-
[QUOTE=mohsen_dalir;42371]نه بابا من ازدواج نکردم ;)
خدا بهم رحم کنه:4:[/QUOTE]
[B]وااااااااااااااااا چرا به هر کی میگیم بیا زن بگیر میگن اول یکی دیگه رو زن بده یا میخوان ادامه تحصیل بدن
یا وقت ندارن یا نمیخوان زن بگیرن؟؟؟ یا نمایشگاه دارن یا کار دارن یا میگن خدا رحم کنه !!!!! پناه برخدا
گویا این پسرا قرار نیست زن بگیرن !!!:39:[/B]
-
[QUOTE=mjpompy;42375]خب محسن جان ازدواج کن دیگه فک نکنم داداش مجتبی و ماهان جان به این زودی ها ازدواج کنن داداش محسن تو اول پیش قدم شو:21:[/QUOTE]
فعلا بزار ببینیم تکلیف اینا که مشکوکن چی میشه :21:
-
[B]:134::134:باشه خوب آقای دلیر شما هم یعنی نمیخوای زن بگیری دیگه!!![/B]
-
[QUOTE=تورج یوسفی;42374]میخوام برم کهکیلویه و بیور احمد یه هفته خونه حسین اینا خودش میدونه واسه چی :105:
حسین جان زحمت بکش آدرس رو بفرست[/QUOTE]
آره مگر این که حضوری بتونی کاری کنی:4:
-
[QUOTE=تورج یوسفی;42374]میخوام برم کهکیلویه و بیور احمد یه هفته خونه حسین اینا خودش میدونه واسه چی :105:
حسین جان زحمت بکش آدرس رو بفرست[/QUOTE]
[B]بفرما اینجا فقط من بیخبرم پس چیه آقای ظریف میگن شما اولی خبر دار میشی؟؟؟
بیا اقای هادی پور خبریه ما نمیدونیم ؟؟؟ الان آقای یوسفی واسه چی میخواد بیاد کهگیلویه
خبریه بگو ما هم بیاییم؟؟؟:105:[/B]
-
[B]من از همین فردا میخوام حضوری بیام سراغ تک تک بچه های تهرانی ببینم چرا زن نمیگیرن
و اصولا چرا؟؟؟ببینم آقای ظریف و ماهان و دلیر چرا زن نمیگیرن و قضیه نمایشگاها چیه؟؟؟:confused:[/B]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;42382][B]:134::134:باشه خوب آقای دلیر شما هم یعنی نمیخوای زن بگیری دیگه!!![/B][/QUOTE]
وقت زیاده فعلا منتظر شیرینی بعضی از دوستان بی خبریم:4:
-
[QUOTE=mohsen_dalir;42388]وقت زیاده فعلا منتظر شیرینی بعضی از دوستان بی خبریم:4:[/QUOTE]
[B]ولی این خوشحالی شما هم آقای دلیر... مشکوک میزنه ها؟؟؟:134::134::134:همچین یه نمه مشکوکین؟؟؟[/B]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;42390][B]ولی این خوشحالی شما هم آقای دلیر... مشکوک میزنه ها؟؟؟:134::134::134:همچین یه نمه مشکوکین؟؟؟[/B][/QUOTE]
هرکی خوشحاله مشکوکه:4:
-
[B][COLOR="#FF8C00"]:39::26:نه نه شما مشکوک نیستی زیاد !! همون اول ماهان و ظریف و مدیر سایت و اینارو زن بدیم خوبه!!!
[/COLOR][/B]