-
[QUOTE=mohammad_anvaran;71301][B]زن دایی شدن هم باید جالب باشه...
ما که دایی نمی شیم که خانممون هم بشه زن دایی... ههههههههههههههههه :20:
[/B][/QUOTE]
والا من حس خاصی ندارم..فامیله شوهره چه حسی داشته باشم:15:..اما شانس آوردم دختر نیس...چون من خودم روانیه داییام بودم و حس میکردم زناشون هووآی منن:)))
آآخی....زیاد ناراحت نشو...عمو میشی!
-
[QUOTE=papillon;71306]خب دیگه فک میکنم تقریبا با نحوه فعالیت تو انجمن آشنا شدم فقط بالای پروفایلم چند تا ستاره کم دارم و دوستان رو نمیشناسم
اینم اولین تایپیک رسمیم معرفی نمیکنید خودتونو؟؟؟ و نرمافزار هایی هم که کار میکنین بگین که بیشتر بشناسیم همدیگه رو :p[/QUOTE]
[B]درود بر شما دوست گرامی اینجا خودتون رو معرفی کنید [/B]:5:
[url]http://forum.video-effects.ir/thread1227.html[/url]
-
حالا جدا از اون جنایتا..من نمیدونم چرا انقد بچه دار میشن...خو گناه دارن بچه ها
-
دوستان میان کلامتون کله قند....کسی سایت خوب مت پینتیگ سراغ داره بشه تصویر با کیفیت گرفت :p:65:
الان خانم عیدی پور می خواد منو بکشه میگه بابا دیگه این موقع شب تو چت روم بیخیال نرم افزار و این چیزها بشید......
می خوام یک دعای بزرگ کنم...خدایا هیچوقت نگذار هیچ بنده ای که افترش رو تکمیل ریخته و اینهمه پلاگین جم کرده و نصب کرده سر یک اتفاق ساده ببینه پلاگینهاش همه پریده و باید دوباره از نو نصب کنه.........جدیدا روانشناسها فهمیدن خودکشی در این مواقع بین افتر افکت کارها بسیار رایج شده:65::65::65::65:
-
[QUOTE=faeze hoseini;71307]والا من حس خاصی ندارم..فامیله شوهره چه حسی داشته باشم:15:..اما شانس آوردم دختر نیس...چون من خودم روانیه داییام بودم و حس میکردم زناشون هووآی منن:)))
آآخی....زیاد ناراحت نشو...عمو میشی![/QUOTE]
[B]
شدم.... آخ جیگرش رو بخورم بلا گرفته رو... عشق عموههههه دیگههههه....[/B]
-
[QUOTE=faeze hoseini;71309]حالا جدا از اون جنایتا..من نمیدونم چرا انقد بچه دار میشن...خو گناه دارن بچه ها[/QUOTE]
اگر نشن که نسلشون سریع منقرض میشه....درسته به هر حال جنگ و خونریزی....ولی اگر جلوی تکثیر نسلشون گرفته بشه نهایتا تا چند سال اینده دیگه چیزی هم ازشون نمی مونه....خدا نجاتشون بده ان شالله
-
[QUOTE=faeze hoseini;71309]حالا جدا از اون جنایتا..من نمیدونم چرا انقد بچه دار میشن...خو گناه دارن بچه ها[/QUOTE]
[B]اگه منظورتون مردم فلستینه که همه حق ادامه ی نسل دارن و در تمامیه کتوب منفورترین آدما کسانی بودن که نسل کشی کردن... [/B]
-
[B]برم لالا... البته قبلش کمی غذا تا افطار بعد...
شب خوبی داشته باشید...
بدرود...
[/B]
-
[QUOTE=mohammad_anvaran;71311][B]
شدم.... آخ جیگرش رو بخورم بلا گرفته رو... عشق عموههههه دیگههههه....[/B][/QUOTE]
آخی...زنده باشه ایشالا:36::36::36:
[QUOTE=amirmohammad;71312]اگر نشن که نسلشون سریع منقرض میشه....درسته به هر حال جنگ و خونریزی....ولی اگر جلوی تکثیر نسلشون گرفته بشه نهایتا تا چند سال اینده دیگه چیزی هم ازشون نمی مونه....خدا نجاتشون بده ان شالله[/QUOTE]
من کلا روی بچه ها حساسم...هیچ جوره تو کتم نمیره بدنیا آوردن بچه ای که احتمال فجیعانه کشته شدنش زیاده...آره واقعا خدا نجاتشون بده
[QUOTE=mohammad_anvaran;71314][B]اگه منظورتون مردم فلستینه که همه حق ادامه ی نسل دارن و در تمامیه کتوب منفورترین آدما کسانی بودن که نسل کشی کردن... [/B][/QUOTE]
اون که بله...حق همه س...احساساته زنانه من دوست نداره قبولش کنه تو این شرایط
-
[QUOTE=mohammad_anvaran;71315][B]برم لالا... البته قبلش کمی غذا تا افطار بعد...
شب خوبی داشته باشید...
بدرود...
[/B][/QUOTE]
شبتون خوش..خدانگهدار...منم برم کم کم جدی تر شم سر کارم
دوستان خووشحال شدم که حرفیدیم...
شب و روزتون بخیر