[COLOR="#008000"]خیلی زیبا شده تورج خان...[/COLOR]
[COLOR="#008000"]موفق باشی...[/COLOR]
نمایش نسخه قابل چاپ
[COLOR="#008000"]خیلی زیبا شده تورج خان...[/COLOR]
[COLOR="#008000"]موفق باشی...[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]ممنون استاد . این همون بود که تو نمایشگاه دیدم دیگه ؟؟؟ بله تورج جان ؟
بسیار عالی و زیبا ...[/COLOR]
[QUOTE=proshot;55549][COLOR=#0000ff]ممنون استاد . این همون بود که تو نمایشگاه دیدم دیگه ؟؟؟ بله تورج جان ؟
بسیار عالی و زیبا ...[/COLOR][/QUOTE]
بله مجتبی جان اون توپ هارو هم امروز زدم البته با آموزش های حسین جان خیلی چیزا دستگیرم شد بدی سینما فوردی اینه که وقتی میری تو کارش میخوایی افتر رو بزاری کنار فقط با این کار کنی
[ATTACH=CONFIG]7252[/ATTACH]
[URL="http://www.mediafire.com/download/465687w54ro6dxr/toop+ba+jabe+.c4d"]دانلود پروژه این کار[/URL] [B]لطفا نظر بدید[/B]
[QUOTE=تورج یوسفی;55715][ATTACH=CONFIG]7252[/ATTACH]
[URL="http://www.mediafire.com/download/465687w54ro6dxr/toop+ba+jabe+.c4d"]دانلود پروژه این کار[/URL] [B]لطفا نظر بدید[/B][/QUOTE]
عالی شده رندر نگرفتید؟
[QUOTE=masoumeh;55722]عالی شده رندر نگرفتید؟[/QUOTE]
ممنون نه رندر نگرفتم چون واقعا زمان بر هست شما یک فرم از وسط های پروژه رو رندر بگیرید ببینید چقدر زمان میبره ؟ برای من که با این تنضیمات 20 دقیقه زمان برد
[QUOTE=تورج یوسفی;55723]ممنون نه رندر نگرفتم چون واقعا زمان بر هست شما یک فرم از وسط های پروژه رو رندر بگیرید ببینید چقدر زمان میبره ؟ برای من که با این تنضیمات 20 دقیقه زمان برد[/QUOTE]
حالا بعدا سر فرصت برا خودتون رندر بگیرید و آرشیوی از این کاراتون داشته باشید.
من فوردی ندارم ولی تو همین فریم که دیدم خیلی عالی شده.
[QUOTE=masoumeh;55726]حالا بعدا سر فرصت برا خودتون رندر بگیرید و آرشیوی از این کاراتون داشته باشید.
من فوردی ندارم ولی تو همین فریم که دیدم خیلی عالی شده.[/QUOTE]
من فکر کردم پروژه رو باز کردید پیشنهاد میکنم دی وی دی هاشو از سایت بخرید آموزش های خوبی آقای هادیپور درست کردند و پک کامل هست [B]خود نرم افزار -پلاگین ها -مدل های آماده و آموزش ها [/B] خیلی با ارزش هست این 6 تا دی وی دی
[ATTACH=CONFIG]7295[/ATTACH]
رندر با بالاترین تنظیمات رندر
[QUOTE=تورج یوسفی;55728]من فکر کردم پروژه رو باز کردید پیشنهاد میکنم دی وی دی هاشو از سایت بخرید آموزش های خوبی آقای هادیپور درست کردند و پک کامل هست [B]خود نرم افزار -پلاگین ها -مدل های آماده و آموزش ها [/B] خیلی با ارزش هست این 6 تا دی وی دی[/QUOTE]
حتما سر فرصت این کار رو انجام میدم.