-
[QUOTE=ghost65;65515][SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]سلام دوستان!دوستان من نمیدونم چرا وقتی واسه امضام میخوام یه عکس بندازم کوچیکه کوچیکه ولی مالا بقیه رو نگامیکنم بزرگه مثل ماله آقای هادیپور؟؟؟
[/B][/COLOR][B]باید چیکار کنم تادرست بشه؟؟؟[/B][/SIZE][/QUOTE]
آره نمیدونم چرا
-
[RIGHT][COLOR=#800080][B][SIZE=5]
[/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=#800080][B][SIZE=5][/SIZE][/B][/COLOR][/RIGHT]
[COLOR=#800080][B][SIZE=5][RIGHT][FONT=lucida grande]نگران من نباش[/FONT]
[FONT=lucida grande]حال من خوب است[/FONT]
[FONT=lucida grande]بزرگ شده ام[/FONT]
[FONT=lucida grande]دیگرانقدرکوچک نیستم[/FONT]
[FONT=lucida grande]که دردلتنگی هایم گم شوم[/FONT]
[FONT=lucida grande]آموخته ام[/FONT]
[FONT=lucida grande]که این فاصله ی کوتاه بین لبخندواشک[/FONT]
[FONT=lucida grande]نامش زندگیست[/FONT]
[FONT=lucida grande]آموخته ام[/FONT]
[FONT=lucida grande]که دیگردلم برایت تنگ نشود[/FONT][/RIGHT]
[/SIZE][/B][RIGHT][FONT=lucida grande][B][SIZE=5]
راستی
دروغ گفتن راهم خوب یادگرفته ام
حال من خوب است
خوب خوب[/SIZE][/B][/FONT][FONT=lucida grande]
[/FONT][/RIGHT]
[/COLOR]
-
[RIGHT][ATTACH=CONFIG]8533[/ATTACH][/RIGHT]
-
[COLOR=#800080][SIZE=6][/SIZE][/COLOR]
[RIGHT][COLOR=#800080][SIZE=6][B][FONT=lucida grande]تاثـیـرگُـذارتـریـטּ قـانـوטּ زنـدگـے مـטּ ،[/FONT]
[FONT=lucida grande]قـانـوטּ { ڪہ نـبـایـכ } بـوכ ![/FONT]
[FONT=lucida grande]عـاشـقِـ ڪسـے شـכمـ ؛ ڪـہ نبـایـכ ![/FONT]
[FONT=lucida grande]כستـاטּ یـخ زכه امـ ، دستـاטּ تـبـכار اویـے را طـلبـ ڪـرכ ؛ ڪـہ نـبـایـכ ![/FONT]
[FONT=lucida grande]כلـمـ بـودטּ آنـے را خـواستـ ؛ ڪـہ نـبـایـכ ![/FONT]
[FONT=lucida grande]اشڪـ هـایـمـ بـہ یـاכ ِ ڪسـے سـرازیـر شـכنـכ ؛ ڪـہ نـبـایـכ ![/FONT]
[FONT=lucida grande]میـدانـمـ . . . ایـراכ از مـטּ بـوכ ....[/FONT]
[FONT=lucida grande]ڪـاش میـشـכ ایـטּ روزهـا ، ڪـمـے مــُرכ[/FONT]
[/B][/SIZE][/COLOR]
[/RIGHT]
-
[QUOTE=ghost65;65515][SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]سلام دوستان!دوستان من نمیدونم چرا وقتی واسه امضام میخوام یه عکس بندازم کوچیکه کوچیکه ولی مالا بقیه رو نگامیکنم بزرگه مثل ماله آقای هادیپور؟؟؟
[/B][/COLOR][B]باید چیکار کنم تادرست بشه؟؟؟[/B][/SIZE][/QUOTE]
مال منم همینطوریه :46:
-
ببخشید دوستان کسی میدونه چجوری توی c4d باید رندر گرفت؟؟خواهشا کمک کنید.دفعه اولمه میخوام رندر بگیرم.قبلا همش تک فریم رندر میگرفتم ولی الان میخوام یه ویدیو رندر بگیرم.خیلی فوریه اگه میدونید کمکم کنید
-
[QUOTE=aminbinazir;65793]ببخشید دوستان کسی میدونه چجوری توی c4d باید رندر گرفت؟؟خواهشا کمک کنید.دفعه اولمه میخوام رندر بگیرم.قبلا همش تک فریم رندر میگرفتم ولی الان میخوام یه ویدیو رندر بگیرم.خیلی فوریه اگه میدونید کمکم کنید[/QUOTE]
درود آقا امین اینجا رو ببینید:
[url]http://forum.video-effects.ir/thread6015.html[/url]
[url]http://forum.video-effects.ir/thread924.html[/url]
-
سلام
می خواستم بپرسم شماها که اینجا عضو هستین تری دی مکس یا نرم افزارهای دیگرو تو دانشگاه یادگرفتید یا بیرون کلاس رفتید؟
من خیلی دوسدارم رشته ی انیمیشن بخونم ولی نمیدونم چجوری باید وارد دانشگاه بشم و اینکه کدوم دانشگاه همچین رشته ای یا رشته ی مرتبط با این داره؟
و اینکه میخواستم ارشد شرکت کنم نمیدونم دانشگاه علمی کاربردی ارشد هم میگیره یا نه؟ و اینگه رشته ی هنر ک یکی از گرایشاش انیمیشن هست تو ارشد رو کدوم دانشگاه های تهران دارن؟
-
سلاممم به همه....نماز روزه هاتون قبوول...امیدوارم روزاتون عالیییی پیش برن
من دارم افترافکت رو از همین جا یاد میگیرم...آموزشا عالین واقعا
-
[QUOTE=nafiseh;65847]سلام
می خواستم بپرسم شماها که اینجا عضو هستین تری دی مکس یا نرم افزارهای دیگرو تو دانشگاه یادگرفتید یا بیرون کلاس رفتید؟
من خیلی دوسدارم رشته ی انیمیشن بخونم ولی نمیدونم چجوری باید وارد دانشگاه بشم و اینکه کدوم دانشگاه همچین رشته ای یا رشته ی مرتبط با این داره؟
و اینکه میخواستم ارشد شرکت کنم نمیدونم دانشگاه علمی کاربردی ارشد هم میگیره یا نه؟ و اینگه رشته ی هنر ک یکی از گرایشاش انیمیشن هست تو ارشد رو کدوم دانشگاه های تهران دارن؟[/QUOTE]
من تو مدرسه و پک هایی که خریداری کردم و از این سایت و...
می تونم بپرسم چند سالتونه؟
پیش دانشگاهی رفتید؟
الان دانشگاه علمی کاربردی داره رشته انیمیشن و حتی جلوه های ویژه
انیمیشن سراری واس فوق هست