-
[QUOTE=Silent-Night;68726]آآآآآآخخخخخخخخخخخخخ ، سر چیییییییییییییییییییییییی دعوا می کنین ؟
خیر سرم دارم آموزش می سازم ، گزاشتم رو رندر ، کار دیگه نمتونم بکنم چون کل رم و سی پی یو و گرافیک مشغوله .
مجبورم بیام اینجا ، همچی بگین نگین خودتونو به یه روان پزشک نشون بدین .:113:
شوخی کردم.[/QUOTE]
بحث شیرینیه!!شیرینــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی....برای شما حتی...شوخی کردم:15:
-
[QUOTE=Elka Eydipor;68724]آقا ذبیححححححححححح ...آقا محمددددددددد... چیکار دخمل من دارین؟؟:45:[/QUOTE]
الکا جون اشد مجازاتو در نظر بگیر براشون
حالا حرف شیرینی شد..تو نمایشگاه حسین آقا یه شیرینیم ندادنا...:5:
-
[QUOTE=mohammad_anvaran;68725][B]ما قرار شد با هم تو یه نمایشگاهی شیرینی بدیم... کادو هم نداریم.... یعنی پولی برای کادو نداریم... منتظر می شیم آقا ذبیح پول این کلیپی که کار کردن رو بگیرن و به ما کادو بدن... از ما هم بزرگترن...
من هم قول می دم تو عروسیش بیام فیلمبرداری...[/B][/QUOTE]
حالا اگه پول به ما دادن اول باهاش میرم پیش بابای دختره اگه اوکی داد کادو شیرنی میدم والا که نمیشه باید بابای دختر رو راضی کنید:125:
-
[QUOTE=zabihhosseini;68728]این شکلکه منو یاد زنای افغانی میندازه:133:[/QUOTE]
خو شما یه شکلک خوب بدین:62:
-
سوکوت جون من خودم رشتم روانشنایسه:4:
-
جوووووون من شیرنی میدن ؟:38: به منم میدن ؟ کجا ؟ افریقا هم باشه میام . فقط بگید کجا .
با دوستان مرده خور:59: حمله ور می شیم ترتیبتون رو میدیم .:5:
اصن شیرنی چی میدن ؟ تر ، خشک ؟ مجلسی ؟ خامه ای ؟:111:
دنات ندن بهمون:63::31:
-
منظور از مرده خور دوستای تو مدرسه س . خدایی نکرده برداشت بد نشه ها.
-
[QUOTE=faeze hoseini;68737]خو شما یه شکلک خوب بدین:62:[/QUOTE]
ندارم شکلک خو چرا صورتتو همچین میکنی پوستت خراف میشه ها اونوقت شوهرت میره تجدید فراش میکنه ها:115:
-
-
[B]شب همه ی شما عزیزا خوش... خوابم میاد شدید... از طرفی هم اگه زودتر نرم بخوابم شب رو باید کنار گربه های خیابون بخوابم... می دونید که...
خبر شیرینی رو هم به ما بدید...[/B]