-
[QUOTE=0oMelikao0;101598]نه دکمه نداره میخوام همینطوری اجرا بشه هیچی یه لایه ایجاد کردم از فریم 1 و تا فریم 100 ادامه دادم و صدا رو وارد کردم روی حالت استریم و لوپ .. اجرا میشه ولی تا زمانی ک من رو دکمه ای کلیک نکرده به فریم 110 بره میخوام این صدا تکرار بشه حتی وقتی تموم شد ولی نمیشه و میخوام وقتی مثلا به فریم200 رفتم و باز به فریم1 بازگشتم بازم اجرا بشه ک نمیشه![/QUOTE]
[B]
شما میگین تا فریم 100 گذاشتین خوب نمیشه فریم 110 یا دویست که خالیه صدا پخش بشه بعد منظورتون از کلیک روی دکمه چه دکمه اییه خروجی که بگیرین میبینید که همینجور تکرار میشه[/B]
-
[QUOTE=neda *;101599][B] شما میگین تا فریم 100 گذاشتین خوب نمیشه فریم 110 یا دویست که خالیه صدا پخش بشه بعد منظورتون از کلیک روی دکمه چه دکمه اییه خروجی که بگیرین میبینید که همینجور تکرار میشه[/B][/QUOTE] نه من میخوام از همون فریم 1 تا 100 اجرا بشه کاری به فریمهای بعد ندارم همون دکمه هایی ک قراره کلیک بشن و به صفحه ای برم ک حاوی فیلم هاست.... من دستوری دادم که وقتی به فریم 100 میرسه استپ میشه تایم لاین تا یکی از دکمه ها رو کلیک کنم ولی میخوام تا قبل کلیک صدا همینطور در حال اجرا شدن باشه...
-
[QUOTE=0oMelikao0;101600]نه من میخوام از همون فریم 1 تا 100 اجرا بشه کاری به فریمهای بعد ندارم همون دکمه هایی ک قراره کلیک بشن و به صفحه ای برم ک حاوی فیلم هاست.... من دستوری دادم که وقتی به فریم 100 میرسه استپ میشه تایم لاین تا یکی از دکمه ها رو کلیک کنم ولی میخوام تا قبل کلیک صدا همینطور در حال اجرا شدن باشه...[/QUOTE]
[B]برا همون دستور stop هست که دادین بذارید تست کنم رو همون پروژه و بهتون جواب بدم [/B]
[url]http://forum.video-effects.ir/thread10843.html#post101481[/url] [B]این اموزش هم ببینید [/B]
-
[QUOTE=neda *;101602][B]برا همون دستور stop هست که دادین بذارید تست کنم رو همون پروژه و بهتون جواب بدم [/B] [url]http://forum.video-effects.ir/thread10843.html#post101481[/url] [B]این اموزش هم ببینید [/B][/QUOTE] خب اگه دستور استپ رو نمی نوشتم انوقت بدون کلیک کردن دکمه ها پروژه تا اخر اجرا میشد و اشتباه میشد ممنونم
-
[QUOTE=0oMelikao0;101603]خب اگه دستور استپ رو نمی نوشتم انوقت بدون کلیک کردن دکمه ها پروژه تا اخر اجرا میشد و اشتباه میشد ممنونم[/QUOTE]
[B]
شما باید صدا رو در هر لایه که مربوط به دکمه هست وارد کنید مثلا اگه چهار تا دکمه دارید در هر چهار لایه دکمه باید صدا رو وارد کنید [/B]
-
[QUOTE=neda *;101607][B] شما باید صدا رو در هر لایه که مربوط به دکمه هست وارد کنید مثلا اگه چهار تا دکمه دارید در هر چهار لایه دکمه باید صدا رو وارد کنید [/B][/QUOTE] خب من فقط میخوام قبل کلیک روی دکمه هام اهنگ اجرا بشه بعدش نیاز نیست چطوری حالا باید اینکار رو کرد؟
-
[QUOTE=0oMelikao0;101608]خب من فقط میخوام قبل کلیک روی دکمه هام اهنگ اجرا بشه بعدش نیاز نیست چطوری حالا باید اینکار رو کرد؟[/QUOTE]
دوست گرامی شما که گفتین میخوام همینطور اجرا بشه .
برا اون هم در لایه جدا صدا رو وارد کنید پخش میشه فقط یکبار .
-
[QUOTE=neda *;101610]دوست گرامی شما که گفتین میخوام همینطور اجرا بشه . برا اون هم در لایه جدا صدا رو وارد کنید پخش میشه فقط یکبار .[/QUOTE] بله میخوام همینطور اجرا بشه ولی نمیشه هر کار کردم ...
-
[QUOTE=0oMelikao0;101616]بله میخوام همینطور اجرا بشه ولی نمیشه هر کار کردم ...[/QUOTE]
[B]اونجوری که گفتم میشه فقط اول تا اخر پخش میشه [/B]
-
[QUOTE=neda *;101626][B]اونجوری که گفتم میشه فقط اول تا اخر پخش میشه [/B][/QUOTE] یعنی راهی نداره ک تکرار بشه وقتی تموم میشه؟ راستی ندا خانم من میخوام یه دکمه داشته باشم که بشه کامل از فلش خارج شد؟ کسی این کد رو پیشنهاد داد ولی نمیشه واسه دکمه کد رو مستقیم نوشت myBTN.addEventListner(MouseEvent.CLICK,closefunc) function closefunc(e:Event){ fscommand("quit", true); }