میتونین چنین چیزی بهم یاد بدین
نمایش نسخه قابل چاپ
میتونین چنین چیزی بهم یاد بدین
[QUOTE=alimorteza;97504]میتونین چنین چیزی بهم یاد بدین[/QUOTE]
[B]فقط يه قسمتيش افتر افكنه كه حاج اقا صحبت كردن .
شما از اقاي معيني بپرسيد اگر كمك نكردن من بهتون ياد ميدم [/B]
[QUOTE=neda *;97507][B]فقط يه قسمتيش افتر افكنه كه حاج اقا صحبت كردن .
شما از اقاي معيني بپرسيد اگر كمك نكردن من بهتون ياد ميدم [/B][/QUOTE]
میشه خواهش کنم همه اش شما بهم یاد بدین من نمیدونم کجا برم و از کی بپرسم شرمنده
[QUOTE=alimorteza;97511]میشه خواهش کنم همه اش شما بهم یاد بدین من نمیدونم کجا برم و از کی بپرسم شرمنده[/QUOTE]
[B]
همون قسمت كه سوال مطرح كردين منظورم بود
باشه تلاشمو ميكنم دوست گرامي [/B]
[QUOTE=neda *;97513][B]
باشه تلاشمو ميكنم دوست گرامي [/B][/QUOTE]
ممنون نداخانوم انشاالله خدا خیر تون بده من هیچ وقت این لطف تون رو فراموش نمیکنم
[QUOTE=neda *;97513][B]
باشه تلاشمو ميكنم دوست گرامي [/B][/QUOTE]
ببخشید ندا خانوم میشه بپرسم کی اموزشش اماده میشه ببخشید آموزشش با فلش اماده میکنین یا با بلیدر
ممنون لطف کردین
یا علی
[QUOTE=alimorteza;97542]ببخشید ندا خانوم میشه بپرسم کی اموزشش اماده میشه ببخشید آموزشش با فلش اماده میکنین یا با بلیدر
ممنون لطف کردین
یا علی[/QUOTE]
[B]دوست گرامي صد در صد ميخواييد چون شما به اقاي معيني گفتين ايشون گفتن كمك ميكنن اگر ميدونين لازمه منم اموزش بدم به شما ؟[/B]
[QUOTE=neda *;97544][B]دوست گرامي صد در صد ميخواييد چون شما به اقاي معيني گفتين ايشون گفتن كمك ميكنن اگر ميدونين لازمه منم اموزش بدم به شما ؟[/B][/QUOTE]
سلام ببخشید من منظور شما رو متوجه نشدم از این که گفتین صدرصد چیه هست و بعد من آفای معینی رو نمیشناسم نکنه همونی بود که بهم ادرس ایمیلش رو داده
خوب ندا خانموم تا حالا به این نتیجه رسیدید یک فکر به جای نمیرسه اما چند فکر برای حل مشکل بهترین راه رو انتخاب میکنن
اگه میشه به کمک شماهم نیاز دارم اگه این لطف رو بکنین در حق من ممنون میشم از لطف تون ندا خانوم
التماس دعا
یاعلی
[QUOTE=alimorteza;97547]سلام ببخشید من منظور شما رو متوجه نشدم از این که گفتین صدرصد چیه هست و بعد من آفای معینی رو نمیشناسم نکنه همونی بود که بهم ادرس ایمیلش رو داده
خوب ندا خانموم تا حالا به این نتیجه رسیدید یک فکر به جای نمیرسه اما چند فکر برای حل مشکل بهترین راه رو انتخاب میکنن
اگه میشه به کمک شماهم نیاز دارم اگه این لطف رو بکنین در حق من ممنون میشم از لطف تون ندا خانوم
التماس دعا
یاعلی[/QUOTE]
[B]درسته آقاي معيني بودن ايشون
باشه من اماده ميكنم فقط عجله نكنيد چون منم كار دارم نميخوام بدقول بشم پيش شما
با فلش و مالتي مديا ببينم كدوم بهتر در مياد آماده ميكنم خبر ميدم[/B]
سلام استاد .من قسمتی از پست ها رو خوندم و دیدم چقققدر شما زحمت میکشیددد.واقعا خدا قوت عرض میکنم .ندا خانم من با فلش تا حالا کار نکردم .میخوام یه اتوران تقریبا ساده بسازم که شامل چند"عنوان" باشه.که با کلیک روی هر( عنوان "title") به چند عنوان دیگه تقسیم بشه .و با کلیک روی زیر مجموعه های هر عنوان یک فایل ویدویی یا پی دی اف باز بشه.اگه بشه با نرم افزاری راحت تر از فلش اینکارو کرد که خیلی بهتره.شما میتونید کمکم کنید ؟؟؟استاد اگه کمکم کنید بینهایت سپاسگذارتون خواهم بود
