[QUOTE=faeze hoseini;68556]مطمئنی؟[/QUOTE]
اره خوب درآمد خوب داشتن خیلی مهمه به نظرم نی؟؟
منتظرم تا یک سال بگذره ببینم از نظر مالی چحور میشه اوضام امیدوارم تا اون موقع شوهر نکنه:109:
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=faeze hoseini;68556]مطمئنی؟[/QUOTE]
اره خوب درآمد خوب داشتن خیلی مهمه به نظرم نی؟؟
منتظرم تا یک سال بگذره ببینم از نظر مالی چحور میشه اوضام امیدوارم تا اون موقع شوهر نکنه:109:
[QUOTE=zabihhosseini;68531]سلام اقا محسن من حدود 8ماهه که به صورت شبانه روزی دارم افتر تممرین میکنم والان حدود دوماه هست که به صورت پراکنده برا چندتا آتلیه کار کردم و الان هم یه موزیک ویدئو سفارش گرفتم یعنی خودم رفتم از خواننده خواستم کارشو بده به من معلوم نیست که پول بده یانه ولی من چون تازه کارم حرفی از پول فعلا نزدم. به نظرت دارم عجله میکنم اخه احساس میکنم دیر شده سنم داره میره بالا در آمدی ندارم تا سن 26سالگی فقط درس خوندم و مدرک لیسانس و فوق گرفتم ولی راضی نیستم زیاد علاقم این کارسات ولی الان احساس میکنم از اینجا مونده و از اونجا رونده شدم:2:[/QUOTE]
اقا ذبیح بهتون پیشنهاد میکنم با یاس نا امیدی تو این کار نیاین.
من خودم 3 سال بدون دستمزد کار کردم. آخ نگفتم.بهم توهین کردن.غرور منو له کردن.بهم گفتن برای این کار بچه ای.چیزی نگفتم و به فرداهام فکر کردم
بعد کم کم کار هامو دیدن.الان هم برای هر تیزر یا وله 500 به بالا میگیرم.
طوری شده که همون آدمایی که بهم توهین میکردن اومدن دست بوس من شدن.
الانم به امید خدا یه پراید 111 مدل 91 گرفتم.
تازه میخوام بفروشمش 206 بخرم.
پس ببین شغل بی در امدی هم نیست
در آمد داره ولی یکم طول میکشه تا جا بیافتی
وقتی هم جا بیافتی او موقع داری پول جارو میکنی :5:
چی شده ؟ ظاهرا بحث جالبه ، به منم بگید .:38:
[QUOTE=zabihhosseini;68558]اره خوب درآمد خوب داشتن خیلی مهمه به نظرم نی؟؟
منتظرم تا یک سال بگذره ببینم از نظر مالی چحور میشه اوضام امیدوارم تا اون موقع شوهر نکنه:109:[/QUOTE]
مهم هس...اما برای خیلی خونواده ها مهم اون جنمیه که یه پسر از خودش نشون میده
ایشالا که همه چی رو به راه میشه:)
هم کار و منبع درآمد هم رسیدن به اونی که میخوایین:53::53:
[QUOTE=یاشار ابراهیمی;68565]اقا ذبیح بهتون پیشنهاد میکنم با یاس نا امیدی تو این کار نیاین.
من خودم 3 سال بدون دستمزد کار کردم. آخ نگفتم.بهم توهین کردن.غرور منو له کردن.بهم گفتن برای این کار بچه ای.چیزی نگفتم و به فرداهام فکر کردم
بعد کم کم کار هامو دیدن.الان هم برای هر تیزر یا وله 500 به بالا میگیرم.
طوری شده که همون آدمایی که بهم توهین میکردن اومدن دست بوس من شدن.
الانم به امید خدا یه پراید 111 مدل 91 گرفتم.
تازه میخوام بفروشمش 206 بخرم.
پس ببین شغل بی در امدی هم نیست
در آمد داره ولی یکم طول میکشه تا جا بیافتی
وقتی هم جا بیافتی او موقع داری پول جارو میکنی :5:[/QUOTE]
امیدوارم خدا به روزیت برکت بده .خودمم میدونم الان انتظار زیادی نباید داشته باشم ولی به خاطر همون مسایل شخصی عجول و کم طاقت میشم
[QUOTE=faeze hoseini;68569]مهم هس...اما برای خیلی خونواده ها مهم اون جنمیه که یه پسر از خودش نشون میده
ایشالا که همه چی رو به راه میشه:)
هم کار و منبع درآمد هم رسیدن به اونی که میخوایین:53::53:[/QUOTE]
ایشالا واقعا دوستای خوب داشتن نعمته خدا همه شما دوستای خوبمو حفظ کنه و دس به گل بزنین طلا بشه ممنون از راهنمایی و دلداریهاتون
[QUOTE=zabihhosseini;68558]اره خوب درآمد خوب داشتن خیلی مهمه به نظرم نی؟؟
منتظرم تا یک سال بگذره ببینم از نظر مالی چحور میشه اوضام امیدوارم تا اون موقع شوهر نکنه:109:[/QUOTE]
[B]خداوند صبر بهت بده...
پسر زن می خوای چی کار...
بیا خانم من می گه یه هو با سیستمت ازدواج می کردی دیگه... آخه شب و روز پای سیستمم...
آخر کار شما هم می شی لنگه ی منااااااا....[/B]
ببخشید ، گل تو کلامتون ، بحث زن و همسر و بد بختی و بیچارگی ه ؟ بابا جواب بدین جان من ،
چرا کسی بهم توجه نمی کنه ، کسی تحویلم نمیگره . یعنی تا عیـــــــــــ حد ؟
سلام چه طورین ؟ خوبین ؟ اگه اضافیم بگید برم ها . بیکار بودم گفتم بیام باهاتون صحبت کنم از تنهایی در بیام.
[QUOTE=mohammad_anvaran;68573][B]خداوند صبر بهت بده...
پسر زن می خوای چی کار...
بیا خانم من می گه یه هو با سیستمت ازدواج می کردی دیگه... آخه شب و روز پای سیستمم...
آخر کار شما هم می شی لنگه ی منااااااا....[/B][/QUOTE]
فرهنگ اینجا فرق میکنه، از یه جوون وقتی که به سن 24-25 که رسید انتظار استقلال و تشکیل خانواده دارن خب قطعا رو منم تاثیر میذاره:125:
[QUOTE=Silent-Night;68587]ببخشید ، گل تو کلامتون ، بحث زن و همسر و بد بختی و بیچارگی ه ؟ بابا جواب بدین جان من ،
چرا کسی بهم توجه نمی کنه ، کسی تحویلم نمیگره . یعنی تا عیـــــــــــ حد ؟
سلام چه طورین ؟ خوبین ؟ اگه اضافیم بگید برم ها . بیکار بودم گفتم بیام باهاتون صحبت کنم از تنهایی در بیام.[/QUOTE]
سلام....نه بابا..اینجا کسی اضافی نیس:)
بعدم من یه تنه وکیل مدافع خانومام..شما چرا زن و همسر و بدبختی رو تو یه ردیف آوردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:45::45::45: