دوستان من نمی دونم شما چه استفاده می کنین
ولی من از های وب که نت میگیرم خیلی فوق العادست برای شما هم اگه سرویس میده یه مقایسه بکنین
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان من نمی دونم شما چه استفاده می کنین
ولی من از های وب که نت میگیرم خیلی فوق العادست برای شما هم اگه سرویس میده یه مقایسه بکنین
[QUOTE=vahid mostaghim;61119]ماشالله که شما همیشه پر تانرژی و به قول بزرگتر ها دود از کنده بلند میشه ..
میگم خواهرم یادت هست گفتم که اشتراک مخابرات به جای یک به هشت شید یک به پنج شید سرعتش بیشتر من این بار اشتراک 512 یک به پنج نامحدود 42000تومان گرفتم ولی بازم ویدئو آنلاین و سرعت اصلا فرقی نکرد ...خدا خیر مخابرات بده[/QUOTE]
[B]بله والله باید شانس داشت یه خیابون پایین تر ما داره 128 میگیره با سرعت 80 تا!! من با 512 وقتی که دارم دانلود میکنم هیچ صفحه ای
رو نمیتونم باز کنم!!! باید دانلود رو متوقف کنم ![/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;61124][B]بله والله باید شانس داشت یه خیابون پایین تر ما داره 128 میگیره با سرعت 80 تا!! من با 512 وقتی که دارم دانلود میکنم هیچ صفحه ای
رو نمیتونم باز کنم!!! باید دانلود رو متوقف کنم ![/B][/QUOTE]
سرعت 80 شانسه یعنی ؟ ؟ ؟
من از 800 کمتر میشه شرکت رو رو سرشون خراب می کنم :124::110:
[QUOTE=aliranger;61126]سرعت 80 شانسه یعنی ؟ ؟ ؟
من از 800 کمتر میشه شرکت رو رو سرشون خراب می کنم :124::110:[/QUOTE]
[B]خدا بده شانس...[/B]
چرا من ویدیو از آپارات میزارم می نویسه از دسترس خارج؟
خدا بده شانس چیه سرویس درست انتخاب کنین
من 3 گیگ اینترنت 8 مگ میگیرم 15 تومن اگرم لازم شد 15 گیگ اضافه میگیرم واسه 15 روز 15 تومن یا 3 گیگ یه روز 2 تومن و ....
[QUOTE=aliranger;61132]خدا بده شانس چیه سرویس درست انتخاب کنین
من 3 گیگ اینترنت 8 مگ میگیرم 15 تومن اگرم لازم شد 15 گیگ اضافه میگیرم واسه 15 روز 15 تومن یا 3 گیگ یه روز 2 تومن و ....[/QUOTE]
عزیز هر گیگ ترافیک 3600 ..
سرعت 8 مگ مخابرات نداره و 8 مگ سرعت که شما گفتید خواب یا رویا مگه 2 مگ بیشتر تو ایران وجود داره !!!!!!!!!!
مخابرات 1 گیگ هم داره من خوب شد که اونو نگرفتم چون سرعت نتم با اون موقعی که 128 بود هیچ فرقی نکرده!
ببخشید اینجا تو این منطقه من از هر کی پرسیدم حتی اونایی که شرکت نت دارن میگن مخابرات سرعتش بهتر از
بقیه است! اینجا تهرانه آقا علی شلوغه! و اینم جز دردسراشه دیگه!
[QUOTE=vahid mostaghim;61134]عزیز هر گیگ ترافیک 3600 ..
سرعت 8 مگ مخابرات نداره و 8 مگ سرعت که شما گفتید خواب یا رویا مگه 2 مگ بیشتر تو ایران وجود داره !!!!!!!!!![/QUOTE]
واللا من دقیقا 1 ساله که 8 مگ استفاده می کنم
سرعتمم 800 کیلوبایت در ثانیه
یه فیلم 600 مگابایتی اگه سایتش سرعت برسونه کامل 7 دقیقه دانلود می کنم
:41:
[QUOTE=Elka Eydipor;61136]مخابرات 1 گیگ هم داره من خوب شد که اونو نگرفتم چون سرعت نتم با اون موقعی که 128 بود هیچ فرقی نکرده!
ببخشید اینجا تو این منطقه من از هر کی پرسیدم حتی اونایی که شرکت نت دارن میگن مخابرات سرعتش بهتر از
بقیه است! اینجا تهرانه آقا علی شلوغه! و اینم جز دردسراشه دیگه![/QUOTE]
درسته من اردبیلم و از تهران خبر ندارم امااااا
از شرکت " های وب " یه پرس و جو بکنین فک نکنم اینی که شما می فرمایین باشه
ادرس سایت و شماره تلفن رو اگه قوانین سایت اجازه بده بگم ؟