[QUOTE=sali1000i;97609]سلام استاد .من قسمتی از پست ها رو خوندم و دیدم چقققدر شما زحمت میکشیددد.واقعا خدا قوت عرض میکنم .ندا خانم من با فلش تا حالا کار نکردم .میخوام یه اتوران تقریبا ساده بسازم که شامل چند"عنوان" باشه.که با کلیک روی هر( عنوان "title") به چند عنوان دیگه تقسیم بشه .و با کلیک روی زیر مجموعه های هر عنوان یک فایل ویدویی یا پی دی اف باز بشه.اگه بشه با نرم افزاری راحت تر از فلش اینکارو کرد که خیلی بهتره.شما میتونید کمکم کنید ؟؟؟استاد اگه کمکم کنید بینهایت سپاسگذارتون خواهم بود[/QUOTE]
[COLOR=#cc3399][B]
سلام ممنون شما لطف داريد
بله ميشه با فلش ولي برا اتوران با مالتي مديا بيلدر ميسازن كامل توضيح بدين يا نمونه نشون بدين كمكتون ميكنم [/B][/COLOR]
[QUOTE=neda *;97556][B]درسته آقاي معيني بودن ايشون
باشه من اماده ميكنم فقط عجله نكنيد چون منم كار دارم نميخوام بدقول بشم پيش شما
با فلش و مالتي مديا ببينم كدوم بهتر در مياد آماده ميكنم خبر ميدم[/B][/QUOTE]
سلام بنظر خودتون با فلش چیز خوب میشه درس کرد یا مالتی مدیا هرکدوم که میشه یه چیز عالی و خوب درس کرد رو بهم اموزش بدین
[QUOTE=neda *;97613][COLOR=#cc3399][B]
سلام ممنون شما لطف داريد
بله ميشه با فلش ولي برا اتوران با مالتي مديا بيلدر ميسازن كامل توضيح بدين يا نمونه نشون بدين كمكتون ميكنم [/B][/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=#ff0000][B]ندا خانوم ببخشید یه سوال..من تا حالا با فلش کار نکردم ولی میخوام بدونم برای کار کردن روی تکست مناسبه یا نه؟
یا چه نرم افزاری مناسب تره..چون من زیاد کارم با افکتای نوشته هست..تا حالا هم با افتر روشون کار میکردم [/B][/COLOR]:p
[QUOTE=niloufar;97616][COLOR=#ff0000][B]ندا خانوم ببخشید یه سوال..من تا حالا با فلش کار نکردم ولی میخوام بدونم برای کار کردن روی تکست مناسبه یا نه؟
یا چه نرم افزاری مناسب تره..چون من زیاد کارم با افکتای نوشته هست..تا حالا هم با افتر روشون کار میکردم [/B][/COLOR]:p[/QUOTE]
[COLOR=#cc3399][B]خواهش ميكنم
بله انواع افكتو ميشه بهش داد خيلي خوبه تو اين زمينه [/B][/COLOR]
[QUOTE=neda *;97617][COLOR=#cc3399][B]خواهش ميكنم
بله انواع افكتو ميشه بهش داد خيلي خوبه تو اين زمينه [/B][/COLOR][/QUOTE]
[COLOR=#ff8c00][I][B]جدااا..پس آموزشی هست برای همچین کاری که هم اونو آموزش بده هم اینکه یجوری باشه من که با فلش کار نکردم بتونم..ینی یه جورایی پایه ای؟! :105:
[/B][/I][/COLOR]
[QUOTE=alimorteza;97615]سلام بنظر خودتون با فلش چیز خوب میشه درس کرد یا مالتی مدیا هرکدوم که میشه یه چیز عالی و خوب درس کرد رو بهم اموزش بدین[/QUOTE]
[B]سلام با هردو انجام ميديم دوست گرامي [/B]
[QUOTE=niloufar;97618][COLOR=#ff8c00][I][B]جدااا..پس آموزشی هست برای همچین کاری که هم اونو آموزش بده هم اینکه یجوری باشه من که با فلش کار نکردم بتونم..ینی یه جورایی پایه ای؟! :105:
[/B][/I][/COLOR][/QUOTE]
[B]بفرماييد دوست عزيز[/B]
[url]http://forum.video-effects.ir/thread5039.html[/url]
[QUOTE=alimorteza;97621]اینم خوبه هر دو باهم باشه شاید چیز بهتری در بیاد[/QUOTE]
[B]
دوست گرامي شما فقط همون قسمت رو ميخواييد كه يه كادر مستطيل شكل مياد داخلش فيلمه ؟[/B]
[QUOTE=neda *;97639][B]
دوست گرامي شما فقط همون قسمت رو ميخواييد كه يه كادر مستطيل شكل مياد داخلش فيلمه ؟[/B][/QUOTE]
ببخشید من یه چیز جامع میخوام یه چیزی باشه که خوب باشه و قشنگ باشه
من منظور شما رو متوجه نشدم اگه میشه واضح تر بگین تا جوابتون رو بدم
فکر کنم با این حرفم به جواب برسید
من یه چیز جامع میخوام و از همه نظر قشنگ باشه فقط همین حالا خودتون در نظر بگیرید که چی خوب هست و مناسب هست
ممنون از لطف تون التماس دعا
یا علی
[QUOTE=alimorteza;97651]ببخشید من یه چیز جامع میخوام یه چیزی باشه که خوب باشه و قشنگ باشه
من منظور شما رو متوجه نشدم اگه میشه واضح تر بگین تا جوابتون رو بدم
فکر کنم با این حرفم به جواب برسید
من یه چیز جامع میخوام و از همه نظر قشنگ باشه فقط همین حالا خودتون در نظر بگیرید که چی خوب هست و مناسب هست
ممنون از لطف تون التماس دعا
یا علی[/QUOTE]
[B]
ببينيد اون ويدئو كه ديروز دادين رو ميگم كه حاج اقا بود بعد كادر ميومد در صفحه رو ميگم به همون صورت ميخواييد چي داخلش قرار بدم ؟[/B]
[QUOTE=neda *;97652][B]
ببينيد اون ويدئو كه ديروز دادين رو ميگم كه حاج اقا بود بعد كادر ميومد در صفحه رو ميگم به همون صورت ميخواييد چي داخلش قرار بدم ؟[/B][/QUOTE]
[B]منظورتون اینکه برای این نرم افزار یک کلیپ درست کنین که توضیح میده که توی این نرم افزار چی هست
منظورتون این هست مثل خود همون کلیپ که درمورد نرم افزارش توضیح میداد که چی هست توی این نرم افزار.....؟
یا علی[/B]
[QUOTE=alimorteza;97654][B]منظورتون اینکه برای این نرم افزار یک کلیپ درست کنین که توضیح میده که توی این نرم افزار چی هست
منظورتون این هست مثل خود همون کلیپ که درمورد نرم افزارش توضیح میداد که چی هست توی این نرم افزار.....؟
یا علی[/B][/QUOTE]
[B]خودتون گفتين به اين شكل ميخواييد شايد من درست متوجه نشدم منظور شمارو [/B]
[QUOTE=neda *;97613][COLOR=#cc3399][B]
سلام ممنون شما لطف داريد
بله ميشه با فلش ولي برا اتوران با مالتي مديا بيلدر ميسازن كامل توضيح بدين يا نمونه نشون بدين كمكتون ميكنم [/B][/COLOR][/QUOTE]
استاد جان درود.نمونه ای ندارم ولی بیشتر توضیح میدم میخوام اتورانی بسازم که مثلا یه عنوانی داره به نام "کتاب " .که وقتی موس روی این عنوان میره ، منویی باز شه و حدود ده تا زیر مجموعه از جلوی عنوان "کتاب" در بیاد به صورت زیبا و روی هر کدوم که کلیک میکنم کتابی باز بشه .نمونش تو تمام اتوران ها هست استاد .فک کنم متوجه شده باشین چی میگم درسته؟؟؟من افتر کارم اصن با مولتی مدیا بیلدر کار نکردم میشه بدون برنامه نویسی این چیزی که میخوام رو دراورد؟؟؟یا نیازمند هفته ها اموزش دیدنه؟؟؟بازم ازتون تشکر میکنم استاد جان
