درآموزش شماره 23 که از Mask استفاده می کنید وقتی متن به صورت انیمیشن می شود اگر سرعت را پایین بیاوریم ظاهر شدن متن بصورت پله پله است انگار که متن داره با مکس ظاهر میشه، برای ظاهر شدن متن بصورت نرم (smooth) چه کاری باید انجام بدهم!؟
ممنون از لطف شما
نمایش نسخه قابل چاپ
درآموزش شماره 23 که از Mask استفاده می کنید وقتی متن به صورت انیمیشن می شود اگر سرعت را پایین بیاوریم ظاهر شدن متن بصورت پله پله است انگار که متن داره با مکس ظاهر میشه، برای ظاهر شدن متن بصورت نرم (smooth) چه کاری باید انجام بدهم!؟
ممنون از لطف شما
[QUOTE=arj;90184]درآموزش شماره 23 که از Mask استفاده می کنید وقتی متن به صورت انیمیشن می شود اگر سرعت را پایین بیاوریم ظاهر شدن متن بصورت پله پله است انگار که متن داره با مکس ظاهر میشه، برای ظاهر شدن متن بصورت نرم (smooth) چه کاری باید انجام بدهم!؟
ممنون از لطف شما[/QUOTE]
[B]
شما بايد تعداد فريم هارو همون اول زياد كنيد سرعت هم اول كار بزاريد روي كم مثلا من 30 فريم گذاشتم شما بزاريد 60 فريم [/B]
وقتی سایزی را تعریف وانیمیشنی را در این سایز ایجاد کردیم اگر بخواهیم این سایز را تغییر دهیم انیمیشن بهم می ریزد، لطفا مرا راهنمایی کنید که چگونه با تغییر سایز بوم یا پنجره کاری انیمیشن بهم نریزد، آیا می توان لایه ها را به هم گروپ کرد؟
[QUOTE=arj;90616]وقتی سایزی را تعریف وانیمیشنی را در این سایز ایجاد کردیم اگر بخواهیم این سایز را تغییر دهیم انیمیشن بهم می ریزد، لطفا مرا راهنمایی کنید که چگونه با تغییر سایز بوم یا پنجره کاری انیمیشن بهم نریزد، آیا می توان لایه ها را به هم گروپ کرد؟[/QUOTE]
[B]
منظورتون سايز استيج محيط كاري هست كه بايد از همون اول تنظيم كنيد دوست گرامي و گرنه همه چي بهم ميريزه
ميتونيد بهم ريختگيو درست كنيد ولي خوب وقت گيره ميتونيد همه رو باهم گروپ كنيد ولي باز هم سايزشو بايد تنظيم كنيد وقت گيره [/B]
از پاسخ کاملتون ممنونم و موفق باشید
سلام ببخشید من میخوام یه نرم افزار بسازم اما نمیدونم چکار کنم میشه کمکم کنید
من میخوام از دکمه هام یه لیست درست کنم چون دکمه هام در یک صفحه خیلی زیادن شاید 50 یا 60 و متن هم توی اون صفحه هم هست و جا کم هست برای دکمه ها برا همین میخوام تمام دکمه های توی اون صفحه بصورت فهرست در بیاد و وقتی که روش کلیک میکنم متنم باز بشه و این که چطور میتونم روی هر کدوم از دکمه ها متن قرار بدم و دکمه هام متحرک باشن و یکی دیگه اینکه من توی این نرم افزاری که میخوام بسازمش میخوام وقتی که روی عکس های که توش قرار دادم و کلیک میشه بزرگ بشه یا بصورت جذاب و جلوهای زیبا اون عکس باز بشه و نکته سوم اینکه چطوری بین صفحاتی که ساختم دکمه بسازم تا بتونم توسط دکمه بین صفحه ها جابه جا بشم و وقتی که جابجا میشم صفحه بعدی که قرار برام باز بشه چطوری بهش جلو زیبا بدم تا جذاب باز بشه
نرم افزار من
Adobe Flash Professional CS5
ممنون میشم شما در این راستا منو یاری کنین تشکر از شما و همه دوستان عزیز
لطفا در صورت هر گونه پاسخ منو با ایمیل با خبر کنید با تشکر
[EMAIL="alimorteza12@gmail.com"]alimorteza12@gmail.com[/EMAIL]
التماس دعا در پناه حق
یاعلی
[QUOTE=alimorteza;91129]سلام ببخشید من میخوام یه نرم افزار بسازم اما نمیدونم چکار کنم میشه کمکم کنید
من میخوام از دکمه هام یه لیست درست کنم چون دکمه هام در یک صفحه خیلی زیادن سایت 50 یا 60 و متن هم توی اون صفحه هادم میخوام تمام دکمه های توی اون صفحه بصورت فهرست در بیاد و وقتی که روش کلیک میکنم متنم باز بشه و این که چطور میتونم روی هر کدوم از دکمه ها متن قرار بدم و دکمه هام متحرک باشن و یکی دیگه اینکه من توی این نرم افزاری که میخوام بسازمش میخوام وقتی که روی عکس های که توش قرار دادم و کلیک میشه بزرگ بشه یا بصورت جذاب و جلوهای زیبا اون عکس باز بشه و نکته سوم اینکه چطوری بین صفحاتی که ساختم دکمه بسازم تا بتونم توسط دکمه بین صفحه ها جابه جا بشم و وقتی که جاباه جا میشم صفحه بعدی که قرار برام باز بشه چطوری بهش جلو زیبا بدم تا جذاب باز بشه
نرم افزار من
Adobe Flash Professional CS5
ممنون میشم شما در این راستا منو یاری کنین تشکر از شما و همه دوستان عزیز
لطفا در صورت هر گونه پاسخ منو با ایمیل با خبر کنید با تشکر
[EMAIL="alimorteza12@gmail.com"]alimorteza12@gmail.com[/EMAIL]
التماس دعا در پناه حق
یاعلی[/QUOTE]
[B]
دوست گرامي شما اموزش دكمه ها كه گذاشتمو ديدين ؟ اونجا توضيخ دادم براي عكسها هم همينطور شما ببينيد اگه مشكلي برخوردين دوباره بگين تا پاسخ بدم [/B]
بله من نگاه کردم کلیپ مال دکمه ها رو اما متوجه نشدم که چطور جابجا بشم
مال عکس ها رو نگاه میکنم و دوباره بهتون میگم ممنون میشم کمکم کنین تا بتونم یه چیز خوب ارائه بدم با وجود زحمات شما عزیزان
کسی نیست کمکم کنه بتونم کار با دکمه ها و جابه جای بین صفحه ها رو یاد بگیرم و دکمه های پرژه ام از بس زیاده میخوام بصورت فهرست در بیارم تا بهتر بشه کسی هست کمکم کنه تی این زمینه ممنون میشم
اون فیلم های اموزشی رو نگاه کردم اما متوجه نشدم ممنون میشم کمکم کنین
یا علی
[QUOTE=alimorteza;91223]کسی نیست کمکم کنه بتونم کار با دکمه ها و جابه جای بین صفحه ها رو یاد بگیرم و دکمه های پرژه ام از بس زیاده میخوام بصورت فهرست در بیارم تا بهتر بشه کسی هست کمکم کنه تی این زمینه ممنون میشم
اون فیلم های اموزشی رو نگاه کردم اما متوجه نشدم ممنون میشم کمکم کنین
یا علی[/QUOTE]
[B]
دوست گرامي بگين دقيق چي ميخواييد تا كمكتون كنم به صورت ساده يا با كمك اكشن اسكريپت ميخواييد ؟[/B]