-
[QUOTE=Elka Eydipor;61005][B]درود بر شما آقا علی ما والله کوچولو نیستیم الان 41 توی سرازیری هستیم بعد ای همه سال کار کردن اونم تو وادی هنر
نه کمر مونده نه گردن! نه زانو! داغونیم دیگه این آینده یه کسی که تو وادی هنر بوده از بچگی تا حالا :9:[/B][/QUOTE]
خدا نگهدارد باشه
-
[QUOTE=Elka Eydipor;61014][B]من :9:28 ساله کمرمو عمل کردم!و الان دیگه باید با درد بسازم :9: مواظب باشید تورو خدا جونید هنوز با همتونم !این لامصب
وادی هنرهای دیجیتال آدمو بد داغون خودش میکنه!!! [/B][/QUOTE]
یکی دیگه از بهترین نعمتهای خدا چشم که کسی اصلا به فکرش نیست من اون چند ساعتی میخوابم یه رو سری میبندم روی چشمم ...
-
الیکا خانم شما کمرت میگیره اونجوری میشی احیانا ؟ سرتو میکوبی زمین ؟ :10:
وحید جان دستمال چرا ؟ چه خیری داره ؟ من دستمال ببندم شب خفه نشم ؟ :confused:
-
سلام به همه دوستان ، خوبین خوشین سلامتین ؟ چه خبر ؟ امتحانا تمومه ایشالله ؟
-
ای وای سلام اخوی سایلنت :10:
-
[B]درود امروز من همش فکر کردم جمعه است!!!!!کلی استراحت کردم نکه تو این هفته کم استراحت کرده بودم..:9:
ما که امتحان نداشتیم آقای سکوت شب ولی بد نیستیم شما امتحاناتتون تموم شدن به سلامتی؟؟؟[/B]
-
سلام خواخر جان بهتری ایشالله؟
-
[QUOTE=zabihhosseini;61112]سلام خواخر جان بهتری ایشالله؟[/QUOTE]
ذبیح جان من کسی نیستم ولی قرار بر این بود که کلمات فارسی باشن ..
-
[B]درود بر هر دو شما بله شرمنده ام آقا وحید منظورش خواهر جان!
امروز نمیدونم چرا نمیتونم پاسخ به نقل قول بزنم!!!بهترم آقا ذبیح یکم
بهترم چون همش استراحت میکنم! حد اقل هفته آینده انشالله انرژی داشته باشم ..[/B]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;61117][B]درود بر هر دو شما بله شرمنده ام آقا وحید منظورش خواهر جان!
امروز نمیدونم چرا نمیتونم پاسخ به نقل قول بزنم!!!
بهترم آقا ذبیح یکم بهترم چون همش استراحت میکنم! حد اقل هفته آینده انشالله انرژی داشته باشم ..[/B][/QUOTE]
ماشالله که شما همیشه پر تانرژی و به قول بزرگتر ها دود از کنده بلند میشه ..
میگم خواهرم یادت هست گفتم که اشتراک مخابرات به جای یک به هشت شید یک به پنج شید سرعتش بیشتر من این بار اشتراک 512 یک به پنج نامحدود 42000تومان گرفتم ولی بازم ویدئو آنلاین و سرعت اصلا فرقی نکرد ...خدا خیر مخابرات بده