[QUOTE=neda *;97657][B]خودتون گفتين به اين شكل ميخواييد شايد من درست متوجه نشدم منظور شمارو [/B][/QUOTE]
[B]بله میخوام به این شکل باشه فقط میخوام نحو اونطور کلیپ درس کردن رو یا بگیرم که یه کلیپ با تمام چیزی که توی نرم افزار قرار میدم بتونم توضیح بدم
ممنون چنین چیزی درنظر داشتم اما فکر میکردم بعد از اتمام کار اموزش ساخت نرم افزار این نوع کلیپ درست کردن ها رو بهم یاد بدین ممنون چنین چیزی میخوام
ممنون از لطف تون التما س دعا
یا علی[/B]
[QUOTE=sali1000i;97663]استاد اینم نمونه
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13852&stc=1[/IMG][/QUOTE]
در نمونه بالا منو ها به صورت خیلی زیبایی و گرافیکی و نرم باز میشه .حالا سوالم ا ز استادم اینه که 1-ایا میشه همچین چیزی با مولتی مدیا بیلدر ساخت یا باید از فلش هم کمک گرفت؟؟2-آموزش داره؟؟3-اگه آموزش داره میشه لطف کنید بذارید؟؟ ممنونتون میشم ،هرچی آموزش دارید از بیلدر بسیار سپاسگذار میشم لینکش رو بدید.بینهایت از لطفتون سپاسگذارم
[QUOTE=sali1000i;97665]در نمونه بالا منو ها به صورت خیلی زیبایی و گرافیکی و نرم باز میشه .حالا سوالم ا ز استادم اینه که 1-ایا میشه همچین چیزی با مولتی مدیا بیلدر ساخت یا باید از فلش هم کمک گرفت؟؟2-آموزش داره؟؟3-اگه آموزش داره میشه لطف کنید بذارید؟؟ ممنونتون میشم ،هرچی آموزش دارید از بیلدر بسیار سپاسگذار میشم لینکش رو بدید.بینهایت از لطفتون سپاسگذارم[/QUOTE]
[B]
اين با نرم افزار مخصوص اتوران هست اموزشش در انجمن نيست خواستين بايد براتون اموزشو اماده كنم [/B]
[QUOTE=alimorteza;97659][B]بله میخوام به این شکل باشه فقط میخوام نحو اونطور کلیپ درس کردن رو یا بگیرم که یه کلیپ با تمام چیزی که توی نرم افزار قرار میدم بتونم توضیح بدم
ممنون چنین چیزی درنظر داشتم اما فکر میکردم بعد از اتمام کار اموزش ساخت نرم افزار این نوع کلیپ درست کردن ها رو بهم یاد بدین ممنون چنین چیزی میخوام
ممنون از لطف تون التما س دعا
یا علی[/B][/QUOTE]
[B]متوجه شدم من گالري عكسو و اين جور چيزا آموزش ميدم ببينم شما ميپسندين اگه خوب بود باز ادامه ميدم براتون ميذارم[/B]
[QUOTE=neda *;97668][B]
اين با نرم افزار مخصوص اتوران هست اموزشش در انجمن نيست خواستين بايد براتون اموزشو اماده كنم [/B][/QUOTE]
استاد همون مالتی مدیا بیلدر رو میفرمایید؟؟
[QUOTE=sali1000i;97658]استاد جان درود.نمونه ای ندارم ولی بیشتر توضیح میدم میخوام اتورانی بسازم که مثلا یه عنوانی داره به نام "کتاب " .که وقتی موس روی این عنوان میره ، منویی باز شه و حدود ده تا زیر مجموعه از جلوی عنوان "کتاب" در بیاد به صورت زیبا و روی هر کدوم که کلیک میکنم کتابی باز بشه .نمونش تو تمام اتوران ها هست استاد .فک کنم متوجه شده باشین چی میگم درسته؟؟؟من افتر کارم اصن با مولتی مدیا بیلدر کار نکردم میشه بدون برنامه نویسی این چیزی که میخوام رو دراورد؟؟؟یا نیازمند هفته ها اموزش دیدنه؟؟؟بازم ازتون تشکر میکنم استاد جان[/QUOTE]
[B]بله ديديم متوجه شدم منظور شما رو با فلش كه نياز به برنامه نويسي داره ولي با نرم افزار مخصوص كه مد نظر منه و من استفاده ميكنم بدون كدنويسي ميشه درست كرد [/B]
[QUOTE=sali1000i;97671]استاد همون مالتی مدیا بیلدر رو میفرمایید؟؟[/QUOTE]
[COLOR=#ff3399][B]
نرم افزار زياد هست ولي يكيش مديا بيلدر هست يكيش هم مديا استاديو [/B][/COLOR]
[QUOTE=neda *;97675][COLOR=#ff3399][B]
نرم افزار زياد هست ولي يكيش مديا بيلدر هست يكيش هم مديا استاديو [/B][/COLOR][/QUOTE]
استاد جان من با بیلدر رفتم کار کردم و جند تا اموزش دیدم یه چیزایی دستم اومد .حالا ازتون خواهش میکنم یه اموزش درست کنید با بیلدر برام که دو تا چیزو آموزش بده اولی که مهمتره اینه که چه جوری یه دکمه رو به یه فایل با فرمت های مختلف مثل PDf .avi.word.... لینک کنم؟؟به صورتی که وقتی روی دکمه کلیک میشه مستقیم اون فایل pdf یا فیلمه اجرا بشه.توجه کنید نمیخوام توی خود برنامه اجرا بشه هاااا .مثلا با کلیک روی دکمه نرم افزار adobe reader باز شه و pdf h اجرا .یعنی میخوام خارج از برنامه اتوران اجرا بشن فابل ها .میخوام یک دکمه رو ادرس دهی کنم به مثلا یک فایل.متوجه شدید ؟؟
[QUOTE=sali1000i;97714]استاد جان من با بیلدر رفتم کار کردم و جند تا اموزش دیدم یه چیزایی دستم اومد .حالا ازتون خواهش میکنم یه اموزش درست کنید با بیلدر برام که دو تا چیزو آموزش بده اولی که مهمتره اینه که چه جوری یه دکمه رو به یه فایل با فرمت های مختلف مثل PDf .avi.word.... لینک کنم؟؟به صورتی که وقتی روی دکمه کلیک میشه مستقیم اون فایل pdf یا فیلمه اجرا بشه.توجه کنید نمیخوام توی خود برنامه اجرا بشه هاااا .مثلا با کلیک روی دکمه نرم افزار adobe reader باز شه و pdf h اجرا .یعنی میخوام خارج از برنامه اتوران اجرا بشن فابل ها .میخوام یک دکمه رو ادرس دهی کنم به مثلا یک فایل.متوجه شدید ؟؟[/QUOTE]
[B]
ببينيد دوست گرامي ميشه به دكمه ادرس سايت داد كهوقتي كليك ميكنيد اون سايت باز بشه ولي اين كه شما ميفرماييد نياز به برنامه نويسي[/B] داره در فلش
[QUOTE=neda *;97722][B]
ببينيد دوست گرامي ميشه به دكمه ادرس سايت داد كهوقتي كليك ميكنيد اون سايت باز بشه ولي اين كه شما ميفرماييد نياز به برنامه نويسي[/B] داره در فلش[/QUOTE]
استاد جان اینکارو که فک کنم بشه بدون برنامه نویس انجام داد .که دکمه ای یا منو ای باشه که ما بهش لینک بدیم "ادرس دهی کنیم"که با کلیک روی اون ، فولدری در دی وی دی باز بشه.اینکارو در بیلدر میشه انجام داد؟؟؟؟؟ بازم ممننونم
[QUOTE=sali1000i;97744]استاد جان اینکارو که فک کنم بشه بدون برنامه نویس انجام داد .که دکمه ای یا منو ای باشه که ما بهش لینک بدیم "ادرس دهی کنیم"که با کلیک روی اون ، فولدری در دی وی دی باز بشه.اینکارو در بیلدر میشه انجام داد؟؟؟؟؟ بازم ممننونم[/QUOTE]
[B]دوست كرامي با فلش رو ميگم برنامه نويسي داره شما با بيلدر ميخواييد راحتره ميشه ولي بيلدر هم يه جاهايي برنامه نويسي داره [/B]
[QUOTE=neda *;97669][B]متوجه شدم من گالري عكسو و اين جور چيزا آموزش ميدم ببينم شما ميپسندين اگه خوب بود باز ادامه ميدم براتون ميذارم[/B][/QUOTE]
تشکر از لطف تون انشاءالله روزی جبران کنم
یاعلی
