-
[QUOTE=minicam;57987][B][COLOR=#800080]سلام آقا مجتبی
منم گاهی وقتا انجمن رو باز نمیکنه برام
این خطا رو میده[/COLOR][/B]
[ATTACH=CONFIG]7620[/ATTACH][/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]سلام خانم شریفی ...
دقیقاً اما جالبه که فقط سایت خودمون رو برام باز نمی کرد ...
پیش خودم گفتم حتما حسین عزیز من بن کرده ... و آی پی من رو قفل کرده ... :26::4::24::4::26:
[/COLOR]
-
[QUOTE=proshot;57985][COLOR=#0000ff]سلام به تمام دوستان عزیز ... الان دو روز بود که فقط سایت video-effects.ir برای من باز نمی شد .
جالبه هر سایتی رو باز میکردم ؛ چه با پروکسی و چه عادی اما تنها سایت خودمون رو باز نمیکرد ...
این دومین باره دوستان عزیز . 10 روز پیش هم همین مشکل رو داشتم که به طور عادی باز
نمی شد و با پروکسی میتونستم بیام سایت اما دو روز بود نه با نت عادی و نه با پروکسی سایت رو باز نمی کرد ...
حتی ویندوز عوض کردم بازم نشد . اما خوشبختانه نمیدونم چطوری اما انقدر مرورگرها رو دستکاری کردم تا بالاخره
سایت رو برام باز کرد . کسی از دوستان تا حالا با مشکل من مواجه شده بوده ؟؟؟[/COLOR][/QUOTE]
[B]سلام آقاي ظريف
پس براي همين كم پيدا شدين شانس شما حالا كه دو روز تعطيل بود نتونستيد بياييد انجمن
[/B]
-
[QUOTE=proshot;57988][COLOR=#0000ff]سلام خانم شریفی ...
پیش خودم گفتم حتما حسین عزیز من بن کرده ... و آی پی من رو قفل کرده ... :26::4::24::4::26:
[/COLOR][/QUOTE]
درود بر شما آقای ظریف منم مدتهاست از قبل از عید تا الان همین مشکل رو دارم گاهی سایت بزور برای من باز میشه!!!
جنگ سرده!!!!:125::125::125:
-
[QUOTE=neda *;57993][B]سلام آقاي ظريف
پس براي همين كم پيدا شدين شانس شما حالا كه دو روز تعطيل بود نتونستيد بياييد انجمن
[/B][/QUOTE]
[COLOR=#0000ff]سلام ندا خانم . بله دقیقاً حالا دیشب داشتم یه پست میذاشتم که یه دفعه صفحه قفل شد و دیگه
تا همین 15 ربع پیش هر ترفندی بلد بودم زدم اما سایت باز نمی شد که نمی شد ...
دیگه واقعاً هنگ کرده بودم که چرا اینطور شده اونم فقط سایت خودمون باز نمیشد ...[/COLOR]
-
[QUOTE=proshot;57995][COLOR=#0000ff]سلام ندا خانم . بله دقیقاً حالا دیشب داشتم یه پست میذاشتم که یه دفعه صفحه قفل شد و دیگه
تا همین 15 ربع پیش هر ترفندی بلد بودم زدم اما سایت باز نمی شد که نمی شد ...
دیگه واقعاً هنگ کرده بودم که چرا اینطور شده اونم فقط سایت خودمون باز نمیشد ...[/COLOR][/QUOTE]
[B]يكبار از من هم وسط كار همين طور شد سايتو ميزد blank بعد سيستمو restart كردم درست شد
[/B]
-
:24::24::24::24::24::24::24:
[QUOTE=proshot;57988][COLOR=#0000ff]سلام خانم شریفی ...
[/COLOR][/QUOTE]
-
[CENTER][COLOR="#800080"]آن تیر که آن کمان چشم تو رها کرد ... دیدی که چه ها کرد.[/COLOR]
[COLOR="#008000"]دیدی که سراسیمه دل از سینه جدا کرد... دیدی که چه ها کرد.[/COLOR]
[COLOR="#800080"]اول هفته خوبی رو برای همه آرزو دارم...[/COLOR]
:53: :53: :53: :53:[/CENTER]
-
[B][COLOR="#FF0000"]شب از هفت و نیم غروب و
آدمی از یک پرسش ساده آغاز میشود.
روز از پنج و نیم صبح و
زندگی از یک پرسش دشوار!
صبحاَت بخیر شبزندهدارِ سیگار و دغدغه،
لطفا اگر مشکلات جهان را
به جای درستی از دانایی رساندهای،
برو بخواب!
آدمی از بیمِ فراموشی است
که جهان را به خوابِ آسانترین اسامیِ خویش میخواند.
[/COLOR][/B]
[B]روز شما هم خوش باشه آقا میثم.. و هفته آرامی رو در پیش داشته باشید..[/B]
-
[B][COLOR="#800080"]دلم قرص است
وقتی ..
مُسَکِنم تویی [/COLOR][/B]
-
[B][COLOR="#A9A9A9"]اين روزا خراب هركي باشي فكر ميكنه تاريخ مصرفت گذشته...!![/COLOR][/B]