[QUOTE=Elka Eydipor;40174]هر کاری میکنم میگه اشتباهه میخوام برم یه اکانت دیگه بسازمم میگه ایملیتون تکراریه!!!
[ATTACH=CONFIG]5449[/ATTACH]
این لینک اولیه که شما گذاشتید
[ATTACH=CONFIG]5450[/ATTACH][/QUOTE]
کلمه عبور رو درست میزنید ؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=Elka Eydipor;40174]هر کاری میکنم میگه اشتباهه میخوام برم یه اکانت دیگه بسازمم میگه ایملیتون تکراریه!!!
[ATTACH=CONFIG]5449[/ATTACH]
این لینک اولیه که شما گذاشتید
[ATTACH=CONFIG]5450[/ATTACH][/QUOTE]
کلمه عبور رو درست میزنید ؟؟؟؟؟
[B]بله درست زدم بارها حتی آخه یه عدده فقط[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;40179][B]بله درست زدم بارها حتی آخه یه عدده فقط[/B][/QUOTE]
به صفحه تماس با ما برید و مشکلتون رو اونجا در میون بذارید ، واقعیت امر به احتمال زیاد مشکل از دست من بر نمیاد البته الان رفتم قسمت لیست دعوت شدگان اسم شما هست ....
[ATTACH=CONFIG]5454[/ATTACH]
یعنی اینکه شما ثبت نام کردید و دارید پسورد یا نام کاربری رو اشتباه می زنید ....
به لینک زیر برید و مشکلتون رو در میون بذارید ....
[URL="http://www.mul.ir/info"]http://www.mul.ir/info[/URL]
[B]سپاس از شما آقا امید شرمنده ام . امیدوارم مشکل حل بشه چون یه بار ایمیل زدم براشون عوض کردم پسوردو بازم الان میزنم واردنمیشه؟؟؟[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;40185][B]سپاس از شما آقا امید شرمنده ام . امیدوارم مشکل حل بشه چون یه بار ایمیل زدم براشون عوض کردم پسوردو بازم الان میزنم واردنمیشه؟؟؟[/B][/QUOTE]
از چه مرورگری استفاده می کنید ؟
خود سایت تاکید کرده با فایرفاکس راحتر هستید و به هیچ عنوان از ف ل ت ر ش ک ن استفاده نکنید ....
[QUOTE=omid8h;40187]از چه مرورگری استفاده می کنید ؟
خود سایت تاکید کرده با فایرفاکس راحتر هستید و به هیچ عنوان از ف ل ت ر ش ک ن استفاده نکنید ....[/QUOTE]
[B][COLOR="#800080"]درود بر شما من از کروم استفاده کردم آها پس احتمالا" مشکل از اینه!
نه فیلتر شکن ندارم آخه هر چی استفاده میکنم آدرس سرورهارو تغییر میدن واسه همین دیگه نصب نکردم!...[/COLOR][/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;40192][B][COLOR="#800080"]درود بر شما من از کروم استفاده کردم آها پس احتمالا" مشکل از اینه!
نه فیلتر شکن ندارم آخه هر چی استفاده میکنم آدرس سرورهارو تغییر میدن واسه همین دیگه نصب نکردم!...[/COLOR][/B][/QUOTE]
با فایرفاکس تست کنید به امید خدا درست میشه ....
[QUOTE=omid8h;40193]با فایرفاکس تست کنید به امید خدا درست میشه ....[/QUOTE]
درود و سپاس آقا امید فرستادم ایمیل برای مدیریتشون ولی هنوز جواب ندادن:63:
آقا کارت درسته..
عالی..
موفق باشید...
[QUOTE=Elka Eydipor;40231]درود و سپاس آقا امید فرستادم ایمیل برای مدیریتشون ولی هنوز جواب ندادن:63:[/QUOTE]
خانم عیدی پور مشکل حل شد یا نه ؟