-
حسین جان بنده هم بخاطر این سایت پر محتوا و به روز شما به شما تبریک عرض میکنم ، همین که سایت خوبی رو دارین که روز بروز در حال پیشرفت هستش خیلی با ارزش هستش و من روزهای بهتری رو برای سایت پیش بینی میکنم مهم موفقیت روز به روز و بیشتر سایت هستش و امیدوارم که هر روز بیشتر از دیروز موفق باشین
-
تبریک به همه بجه های وب سایت و مخصوصا حسین عزیر
-
[B]حسین جان این باعث افتخاره بنده ی حقیره که توی این وب سایت عضو هستم. به امید موفقیتهای بیشتر برای شما و تمامیه کاربران محترم وبسایت ویدئو افکتز.[/B]
-
سلام
آقا حسین به شما و تمام دوستانی که برای سایت و انجمن زحمت میکشن تبریک میگم.
-
[B]عالیه داداش حسین.از شنیدن این خبر خیلی خوشحال شدم.بچه ها موفق باشید[/B]
-
خیلی عالی آقای هادی پور
کسی که تو کارش صداقت و دست دلباز باشه تو قلب دیگران جا باز می کنه .
تبریک می گم
-
حوسین جان سنه ده تبیریک دیرم :8:
هپینیزه سالیخلار آرزو الیرم
یاشیاسیز
-
خیلیی عااالیه...تبرررریک میگم:)
ایشالا موفقیتای بالاتر...وقتی این سایت انقد عالیه معلومه که به عنوان بهترین انتخاب میشه!
اصن من همون روز دفاعم تو دانشگاه چندتا استادا به وجد اومدن ببینن سایت رو...کار بچه های اینجا حرررررف نداره
-
[COLOR=#4b0082][FONT=tahoma]با عرض سلام خدمت دوستان عزیز ...
[/FONT][FONT=tahoma]در کوچه ی درس رهگذریم هنوز...
[/FONT][/COLOR][FONT=tahoma][COLOR=#4b0082]تشکر میکنم از همه اساتید و شخص جناب هادی پور ...
و این افتخار بزرگ را تبریک میگم.
[/COLOR]
[/FONT]
-
1 فایل پیوست
[COLOR=#ff0000][B]درود درود درود درود درود خدا بر همه اساتید بزرگواررممممممممممم به خصوص استاد مسلم استاد حسین هادی پور:41::41::41:
من تازه این پست رو دیدم ..باز من یکی دوروز اینورآنور کار داشتم چیزهای خوب از چشم دور موند..این تقدیم به تمام اساتیدم:[/B][/COLOR]
[COLOR=#daa520]
[B]مرا از تعلیم خود به جاودانگی می رسانی..
جاودانه باش..[/B][/COLOR][COLOR=#ff8c00][B]
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=12252&stc=1[/IMG]
[/B][/COLOR]