سلام
من پلاگین Red Giant ToonIt V2.0 رو دارم و به صورت exe دارم ولی وقتی نصبش می کنم روی افترافکتم cs5 نمیاد
میشه لینک دانلود و آموزش نصبش رو بدید؟
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من پلاگین Red Giant ToonIt V2.0 رو دارم و به صورت exe دارم ولی وقتی نصبش می کنم روی افترافکتم cs5 نمیاد
میشه لینک دانلود و آموزش نصبش رو بدید؟
ممنون
[SIZE=3][FONT=arial black][B]سلام . ممنون برای این پلاگین.
ولی متاسفانه این رجیستر نشده و یا اجرا نمیشه.
من Aftereffects CC رو دارو و روی او نصب کردم. ولی نه pixel cloud و نه fractal noise 3d اجرا نشدند.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر.[/B][/FONT][/SIZE]
با سلام و تشکر
این پلاگین را در پوشه پلاگین ها در افتر افکت cc کپی کردم و در افتر افکت در زیرمنوی فریشلافت وجود دارد اما مشکل اینجاست که این پلاگین ها کرک نشده اند و نمی شود به درستی از آن ها استفاده کرد
لطفا راهنمایی کنید
[QUOTE=ehsan626;69593]با سلام و تشکر
این پلاگین را در پوشه پلاگین ها در افتر افکت cc کپی کردم و در افتر افکت در زیرمنوی فریشلافت وجود دارد اما مشکل اینجاست که این پلاگین ها کرک نشده اند و نمی شود به درستی از آن ها استفاده کرد
لطفا راهنمایی کنید[/QUOTE]
درود بر شما کدوم پلاگینها دوست گرامی؟؟؟
با سلام و خسته نباشید
پلاگین های depth_of_field و out_of_focus
[QUOTE=ehsan626;69688]با سلام و خسته نباشید
پلاگین های depth_of_field و out_of_focus[/QUOTE]
[B]
شما این پلاگین رو دانلود کردید؟؟ شاید پوشه کرک دانلود نشده گاهی آنتی ویروس گیر میده و پاک میکنه
یه دلیل اینکه شاید ورژنها جور نیست.. و یا اینکه یه جای کار رو اشتباه میرید!!؟؟؟برای نصب مسیر
درست رو انتخاب کردید؟؟؟[/B]
افتر افکت من ورژن cc هست
آنتی ویروس هم غیر فعال هست
فایلی که من دانلود کردم شامل موارد زیر هست:
[B]depth_of_field[/B]
[B]out_of_focus[/B]
[B]readme[/B]
[B]TermsAndConditions [/B]
و این موارد رو در مسیر زیر کپی کردم:
Program Files\Adobe\Adobe After Effects CC\Support Files\Plug-ins
سلام من همچنین پلاگین های depth_of_field و out_of_focus رو در مسیر زیر هم کپی کردم ولی بازم هم یک ضربدر قرمز رنگ به نشانه کرک نشدن درصفحه ظاهر میشه
Program Files\Adobe\Common\Plug-ins\7.0\MediaCore
لطفا راهنمایی کنید
[QUOTE=ehsan626;69763]سلام من همچنین پلاگین های depth_of_field و out_of_focus رو در مسیر زیر هم کپی کردم ولی بازم هم یک ضربدر قرمز رنگ به نشانه کرک نشدن درصفحه ظاهر میشه
Program Files\Adobe\Common\Plug-ins\7.0\MediaCore
لطفا راهنمایی کنید[/QUOTE]
ببینید شما وقتی که نصب کردید کرک مشکل داشته دوباره نصب کردید یا پاک کردید؟؟ تمام مسیرهارو نگاه کنید
اگه پوشه ای همنام این پلاگین ها هست رو پاک کنید بعد دوباره نصب کنید توی فایلهایی که دریافت کردید
(من حقیقتا" این پلاگین رو سرچ کردم ندارم خودم ) احیانا" فایل تکستی که توش سریال مثلا داشته باشه
ندارید؟؟؟ یا وقتی که یه پلاگین رو نصب میکنید روی یه تصویر اعمال میکنید یه توی خودش یه جایی
گوشش ننوشته رجیستر؟؟ همون قسمت رو باز کنید و سریال اگه وجود داره وارد کنید... ببینید اگه
میشه این پلاگین رو لینک دانلودش رو برای من بزارید ببینم چیه؟
با سلام و خسته نباشید
پلاگین های depth_of_field و out_of_focus که شما گذاشتید برای دانلود فایل رجیستری ندارند
من سرچ کردم و در زیر این پلاگین ها رو که رجیستر شده هست برای دوستان قرار می دم.
[kickass.to]keys.frischluft.flair.1.28.and.lenscare.1.47.torrent
این فایل تورنت هست و در افتر افکت cc من تست کردم رجیستر شده هست و مشکلی نداره