:12::12::12::12::12::12::12::12:
نمایش نسخه قابل چاپ
:12::12::12::12::12::12::12::12:
[B]درود معصومه جان فکر نکنم بشه مگر همون اوپاسیتی رو کم کنید چون منم هر کار کردم نشد
چون ببینید تمام فضا پر شده یعنی فیلمها همدیگرو میپوشونند چون لایه ها پر هستندو مثل psdنیستند
یا حتی پرده سبز و کروماکی!برای همین نمیشه گمان نکنم یعنی امکانش باشه... ( نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه)؟؟
[/B]
دو تا فیلم با هم نمایش داده بشن تو یه کامپ ولی نه در کنار هم؟
منظور شما این که در تایم لاین فیلمها کنار هم نباشن یا در پنجره دید افتر ؟
[ATTACH=CONFIG]6596[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]6597[/ATTACH]
این عکس رو گذاشتم ببین منظور شما این ؟
برداشت من هم اینا بود
[QUOTE=masoumeh;51613]نه دوست عزیز من نمی خوام دیزالو بشه بین دو تا فیلم.
ممنون[/QUOTE]
معصومه خانم میشه از 2 تا فیلمتون یه شات بزارید همه نظرات رو خوندم ولی چیزی از سوال متوجه نشدم
میگم معصومه جان منظور شما این که نیست
[ATTACH=CONFIG]6598[/ATTACH]
[QUOTE=vahid mostaghim;51673]دو تا فیلم با هم نمایش داده بشن تو یه کامپ ولی نه در کنار هم؟
منظور شما این که در تایم لاین فیلمها کنار هم نباشن یا در پنجره دید افتر ؟
[ATTACH=CONFIG]6596[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]6597[/ATTACH]
این عکس رو گذاشتم ببین منظور شما این ؟
برداشت من هم اینا بود[/QUOTE]
منظورم عکس اولی هست ولی این طوری فیلمها با هم ادغام میشه.
[QUOTE=تورج یوسفی;51680]معصومه خانم میشه از 2 تا فیلمتون یه شات بزارید همه نظرات رو خوندم ولی چیزی از سوال متوجه نشدم[/QUOTE]
بفرمایید.
[ATTACH=CONFIG]6599[/ATTACH]
دو تا فیلم همزمان با هم پخش بشه. ولی تو افتر یکی از فیلمها اون یکی دیگه رو ماسک میکنه. و از ترفند opacity هم نمی خوام استفاده کنم.
راهی دیگه ای هست؟
ممنون.
[QUOTE=masoumeh;51699]بفرمایید.
[ATTACH=CONFIG]6599[/ATTACH]
دو تا فیلم همزمان با هم پخش بشه. ولی تو افتر یکی از فیلمها اون یکی دیگه رو ماسک میکنه. و از ترفند opacity هم نمی خوام استفاده کنم.
راهی دیگه ای هست؟
ممنون.[/QUOTE]
منظورم عکس پروژه نیست منظور اون یکی لایه زیری که دیده نمیشه میخوام بدونم چی رو با چی میخواهید همزمان نمایش بدید
[QUOTE=masoumeh;51698]منظورم عکس اولی هست ولی این طوری فیلمها با هم ادغام میشه.[/QUOTE]
خوب با تغییر opacity و تغییر مد لایه یا دو تصویر بالایی ماسک بگیر بعد بهش فدر بده
[ATTACH=CONFIG]6600[/ATTACH]
[QUOTE=تورج یوسفی;51702]منظورم عکس پروژه نیست منظور اون یکی لایه زیری که دیده نمیشه میخوام بدونم چی رو با چی میخواهید همزمان نمایش بدید[/QUOTE]
بفرمایید خود پروژه
[CODE][URL="http://www.mediafire.com/download/ngkjr06gjp9f0o0/1.aep"]http://www.mediafire.com/download/ngkjr06gjp9f0o0/1.aep[/URL][/CODE]