8:
خبرا دست شماست......:106:
مسافرت تشریف برده بودین؟:39:[/QUOTE]
[QUOTE=Mostafa Eradi;76645]سلام استاد ... خوبین؟؟؟ :o
شیراز خوش گذشت ؟؟؟[/QUOTE]
درود بر شما آقا یاشار .. و آقا مصطفی به خوشی شمابد نبوده . بله رفتم یه چند وقتی پیش بستگان سر بزنم
آقا مصطفی والله من همیشه شیراز میام و سر میزنم اونجا خونه خالم و منزل داداشم هست .. و
الان چند سالی هست که خیلی کم پیش میاد شیراز برم بخوام برم جاهای دیدنی رو ببینم و بیشتر
خونه هستیم .. من شیراز رو خیلی دوست دارم..
-
[QUOTE=faeze hoseini;76626]سلام الکا جوون..جاتون خالی بودا:)
آقا مصطفی آموزشگاه میگه پذیرش مرد هم دارن ینی؟؟
کلا دفترچه امسال بدرد نخوره...من تا الان 5تا رشته پیدا کردم تو ریاضیا که تو دفترچه نزدن خاک تو سرا!![/QUOTE]
درود بر شما فائزه جان خوبید من کم و بیش میومدم بابا این تب لت دیونم کرد هنوزم خوب نتونستم
باهاش آنلاین بشم...
-
[QUOTE=faeze hoseini;76650]سلام..مرسی من نه والا درگیرو عصبیم...شما خوبی؟
ای بابا...این سنجشو تخته کنن بره...یه مشت بی سواد توشن...من هر سال بعد کنکور حرص حماقتاشونو میخورم...بنده خدا یکی از فامیلام با رتبه 3 رقمی تو ریاضی پارسال هیجا درنیومد بعد گفتن بهش که اون لحظه سیستما قاطی داشتن اصن ثبت نشده انتخابای شما
کاش بشه مسئولین بی شخصیت رو خودمون پست کنیم برا داعش!!
کلا تو هنر همینه رشته ها...شما اگه برات مقدوره شخصا برو سازمان سنجش پرسوجو کن[/QUOTE]
ممنون
حالا من که انقد نگرانم رتبم شده نه هزار :o
ولی کلا هر چی شد که شد یه رشته ای میرم که سرگرم بشم ولی تخصصی که میخوام یاد بگیرم رو خارج از دانشگاه یاد میگیرم
مگه حالا تو دانشگاه چه خبره
یه دوستی رشتش انیمیشن بود ولی انیمیشنشو من ساختم براش ....
راستش نمیدونم تو شیراز سازمان سنجش کجا هست ...
حالا انقد زنگ میزنم تا جواب بدن
ممنون
-
[QUOTE=Elka Eydipor;76653]درود بر شما آقا یاشار .. و آقا مصطفی به خوشی شمابد نبوده . بله رفتم یه چند وقتی پیش بستگان سر بزنم
آقا مصطفی والله من همیشه شیراز میام و سر میزنم اونجا خونه خالم و منزل داداشم هست .. و
الان چند سالی هست که خیلی کم پیش میاد شیراز برم بخوام برم جاهای دیدنی رو ببینم و بیشتر
خونه هستیم .. من شیراز رو خیلی دوست دارم..[/QUOTE]
به به سلام الکا جووون:)
تا باشه سفر و استراحت و اینا...من تا حالا شیراز نرفتم...قشنگه نه؟
-
[QUOTE=Elka Eydipor;76655]درود بر شما فائزه جان خوبید من کم و بیش میومدم بابا این تب لت دیونم کرد هنوزم خوب نتونستم
باهاش آنلاین بشم...[/QUOTE]
عوضش یه استراحت اجباری بود برای کمرتون که خسته نشه زیاد با نشستن پای سیستم
-
[QUOTE=faeze hoseini;76657]به به سلام الکا جووون:)
تا باشه سفر و استراحت و اینا...من تا حالا شیراز نرفتم...قشنگه نه؟[/QUOTE]
[B]درود فائزه جان بله سفر خیلی خوبه .. ولی خوب الان دیگه من زیاد نمیتونم مسافرت طولانی برم
و واقعا" خسته میشم توی راه .. بله شیراز خیلی جای قشنگیه ولی خوب ماشین میخواد که همه
جاش بتونی بری و ببینی جاهای دیدنی زیادی داره و زیباست...[/B]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;76653]درود بر شما آقا یاشار .. و آقا مصطفی به خوشی شمابد نبوده . بله رفتم یه چند وقتی پیش بستگان سر بزنم
خونه هستیم .. من شیراز رو خیلی دوست دارم..[/QUOTE]
خانوم عیدی پور ما آخر نفهمیدیم شما کجایی هستید :)
به نظر من شیراز بهترین شهر برای گردش توی ایران هست
مردمانشم بد نیستن
ایشالا دفعه بعد حسابی تو شهر بگردید .... :o
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;76661]خانوم عیدی پور ما آخر نفهمیدیم شما کجایی هستید :)
به نظر من شیراز بهترین شهر برای گردش توی ایران هست
مردمانشم بد نیستن
ایشالا دفعه بعد حسابی تو شهر بگردید .... :o[/QUOTE]
توی صندلی داغ کلاغک گفتم که من خوزستانی هستم اصالتا ... خالم شیراز زندگی میکنه
و داداشم هم بایکی از دوستانش که اونجاست کار میکنه و دیگه همونجا ازدواج کرد و موندگار
شد و خانمشون شیرازی هستند.. خوب من زیاد میرم شیراز از بچگی که خالم اونجا ازدواج کرد
میریم سر میزنیم و تقریبا" همه جاهای دیدنیشو دیدم آقا مصطفی البته بچه که بودیم مسافرت زیاد
رفتیم و تقریبا" تمام شهرهای ایران رو رفتیم و دیدیم ... ولی خوب الان چند سالیه تهران زندگی
میکنیم ...
-
[QUOTE=Elka Eydipor;76665]توی صندلی داغ کلاغک گفتم که من خوزستانی هستم اصالتا ... خالم شیراز زندگی میکنه
و داداشم هم بایکی از دوستانش که اونجاست کار میکنه و دیگه همونجا ازدواج کرد و موندگار
شد و خانمشون شیرازی هستند.. خوب من زیاد میرم شیراز از بچگی که خالم اونجا ازدواج کرد
میریم سر میزنیم و تقریبا" همه جاهای دیدنیشو دیدم آقا مصطفی البته بچه که بودیم مسافرت زیاد
رفتیم و تقریبا" تمام شهرهای ایران رو رفتیم و دیدیم ... ولی خوب الان چند سالیه تهران زندگی
میکنیم ...[/QUOTE]
چه جالب ... حس میکردم جنوبی باشید :39: ... پرچم جنوبیا بالاست ;)
ممنون که کامل توضیح دادین
... :)
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;76669]چه جالب ... حس میکردم جنوبی باشید :39: ... پرچم جنوبیا بالاست ;)
ممنون که کامل توضیح دادین
... :)[/QUOTE]
بله درود بر شما ... پرچم ایرانمون بالاست..