[QUOTE=neda *;97765][B]دوست كرامي با فلش رو ميگم برنامه نويسي داره شما با بيلدر ميخواييد راحتره ميشه ولي بيلدر هم يه جاهايي برنامه نويسي داره [/B][/QUOTE]
میشه در رابطه با همین چیزی که گفتم یه اموزش بذارید [در نرم افزار بیلدر].ممنونتونم
[QUOTE=sali1000i;97842]میشه در رابطه با همین چیزی که گفتم یه اموزش بذارید [در نرم افزار بیلدر].ممنونتونم[/QUOTE]
[B]فقط بيلدر ميخواييد باشه Media Studio نميخواييد ؟ [/B]
[QUOTE=neda *;97876][B]فقط بيلدر ميخواييد باشه Media Studio نميخواييد ؟ [/B][/QUOTE]
استاد جان با کمک هلپ بیلدر در قسمت script wizard یاد گرفتم به راحتی فایل های اجرایی رو با یک دکمه لینک کنم .الان تنها مشکلی که دارم همون[COLOR=#ff0000] عکسیه که[/COLOR] [COLOR=#ff0000]براتون تو صفحات قبل گذاشتم [/COLOR]که با رفتن روی یک عنوان ،از درون آن عنوان چند عنوان دیگه باز بشه که بشه به عنوان های زیر مجموعه دستور داد که لینک بشن به یک فایل اجرایی مثل pdf word avi mov و..... /لینک کردنو در بیلدر یاد گرفتم ،فقط مونده باز شدن منو ها به صورت نرم و گرافیکی .لطف میکنیید اموزش این چیزی که گفتم رو بذارید استاد؟؟؟راستی با هر نرم افزاری که خودتون صلاح میدونید آموزش رو بذارید .ولی ترجیح من بیلدر هست چون تو این دو روزه خیلی چیزا ازش یاد گرفتم.در رابطه با[COLOR=#800080] زیبا کردن و گرافیکی کردن [/COLOR]یک ابجکت ،که به صورت گرافیکی [[COLOR=#000080]مثل همون عکسه تو صفحات قبل][/COLOR] در بیاد هم مختصرا توضیح بدید ممنون میشم.بی نهایت از لطف شما سپاسگذارم.[SIZE=3][B][COLOR=#2f4f4f]ایشالله این محبتاتون به صورت یک موج همانند نظریه انیشتن به خودتون برمیگرده[/COLOR][/B][/SIZE]
[QUOTE=sali1000i;97884]استاد جان با کمک هلپ بیلدر در قسمت script wizard یاد گرفتم به راحتی فایل های اجرایی رو با یک دکمه لینک کنم .الان تنها مشکلی که دارم همون[COLOR=#ff0000] عکسیه که[/COLOR] [COLOR=#ff0000]براتون تو صفحات قبل گذاشتم [/COLOR]که با رفتن روی یک عنوان ،از درون آن عنوان چند عنوان دیگه باز بشه که بشه به عنوان های زیر مجموعه دستور داد که لینک بشن به یک فایل اجرایی مثل pdf word avi mov و..... /لینک کردنو در بیلدر یاد گرفتم ،فقط مونده باز شدن منو ها به صورت نرم و گرافیکی .لطف میکنیید اموزش این چیزی که گفتم رو بذارید استاد؟؟؟راستی با هر نرم افزاری که خودتون صلاح میدونید آموزش رو بذارید .ولی ترجیح من بیلدر هست چون تو این دو روزه خیلی چیزا ازش یاد گرفتم.در رابطه با[COLOR=#800080] زیبا کردن و گرافیکی کردن [/COLOR]یک ابجکت ،که به صورت گرافیکی [[COLOR=#000080]مثل همون عکسه تو صفحات قبل][/COLOR] در بیاد هم مختصرا توضیح بدید ممنون میشم.بی نهایت از لطف شما سپاسگذارم.[SIZE=3][B][COLOR=#2f4f4f]ایشالله این محبتاتون به صورت یک موج همانند نظریه انیشتن به خودتون برمیگرده[/COLOR][/B][/SIZE][/QUOTE]
[SIZE=3][B][COLOR=#cc3399]
خواهش ميكنم لطف داريد
بله دوست گرامي باشه انجام ميدم همينجا خبرتون ميكنم موفق باشيد [/COLOR][/B][/SIZE][LEFT][COLOR=#000000]
[/COLOR][/LEFT]
[B]ممنون از فعالیت شما ندا خانم
[/B]