-
[QUOTE=Elka Eydipor;43381][B]:105:درود ندا جان بازم مزاحم شدم شرمنده یه آموزش کوتاه در باره نحوه کار باهاش رو میزاری؟؟؟ راستی آخرش به صورت
یه برنامه جدا گونه میاد و اصلا توی فتوشاپ نیستش!!![/B][/QUOTE]
[B][COLOR="#000080"]خواهش ميكنم چه مزاحمتي يه عكس وارد فتوشاپ كنيد بعد ببينيد از منو فيلتر اضافه شده گزينه يا اينكه نه
باشه اماده ميكنم ميذارم
[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=neda *;43406][B][COLOR="#000080"]خواهش ميكنم چه مزاحمتي يه عكس وارد فتوشاپ كنيد بعد ببينيد از منو فيلتر اضافه شده گزينه يا اينكه نه
باشه اماده ميكنم ميذارم
[/COLOR][/B][/QUOTE]
سپاس از شما ندا جان بله یه آموزش کوتاه خوبه
-
[QUOTE=mafitahereh;43385]سلام خدمت خانم عیدی پور عزیز
خانمی این پلاگین تو فتوشاپ 32 بیت میشینه یعنی موقع نصب اونجایی که هم stand alone نصب میشه و هم plugins که البته این گزینه رو باز کنید و بصورت دستی ادرس فتوشاپی که داخلprogramfile86 هست رو بدید و نصب کنید اونوقت داخل منوی پلاگین فتوشاپ
32 بیتی شما این پلاگین دیده میشه البته روی دسک تاپ هم بصورت stanalone یا همون برنامه مستقل هستش
موفق باشید[/QUOTE]
درود خانم مافی سپاس از شما والله من 64 بیته فتوشاپم ولی 32 بیت باز نمیشه فقط یه آیکن خالیه!!!!؟؟
-
[QUOTE=Elka Eydipor;43417]سپاس از شما ندا جان بله یه آموزش کوتاه خوبه[/QUOTE]
[B]خانم عيدي پور باصدا يا بيصدا باشه خودم آموزش بذارم يا خارجي باشه
[/B]
-
[QUOTE=neda *;43421][B]خانم عيدي پور باصدا يا بيصدا باشه خودم آموزش بذارم يا خارجي باشه
[/B][/QUOTE]
[B][COLOR="#800080"]هر جور که راحتی اگه وقت داری خودت بزاری با صدا یا حالا بیصدا فرقی نمیکنه ولی اگه وقت ندارید خوب همون
آماده رو بدید اگه مشخصه که داره چیکار میکنه [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;43422][B][COLOR="#800080"]هر جور که راحتی اگه وقت داری خودت بزاری با صدا یا حالا بیصدا فرقی نمیکنه ولی اگه وقت ندارید خوب همون
آماده رو بدید اگه مشخصه که داره چیکار میکنه [/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]خانم عيدي پور دارم آپلود ميكنم همين جا قرار بدم يا جاي ديگه ؟
[/B]
-
[QUOTE=neda *;43448][B]خانم عيدي پور دارم آپلود ميكنم همين جا قرار بدم يا جاي ديگه ؟
[/B][/QUOTE]
درود دستت در نکنه توی یه تاپیک جدا بزنید و عنوان رو هم بهش بدید آموزش ... فتوشاپ یک دنیا سپاسگذارم ندا جان.:53::53::53:
-
[QUOTE=Elka Eydipor;43418]درود خانم مافی سپاس از شما والله من 64 بیته فتوشاپم ولی 32 بیت باز نمیشه فقط یه آیکن خالیه!!!!؟؟[/QUOTE]
خانمی مگه adobe collection نصب نکردید موقع نصب هم اجازه 32 و 64 رو بهمون میده احتمالا تیک 32 رو برداشتید فقط 64 نصب کردید حالا میتونید جدا نصب کنید یا کاکشن رو repair کنید تا 32 هم اضافه شه حتی 32 یه نسخه دیگه رو هم میتونید نصب کنید
-
ندا جان دست گل شما درد نکنه خیلی اموزشهای خوبی میزاری تو سایت
روسفیدمون کردی من که شرمندم اینقدر سرم شلوغه اصلا فرصت نمیکنم که مطلبی هر چند کوتاه تو انجمن بزارم
فعالییت شما خانمها رو میبینم خوشحال میشم
ارزوی موفقیت روزافزون دارم برات
-
[QUOTE=mafitahereh;43458]ندا جان دست گل شما درد نکنه خیلی اموزشهای خوبی میزاری تو سایت
روسفیدمون کردی من که شرمندم اینقدر سرم شلوغه اصلا فرصت نمیکنم که مطلبی هر چند کوتاه تو انجمن بزارم
فعالییت شما خانمها رو میبینم خوشحال میشم
ارزوی موفقیت روزافزون دارم برات[/QUOTE]
[B]خواهش ميكنم دوست عزيز ممنون از لطف شما[/B] [B]نظرات شما باعث خوشحالي ما ميشه [/B]
[B]اميدوارم موفق و سربلند باشيد[/B]