سلام به همه...شب و روزاتون بخیر باشه
خیلی بده که معطل زمان باشه آدم....نصیب گرگ بیابونم نشه
از الکا جون خبری نیست...کسی خبری داره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه...شب و روزاتون بخیر باشه
از الکا جون خبری نیست...کسی خبری داره؟
[QUOTE=faeze hoseini;75626]سلام به همه...شب و روزاتون بخیر باشه
از الکا جون خبری نیست...کسی خبری داره؟[/QUOTE]
ننه است دیگر
گاهی دلش میخواهد به ما سر نزند :29:
[QUOTE=یاشار ابراهیمی;75627]ننه است دیگر
گاهی دلش میخواهد به ما سر نزند :29:[/QUOTE]
ا....پس باید یه خبر بگیرم ازشون..شاید مشکل اینترنت دارن
[QUOTE=faeze hoseini;75629]ا....پس باید یه خبر بگیرم ازشون..شاید مشکل اینترنت دارن[/QUOTE]
کار خوبی میکنی
به ما هم خبر بده
[QUOTE=faeze hoseini;75629]ا....پس باید یه خبر بگیرم ازشون..شاید مشکل اینترنت دارن[/QUOTE]
گفتن که تهران نیستن ....
دوستان گذاشتن ادرس های فیلتر اشکال نداره توی انجمن؟ 100البته که این ادرس ادرس اموزشی هست و هیچ چیز غیر اخلاقی هم توش نیست
اجازه دارم؟:7:
[QUOTE=Masoud Dezfuly;75645]دوستان گذاشتن ادرس های فیلتر اشکال نداره توی انجمن؟ 100البته که این ادرس ادرس اموزشی هست و هیچ چیز غیر اخلاقی هم توش نیست
اجازه دارم؟:7:[/QUOTE]
لینکهایی که فیلتر هست به هیچ عنوان در انجمن نذارید ، چون باعث میشه انجمن فیلتر بشه ....
در گذشته این مشکل رو داشتیم ....
[QUOTE=omid8h;75646]لینکهایی که فیلتر هست به هیچ عنوان در انجمن نذارید ، چون باعث میشه انجمن فیلتر بشه ....
در گذشته این مشکل رو داشتیم ....[/QUOTE]
باشه تشکر
اخه دیدم در مورد مایا زیاد بحث نمیشه و همه بحث ها قدیمی هستن یه فایل گیر اوردم حدود 100گیگ اموزش مایا هست گفتم شاید دوستان خوششون بیاد و شروع به کار با مایا بکنن ولی مثل اینکه نمیشه :29:
باز خوب بود قبل از اقدام سوال کردم ها :124:
[QUOTE=Masoud Dezfuly;75648]باشه تشکر
اخه دیدم در مورد مایا زیاد بحث نمیشه و همه بحث ها قدیمی هستن یه فایل گیر اوردم حدود 100گیگ اموزش مایا هست گفتم شاید دوستان خوششون بیاد و شروع به کار با مایا بکنن ولی مثل اینکه نمیشه :29:
باز خوب بود قبل از اقدام سوال کردم ها :124:[/QUOTE]
خواهش می کنم ....
در مورد مایا هم چشم به زودی فعالیت بیشتر میشه ، در خود سایت هم آموزشهای فارسی مایا گذاشته شده دوست عزیز ...
[ATTACH=CONFIG]9754[/ATTACH]
سلام بچه ها میشه یه راهنمایی کنین تو کادری که مشخص کردم باید چی وارد کنم شماره کارت همون شماره حساب ؟:39: