[COLOR=#800080][B]اینکه ازش پول دربیاری یا نه[/B][/COLOR]
[QUOTE=zabihhosseini;68537]چی فرق نمیکنه دقیقا نیلوفر خانم؟!![/QUOTE]
نمایش نسخه قابل چاپ
[COLOR=#800080][B]اینکه ازش پول دربیاری یا نه[/B][/COLOR]
[QUOTE=zabihhosseini;68537]چی فرق نمیکنه دقیقا نیلوفر خانم؟!![/QUOTE]
[QUOTE=zabihhosseini;68540]واقعا 28سالشه متاهلم هست بیکاره:125:
یه ذره امیدوار شدم:26:[/QUOTE]
به نظر من ساخت تیزر هم خوب یاد بگیرید
تو شهر ما که بازار کار ساخت تیزر خیلی
بهتره;)
[QUOTE=minicam;68542][COLOR=#800080][B]اینکه ازش پول دربیاری یا نه[/B][/COLOR][/QUOTE]
خب واسه من به عنوان یه پسر که انتظار میره از نظر مالی مستقل باشه پول درآوردن مهم، من یکی رو تو شهر خودمون دوست دارم ولی به خاطر عدم استقلال مالی تا حالا چیزی بهش نگفتم:20::20:
[QUOTE=mohsen_dalir;68544]به نظر من ساخت تیزر هم خوب یاد بگیرید
تو شهر ما که بازار کار ساخت تیزر خیلی
بهتره;)[/QUOTE]
چرا به اونم فک میکنم مشکل من اینه که چون پول و سرمایه اولیه ندارم باید خودم برای خودم کار جورکنم برم تو این دفترا تا شاید یکی منو بخواد براش کار کنم چندجا هم رفتم ولی برخورد بعضیا خیلی منو ناراحت میکنه
[COLOR=#800080][B]اوهوم حق با شماست
به نظر من بهش بگین...[/B][/COLOR]
[QUOTE=zabihhosseini;68545]خب واسه من به عنوان یه پسر که انتظار میره از نظر مالی مستقل باشه پول درآوردن مهم، من یکی رو تو شهر خودمون دوست دارم ولی به خاطر عدم استقلال مالی تا حالا چیزی بهش نگفتم:20::20:[/QUOTE]
[QUOTE=faeze hoseini;68541]بخدا!آخر تابستونم عروسیشونه....بابای پولدارم نداره:)
اما تازه شروع میخواد بکنه کار کردنو...بیشتر تا الان مخارجو همسرش میداد:29:
آره بابا امیدوار باش[/QUOTE]
خدا شانس بده یه دختر مایه دار هم نصیب ما نمیشه:64:
[QUOTE=minicam;68549][COLOR=#800080][B]اوهوم حق با شماست
به نظر من بهش بگین...[/B][/COLOR][/QUOTE]
اگه بگم باید برم خواستگاریش خب بعد باباش میپرسه پسرم کارت چیه بعد من بهش میگم افتر اغفکت کارم بعد میگه ماهی چند در میاری منم میگم فعلا اولاست هنوز پول زیادی نمیشه درآورد بعد باباهه میگه برو هر وقت پول در آوردی بیا البته اگه خواستگار بهتر پیدا شد شوهرش میدم:125:
[COLOR=#800080][B]بله خب اینجا هم حق با شماست[/B][/COLOR]
[QUOTE=zabihhosseini;68551]اگه بگم باید برم خواستگاریش خب بعد باباش میپرسه پسرم کارت چیه بعد من بهش میگم افتر اغفکت کارم بعد میگه ماهی چند در میاری منم میگم فعلا اولاست هنوز پول زیادی نمیشه درآورد بعد باباهه میگه برو هر وقت پول در آوردی بیا البته اگه خواستگار بهتر پیدا شد شوهرش میدم:125:[/QUOTE]
[QUOTE=zabihhosseini;68550]خدا شانس بده یه دختر مایه دار هم نصیب ما نمیشه:64:[/QUOTE]
مایه دار نیس:)))
کار میکنه!:|
آآآخیییی...بگو بهش خب....:36:
[QUOTE=zabihhosseini;68551]اگه بگم باید برم خواستگاریش خب بعد باباش میپرسه پسرم کارت چیه بعد من بهش میگم افتر اغفکت کارم بعد میگه ماهی چند در میاری منم میگم فعلا اولاست هنوز پول زیادی نمیشه درآورد بعد باباهه میگه برو هر وقت پول در آوردی بیا البته اگه خواستگار بهتر پیدا شد شوهرش میدم:125:[/QUOTE]
مطمئنی؟