-
لينكهاي دوستان درست هست و دائمي هست ولي به خاطر اينكه توي ساعتهاي شلوغي هست خود نرم افزار مربوط هم باز نميشه تا بشه لينك گرفت ، البته از شانس بد ما 2 روز اينجوري شده ، قبلا به راحتي هر ساعتي كه دوست داشتي مي تونستي دانلود كني ولي 2 روز هست كه اين مشكل پيش مياد ....
-
خوب پس حالا که لینک ها دائمی خیالم راحت شد
-
خيلي ممنون آموزشهاي مفيد و كاربردي قرار داديد
-
سلام خدمت اساتید.راستش میخواستم یه تاپیک بزنم ولی دیدم از قبل زدید :-d
آقا من یه مشکل دارم. اونم اینه پارتیکل من انیمیت نمیشه.یعنی مثلا من میخوام پارتیکل ها جمع باشن بعد پخش شن.ولی موفق نمیشم
وقتی پارامتر هارو کم و زیاد میکنم به خوبی عوض میشن ولی موقع انیمیت،پارامتر ها تقیر نمیکنن و تو خود پارتیکل تاثیری ندارن ممنون میشم کمکم کنید
-
[QUOTE=Agent 47;34458]سلام خدمت اساتید.راستش میخواستم یه تاپیک بزنم ولی دیدم از قبل زدید :-d
آقا من یه مشکل دارم. اونم اینه پارتیکل من انیمیت نمیشه.یعنی مثلا من میخوام پارتیکل ها جمع باشن بعد پخش شن.ولی موفق نمیشم
وقتی پارامتر هارو کم و زیاد میکنم به خوبی عوض میشن ولی موقع انیمیت،پارامتر ها تقیر نمیکنن و تو خود پارتیکل تاثیری ندارن ممنون میشم کمکم کنید[/QUOTE]
سلام دوست عزيز ...
توي سايت در اين مورد آموزش هست شما توي خود ساييت جستجو كن جواب مي گيري ...
-
[B]آموزش 13 و 14 و 15 اضافه شد ...[/B]
-
سلام به اقا امید و دوستان شما لینک اموزش Matte Painting درست کردین ممنون دانلود شدند حالا اگه زحمتی واستون نمیشه لینک Particular درست کنی واسمون میرم حرم دعات میکنم :20:
-
[QUOTE=mohammadrezadavari;37317]سلام به اقا امید و دوستان شما لینک اموزش Matte Painting درست کردین ممنون دانلود شدند حالا اگه زحمتی واستون نمیشه لینک Particular درست کنی واسمون میرم حرم دعات میکنم :20:[/QUOTE]
سلام عزیز ...
چشم حتما به زودی اینکار رو می کنم ....
لطف می کنید ...
-
آقا امید میشه قسمت 14 و 15 رو چک کنید. لینکی نبود.
مرسی
-
[QUOTE=masoumeh;37346]آقا امید میشه قسمت 14 و 15 رو چک کنید. لینکی نبود.
مرسی[/QUOTE]
تمام آموزشها لینکشون عوض شده امشب همه لینک های سالم رو جایگزین می کنم ...
خواهش می کنم ...