-
[QUOTE=0oMelikao0;101695]من فیلم ها رو وارد استیج کردم مستقیم فراخوانی نکردم بازم به این کار نیازه؟؟؟ منظورتون رو میشه بگید از وارد کردن ویدئو ها در یه فایلی؟[/QUOTE]
[B]
نه ببینید مثل اون فایل پروژه بود که شما دادین من بعد گفتم درونش فیلم نبود منم به شما دادم گفتین فیلم درونش نبود به خاطر اینکه ویدئو ها همراش نبود منظورم اینه شما رو سیستم دیگه بخوایید اجراکنید باید همراه فایل فلش ویدئو هم باشه تا نشون بده یعنی ویدئویی که در پروژه استفاده شده باید همراهش درون پوشه باشه
متوجه شدین ؟[/B]
-
[QUOTE=neda *;101697][B] نه ببینید مثل اون فایل پروژه بود که شما دادین من بعد گفتم درونش فیلم نبود منم به شما دادم گفتین فیلم درونش نبود به خاطر اینکه ویدئو ها همراش نبود منظورم اینه شما رو سیستم دیگه بخوایید اجراکنید باید همراه فایل فلش ویدئو هم باشه تا نشون بده یعنی ویدئویی که در پروژه استفاده شده باید همراهش درون پوشه باشه متوجه شدین ؟[/B][/QUOTE] بله یعنی همه فیلم ها رو خودشون رو درون یه پوشه قرار بدم؟ امتحان میکنم ... تشکر ولی هنوز مشکل خروج از فلش رو نتونستم حل کنم؟دستوری که قبلا نشونتون دادم رو گذاشتم واسه دکمه ولی اجرا نمیشه..
-
[QUOTE=0oMelikao0;101699]بله یعنی همه فیلم ها رو خودشون رو درون یه پوشه قرار بدم؟ امتحان میکنم ... تشکر ولی هنوز مشکل خروج از فلش رو نتونستم حل کنم؟دستوری که قبلا نشونتون دادم رو گذاشتم واسه دکمه ولی اجرا نمیشه..[/QUOTE]
[B]
هرجا فایل فلش رو میذارید فیلمها هم همونجا قرار بدین برای دستور هم نام دکمه باید با ناامی که در دستور به کار رفته یکی باشه [/B]
-
[QUOTE=neda *;101700][B] هرجا فایل فلش رو میذارید فیلمها هم همونجا قرار بدین برای دستور هم نام دکمه باید با ناامی که در دستور به کار رفته یکی باشه [/B][/QUOTE] بله ممنونم نامشون یکی هست ولی بازم اجرا نمیشه مگه کد اصلیش در اکشن3 این نیست؟ fscommand("quit", true);
-
[QUOTE=0oMelikao0;101701]بله ممنونم نامشون یکی هست ولی بازم اجرا نمیشه مگه کد اصلیش در اکشن3 این نیست؟ fscommand("quit", true);[/QUOTE]
[B]خواهش میکنم
نه دستورش اینه [/B]
[TABLE]
[TR]
[TD="width: 100%"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 100%, bgcolor: #EDEFF2"] [COLOR=#000084]on[/COLOR] ([COLOR=#000084]release[/COLOR]) {
[COLOR=#000084]fscommand[/COLOR]([COLOR=#0000FF]"quit"[/COLOR]);
}[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
-
[QUOTE=neda *;101708][B]خواهش میکنم نه دستورش اینه [/B] [TABLE] [TR] [TD="width: 100%"] [/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 100%, bgcolor: #EDEFF2"] [COLOR=#000084]on[/COLOR] ([COLOR=#000084]release[/COLOR]) { [COLOR=#000084]fscommand[/COLOR]([COLOR=#0000FF]"quit"[/COLOR]); }[/TD] [/TR] [/TABLE][/QUOTE] ممنون یعنی همین دستور رو واسه دکمه بنویسم کافیه؟ ندا خانم کد اماده اسنیپت واسه خروج از فلش وجود نداره؟من گشتم ولی هیچکدوم جواب ندادن..
-
[QUOTE=0oMelikao0;101711]ممنون یعنی همین دستور رو واسه دکمه بنویسم کافیه؟ ندا خانم کد اماده اسنیپت واسه خروج از فلش وجود نداره؟من گشتم ولی هیچکدوم جواب ندادن..[/QUOTE]
[B]
کدش همینه دوست گرامی کدهای اماده محدود هستن [/B]
-
[QUOTE=neda *;101736][B] کدش همینه دوست گرامی کدهای اماده محدود هستن [/B][/QUOTE] اها ممنونم این کد برای اکشن 3 هست یا 2 ؟ ولی من دکمه رو ک انتخاب میکنم چون این کد اماده نیست نمیذاره بنویسم داخلش مستقیم میگه باید یا روی فریم اعمال بشه یا کد اماده باشه چکارش کنم؟؟
-
[QUOTE=0oMelikao0;101741]اها ممنونم این کد برای اکشن 3 هست یا 2 ؟ ولی من دکمه رو ک انتخاب میکنم چون این کد اماده نیست نمیذاره بنویسم داخلش مستقیم میگه باید یا روی فریم اعمال بشه یا کد اماده باشه چکارش کنم؟؟[/QUOTE]
[B]تو لایه جدا مگه نمینویسین دستور باید درست نوشته بشه تا جواب بده [/B]
-
[QUOTE=neda *;101752][B]تو لایه جدا مگه نمینویسین دستور باید درست نوشته بشه تا جواب بده [/B][/QUOTE] نگفتید این کد برای اکشن3 هست؟ خب من یه دکمه دارم که تو لایه جداست ولی نمیشه دستور رو نوشت بازم ینی کار نمیده..