-
[QUOTE=Silent-Night;68060]ُاولم اینه ،
کاربرای دیگه میان آموزش میزارن چه از سایتای خارجی چه ایرانی چه خودشون ساختن ،
بعد تاپیکشون کلی بازدید میگیره حداقل هم 10 نفر تشکر میزنن ، کلی هم قربون صدقش میرن
اون وقت من فلک زده کلی گشتم آموزش خوب پیدا کردم گذاشتم به زور 5 تا تشکر خورده با بازیدید 10 تا.
این آخه انصافه ؟ برای فایل ها و پروژه ها هم همین طور ، کلی میگردم تو وب فایلای ناب رو پیدا می کنم ، بعد میزارم اینجا هیچی استقبال نمیشه ، خوب منم با خودم می گم به ما کمک نیومده ، خودشون جونشون بالا بیاد برن پیدا کنن.
شما باشین چی کار می کنین ؟ مشکل از کجاست ؟ ها ؟ نه واقعا ، رسیدگی کنند مسئولان خواهشا .[/QUOTE]
حالا من مدیر نیستم.وظیفم نیست جواب شما رو بدم ولی...
شما چند لینک میخواین از پارسال براتون بذارم که تعداد تشکر هاش از 4 تا بیشتر نشده؟؟؟(اونم در 1 ساااال) تازه تاپیک های خودمن
ولی نمیام از بچه ها بپرسم چرا از پست هام تشکر نکردین.وظیفه من اینه که داشته هامو با بقیه به اشتراک بذارم تا اونا هم همین کار رو کنن.
وگرنه خیلی راحت میتونم تاپیک درست نکنم و فقط دانلود کنم ( خیلی هم حال میده و فعالیت هم نمیخواد)
ولی انصاف نیست من چیزی رو بدونم و هموطنم ندونه.
که واقعا اینطوری پیشرفت نمیکنیم......
الان از شما 151 بار در 47 پست تشکر کردن.... آیا در 47 پست 151 بار تشکر کمه؟؟
(چقدر حرف زدم....دستم شکست :4:)
-
[QUOTE=zabihhosseini;68057]سلام فائزه خانم اواتارتو از تاریکی در اوردی و به روشنی نزدیک کردی؟:4:[/QUOTE]
آره:) والا محدودیت داشتم دیگه رفع شد
-
[QUOTE=faeze hoseini;68077]آره:) والا محدودیت داشتم دیگه رفع شد[/QUOTE]
آواتار شما رو دیدم یاد (دست های پشت پرده) افتادم :4::4::24::4::4:
-
بعد تاپیکشون کلی بازدید میگیره حداقل هم 10 نفر تشکر میزنن ، کلی هم قربون صدقش میرن
اون وقت من فلک زده کلی گشتم آموزش خوب پیدا کردم گذاشتم به زور 5 تا تشکر خورده با بازیدید 10 تا.
این آخه انصافه ؟ برای فایل ها و پروژه ها هم همین طور ، کلی میگردم تو وب فایلای ناب رو پیدا می کنم ، بعد میزارم اینجا هیچی استقبال نمیشه ، خوب منم با خودم می گم به ما کمک نیومده ، خودشون جونشون بالا بیاد برن پیدا کنن.
شما باشین چی کار می کنین ؟ مشکل از کجاست ؟ ها ؟ نه واقعا ، رسیدگی کنند مسئولان خواهشا .[/QUOTE]
[B]
كاربر محترم سكوت شب
همين طرز صحبت شما باعث ميشه دوستان به پستهايي كه شما ميزاريد اهميت ندن بعد خيلي از پستهاي خيلي خوب هم تعداد تشكرهاش كمه يعني اينكه همه استفاده ميكنند ولي تشكر نميكنن يا اينكه يادشون ميره شما مهم اينه كه مطلبت مفيد باشه حالا تشكر كنن يا نكنن مهم نيست بعد هم هيچ كس محتاج اموزش نيست هركس بخواد خودش ميتونه پيدا كنه ديگه منت گذاشتن نداره اين همه استاد هادي پور تا حالا مطلب گذاشتن اصلا منت هم نگذاشتن اونوقت شما اينطور صحبت ميكنين صحيح نيست
[/B]
-
الان من حس کردم یه بچه دبستانی اینا رو نوشته چون بی ادبی و کمی حسادت درکار بود..شما رک حرف زدی رکم تحویل بگیر
والا این حرف شما خیلی خیلی بدتر از تشکر نشدن از پستاس...ینی چی؟
بچگونه فکر نکنیم..مهم تشکر از پست نیس واقعا...مهم اینکه همه بهم کمک کنیم اینجا
-
[QUOTE=یاشار ابراهیمی;68079]آواتار شما رو دیدم یاد (دست های پشت پرده) افتادم :4::4::24::4::4:[/QUOTE]
من همونم....یه ورژن بالاتر...:16:
ولی به روم نیارین...نمیخوام بقیه حس کنن سواستفاده میکنم:78:
-
[QUOTE=faeze hoseini;68084]من همونم....یه ورژن بالاتر...:16:
ولی به روم نیارین...نمیخوام بقیه حس کنن سواستفاده میکنم:78:[/QUOTE]
[B]
:26::26::109: گفتم چقد آشناست...عینک زدی که کسی نشناسدتون وااااااااااااااا..
حالا بیایید بیرون دیگه شناختیمتون:4::57:[/B]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;68086][B]
:26::26::109: گفتم چقد آشناست...عینک زدی که کسی نشناسدتون وااااااااااااااا..
حالا بیایید بیرون دیگه شناختیمتون:4::57:[/B][/QUOTE]
ای بابا...به روم نیارین دیگه:4:
میخوام مثه اون یارو بدجنسه تو کارآگاه گجت نا آشنا بمونم همیشه:15::105:
-
1 فایل پیوست
[QUOTE=faeze hoseini;68089]ای بابا...به روم نیارین دیگه:4:
میخوام مثه اون یارو بدجنسه تو کارآگاه گجت نا آشنا بمونم همیشه:15::105:[/QUOTE]
[ATTACH=CONFIG]8791[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8791[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8791[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8791[/ATTACH]
-
دقت کردین این کدای امنیتی که از رو عکسا باید بنویسیم اگه یه بار اشتباه بنویسیم باردوم یه جوری دقت میکنیم انگار داریم بمب خنثی میکنیم!