-
[QUOTE=mohammad_anvaran;71269][B]
شما هم زدین تو کار تصویر متحرک؟؟؟؟
تا موزیکش چی باشه...[/B][/QUOTE]
سلام..آره اون شب آقا مجتبی چندتا از ساخته های خودشونه گذاشتن ذووق کردم چندتایی از جاهای دیگه دانلود کردم استفاده کنم:15:
خوبی شما؟
آقا فری نبود امروز....معصومه جون نیس..آقا ذبیح نیستن
تا حس آدم چه موزیکی رو بطلبه:5:
-
1 فایل پیوست
[QUOTE=faeze hoseini;71266]تو آرامش فقط خوردن قهوه و شنیدن موزیک مورد علاقه میچسبه[ATTACH=CONFIG]9167[/ATTACH][/QUOTE]
بیسکوئیت ساقه طلائی کرم دار + چای +موزیک آرامبخش بی کلام + مت پنتینگ[ATTACH=CONFIG]9170[/ATTACH]
-
[QUOTE=faeze hoseini;71257]سلام به آقا محمد و الکا جون و همه
احوالتون؟[/QUOTE]
شکر خدا بد نیستیم فائزه خانم شما خوبید؟؟
-
[QUOTE=faeze hoseini;71272]سلام..آره اون شب آقا مجتبی چندتا از ساخته های خودشونه گذاشتن ذووق کردم چندتایی از جاهای دیگه دانلود کردم استفاده کنم:15:
خوبی شما؟
آقا فری نبود امروز....معصومه جون نیس..آقا ذبیح نیستن
تا حس آدم چه موزیکی رو بطلبه:5:[/QUOTE]
[B]سلام... ممنون....
انشالله که با آرمین تو ای اف ام که میونه ای ندارید؟؟؟
یا ساسی مانکن...
هر وقت موزیکای اینا رو گوش می کنم باید با کله برم تو دیوار... مثل اون شکلک معروف خانم عیدی پور که کلش رو می کوبه به زمین...
آخه اینم شعره؟؟؟ یا با یه شیشه مارتینی مستی...[/B]
-
[QUOTE=amirmohammad;71259]سلام :37:
الان تو این ارامش یک مت پینتینگ توپ می چسبه .....:133:[/QUOTE]
[QUOTE=faeze hoseini;71266]تو آرامش فقط خوردن قهوه و شنیدن موزیک مورد علاقه میچسبه[ATTACH=CONFIG]9167[/ATTACH][/QUOTE]
[QUOTE=mohammad_anvaran;71269][B]
شما هم زدین تو کار تصویر متحرک؟؟؟؟
تا موزیکش چی باشه...[/B][/QUOTE]
درود بر هر سه شب زنده داران بیدار هوشیاررر... آخی قدیما یه برنامه کودک بود بیدار و هوشیارررم...:5:
-
راستی دوستان در این شبهای پر فیض قدر مریضها رو زیاد دعا کنید.....چشمشون به این دعاهای ما دوخته شده
-
[QUOTE=Elka Eydipor;71278]درود بر هر سه شب زنده داران بیدار هوشیاررر... آخی قدیما یه برنامه کودک بود بیدار و هوشیارررم...:5:[/QUOTE]
[B]درود بر شما...
مادر گرامی والاااا ما که یادمون نمی یاد... گویا بسیار کوچک و گوگولی مگولی بوده ایم...[/B]
-
1 فایل پیوست
[QUOTE=amirmohammad;71274]بیسکوئیت ساقه طلائی کرم دار + چای +موزیک آرامبخش بی کلام + مت پنتینگ[ATTACH=CONFIG]9170[/ATTACH][/QUOTE]
[ATTACH=CONFIG]9176[/ATTACH]
-
1 فایل پیوست
[QUOTE=amirmohammad;71274]بیسکوئیت ساقه طلائی کرم دار + چای +موزیک آرامبخش بی کلام + مت پنتینگ[ATTACH=CONFIG]9170[/ATTACH][/QUOTE]
بله..خیلیم عالی[ATTACH=CONFIG]9171[/ATTACH]
[QUOTE=Elka Eydipor;71275]شکر خدا بد نیستیم فائزه خانم شما خوبید؟؟[/QUOTE]
من خیلی خوووب:) کارم داره بهتر از اونی ک فکر میکردم پیش میره اگه خودمو چش نکنم...ایشالا شمام خوووبه خوووب باشین:8::8:
[QUOTE=mohammad_anvaran;71276][B]سلام... ممنون....
انشالله که با آرمین تو ای اف ام که میونه ای ندارید؟؟؟
یا ساسی مانکن...
هر وقت موزیکای اینا رو گوش می کنم باید با کله برم تو دیوار... مثل اون شکلک معروف خانم عیدی پور که کلش رو می کوبه به زمین...
آخه اینم شعره؟؟؟ یا با یه شیشه مارتینی مستی...[/B][/QUOTE]
یا خدا...نه بابا..بلا به دور...من سنتی گوش میدم...مخصوصن الان بخاطر کاری که درگیرشم یه آرشیو کامل از موسیقی سنتی جمع کردم که عالیه
اما تک و توک آهنگای رضا یزدانی...مادمازل...و اینا گوش میدم....و از آهنگای سیروان خسروی اصن خوشم نمیاد:|
-
[QUOTE=Elka Eydipor;71278]درود بر هر سه شب زنده داران بیدار هوشیاررر... آخی قدیما یه برنامه کودک بود بیدار و هوشیارررم...:5:[/QUOTE]
من همیشه گفتم ما باید از خانم عیدی پور یاد بگیریم..سر شب ساعت 3 میره میگیره می خوابه!!:37:
یعنی چی ما تا این موقع شب بیداریم....
ببخشید اگر بلند صحبت کردیم شما رو بیدار کردیم.....شرمنده ایم......:65::65::65: