[B]آیا میشه همزمان ورژن قدیمی و جدید ترپکود پارتیکولر رو روی سیستم داشت؟
حتی شده با نصب نسخه های مختلف افتر افکت
[/B]
نمایش نسخه قابل چاپ
[B]آیا میشه همزمان ورژن قدیمی و جدید ترپکود پارتیکولر رو روی سیستم داشت؟
[/B]
[QUOTE=SINA-H;145614][B]آیا میشه همزمان ورژن قدیمی و جدید ترپکود پارتیکولر رو روی سیستم داشت؟
[/B][/QUOTE]
روی یک ورژن افتر افکت نمیشه دو ورژن داشته باشید
ولی شاید روی ورژن دیگر افتر افکت بشه
bebakhshid ostad man az system mac estefade mikonam aya in to mac car mikoneh ya na
[B]من سعی می کنم نسخه پایینتر پارتیکولر رو روی افترافکت سی سی 2014 داشته باشم
نسخه 2.0 رو از سایت دانلودها دانلود و نصب کردم ولی وقتی میخوام از اسکریپت استفاده کنم میگه شما اصلا پارتیکولر رو نداری!!
حدس میزنم مشکل از نسخه پارتیکولر باشه اگه لینک دانلود اون نسخه پارتیکولر که با اسکریپت جواب میده رو کسی بتونه بهم بده خیلی ممنون میشم
[/B]
[QUOTE=studiopoopi;145626]bebakhshid ostad man az system mac estefade mikonam aya in to mac car mikoneh ya na[/QUOTE]
سلام
فکر نکنم مشکلی باشه چون اسکریپت برای هر دو سیستم عامل هست حالا شما هم تست کنید و بهتره فارسی بنویسید
[QUOTE=SINA-H;145637][B]من سعی می کنم نسخه پایینتر پارتیکولر رو روی افترافکت سی سی 2014 داشته باشم
نسخه 2.0 رو از سایت دانلودها دانلود و نصب کردم ولی وقتی میخوام از اسکریپت استفاده کنم میگه شما اصلا پارتیکولر رو نداری!!
حدس میزنم مشکل از نسخه پارتیکولر باشه اگه لینک دانلود اون نسخه پارتیکولر که با اسکریپت جواب میده رو کسی بتونه بهم بده خیلی ممنون میشم
[/B][/QUOTE]
بله عزیز
این ورژن از Particular رو نصب کنید
[url]http://forum.video-effects.ir/thread14808.html[/url]
وقت بخیر میخواستم ببینم راهی وجود داره تا متنی رو که از طریق دستور Auto-Trace به ماسک تبدیل کردیم با این اسکریپت به ذرات پارتیکولار تبدیل بشه؟
[QUOTE=sahebikamran;146374]وقت بخیر میخواستم ببینم راهی وجود داره تا متنی رو که از طریق دستور Auto-Trace به ماسک تبدیل کردیم با این اسکریپت به ذرات پارتیکولار تبدیل بشه؟[/QUOTE]
سلام
باید متن بزارید داخل یک Precomp بعد از تنظیمات Alpha در اسکریپت استفاده کنید
[B]سلام استاد خسته نباشید
استاد من آموزش رو دیدم و ممنونم بابت زحمت هایی که می کشید
قسمت اول آموزش که بر روی قوطی نوشابه کار کردید من هم انجام دادم خوب بود
قسمت دوم که بر روی تصویر شخصی بود و در قسمتی که levels را اعمال کردید من بارها در تصاویر مختلف انجام دادم اما نتونستم مثل شما آسمان را سفید و شخص مورد نظر را مشکی کنم .
میشه راهنمایی کنید چکار کنم ؟؟؟ کجای کارم اشتباه بود ؟؟[/B]
[QUOTE=fariborz;147424][B]سلام استاد خسته نباشید
استاد من آموزش رو دیدم و ممنونم بابت زحمت هایی که می کشید
قسمت اول آموزش که بر روی قوطی نوشابه کار کردید من هم انجام دادم خوب بود
قسمت دوم که بر روی تصویر شخصی بود و در قسمتی که levels را اعمال کردید من بارها در تصاویر مختلف انجام دادم اما نتونستم مثل شما آسمان را سفید و شخص مورد نظر را مشکی کنم .
میشه راهنمایی کنید چکار کنم ؟؟؟ کجای کارم اشتباه بود ؟؟[/B][/QUOTE]
سلام
خوب ببینید هر تصویری که به این شکل نمیشه درست کرد شما بهتره اون شخص رو با ابزار براش جدا کنید از صحنه
[url]http://www.video-effects.ir/52-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%A8%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%B4-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D9%81%DA%A9%D8%AA/[/url]