دوستان کسی سابقه ی انصراف از دانشگاه و ثبتنامی دوباره بدون کنکور رو داشته؟؟
اگه هست خبر بده اگه اشنا دارید بازم خبر بدید تا من سوالاتم رو مطرح کنم یا خودتون جواب بدین یا از اشناهاتون بپرسید و جوابش رو برای من نقل قول کنید :63:
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان کسی سابقه ی انصراف از دانشگاه و ثبتنامی دوباره بدون کنکور رو داشته؟؟
اگه هست خبر بده اگه اشنا دارید بازم خبر بدید تا من سوالاتم رو مطرح کنم یا خودتون جواب بدین یا از اشناهاتون بپرسید و جوابش رو برای من نقل قول کنید :63:
[QUOTE=fery74;66174]کسی سوال من رو نمیدونه؟
[URL]http://forum.video-effects.ir/thread7397-2.html[/URL][/QUOTE]
:50:
ﺳﻪ ﺭﺍﻩ ﺁﺳﺎﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺯﻭﺩ ﻣﺮﺩﻥ...:
۱-ﻫﺮﺭﻭﺯ ﺣﺪﺍﻗﻞ ﯾﮏ ﭘﺎﮐﺖ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﺑﮑﺸﯿﺪ، ۱۰ ﺳﺎﻝ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﻣﺮﺩ.
۲-ﻫﺮﺭﻭﺯ ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽ ﻫﺎﯼ ﺍﻟﮑﻠﯽ ﺑﻨﻮﺷﯿﺪ، ۳۰ ﺳﺎﻝ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﻣﺮﺩ.
۳-ﻋﺎﺷﻖ ﮐﺴﯽ ﺷﻮﯾﺪ ﮐﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﺷﻤﺎ ﻧﯿﺴﺖ، ﻫﺮﺭﻭﺯ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﻣﺮﺩ....
دوستان دارم دنبال نمای بالا و جلو دقیق دوربین سر جلو و بالا فوکوس داشته باشه ها نه نمای چندگانه سایپا 151 میگردم کسی میتونه کمک کنه؟ وانت پراید :o
از اونجایی که خیلی ماشین پرطرفداری هستش و همه جا ازش پر شده اگه کسی داره ازش عکس بگیره برای من بفرسته نیاز دارم :o:127:
[QUOTE=md666;66285]دوستان دارم دنبال نمای بالا و جلو دقیق دوربین سر جلو و بالا فوکوس داشته باشه ها نه نمای چندگانه سایپا 151 میگردم کسی میتونه کمک کنه؟ وانت پراید :o
از اونجایی که خیلی ماشین پرطرفداری هستش و همه جا ازش پر شده اگه کسی داره ازش عکس بگیره برای من بفرسته نیاز دارم :o:127:[/QUOTE]
تو دختری یا پسر؟:7::4:
سلااااااااااام به همه....لعنت به گرما!:|
سلام فائزه خانم خوبی شمال که هوا افتضاح شرجیست
[QUOTE=zabihhosseini;66343]سلام فائزه خانم خوبی شمال که هوا افتضاح شزجیست[/QUOTE]
سلام..مرررسی..شما خوبین؟
وااای نگین تورو خدا....دلم لک زده برای شمال حتی با هوای شرجیست....فک کنم 4-5 سالی بشه نیومدم...هییییی روزگاار
[QUOTE=faeze2310;66346]سلام..مرررسی..شما خوبین؟
وااای نگین تورو خدا....دلم لک زده برای شمال حتی با هوای شرجیست....فک کنم 4-5 سالی بشه نیومدم...هییییی روزگاار[/QUOTE]
هی ماهم خوبیم. چرا نمیتونی بیای خوب از تهران دل بکن با آقات بیا شمال دیگه
[QUOTE=zabihhosseini;66348]هی ماهم خوبیم. چرا نمیتونی بیای خوب از تهران دل بکن با آقات بیا شمال دیگه[/QUOTE]
نگوووونگووووو که دلم خووونه!:|
از طرف سرکارش دارن میرن شمال!!!بی من...با دوستاش...چه معنی میده مرد تنها بره جایی..تازه اولش سفر مالدیو بود انقد خودمو به زمین و زمان زدم که سفر سه روزه مالدیو تبذیل به سفر چار پنج روزه شمال شد....
امیدوارم تمام مدتی که اونجان شمال بارونی باشه جایی نتونن برن!:63::63::63::63: