[QUOTE=sam_ma;54835]ماشالله منم اول توجهم به همین جلب شد : )))[/QUOTE]
درود سمیرا ننه امتحاناتت تموم شد؟؟؟[ATTACH=CONFIG]7066[/ATTACH]
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=sam_ma;54835]ماشالله منم اول توجهم به همین جلب شد : )))[/QUOTE]
درود سمیرا ننه امتحاناتت تموم شد؟؟؟[ATTACH=CONFIG]7066[/ATTACH]
[QUOTE=mohammad_anvaran;54785][B]داداش زبیح اومد از طرف من ازش حلالیت بطلبید. زیاد باهاش شوخی کردم...
[/B][/QUOTE]
سلام استاد محمد خان انوران نه بابا این چه حرفیه راحت باش بامن واقعا خوشحالم که با دوستای خوبی مثل شما آشنا شدم - خانم عیدی پور واقعا اخلاقش خیلی خوبه خیلی خوش برخورده و خونگرم- آقای هادی پور خیلی ساده و فروتن بودن- آقای ظریف پر انرژی و باحال بودن-آقای یوسفی خیلی خوش اخلاق و با شخصیت بودن همینطور خانموشون-آقا شاهین هم خیلی خاکی و خودمونی بودن- معصومه خانم و فائزه خانم هم ساکت و با شخصیت بودن واقعا، آقای انوران هم خیلی گل بودن،با اینکه اولین باره با این جمع بودم ولی اصلا احساس غریبگی نکردم.
الان از سایت دانشگاه دارم پیام میدم ساعت 1.30 امتحان دارم برام دعا کنید:77:
[QUOTE=zabihhosseini;54840]سلام استاد محمد خان انوران نه بابا این چه حرفیه راحت باش بامن واقعا خوشحالم که با دوستای خوبی مثل شما آشنا شدم - خانم عیدی پور واقعا اخلاقش خیلی خوبه خیلی خوش برخورده و خونگرم- آقای هادی پور خیلی ساده و فروتن بودن- آقای ظریف پر انرژی و باحال بودن-آقای یوسفی خیلی خوش اخلاق و با شخصیت بودن همینطور خانموشون-آقا شاهین هم خیلی خاکی و خودمونی بودن- معصومه خانم و فائزه خانم هم ساکت و با شخصیت بودن واقعا، آقای انوران هم خیلی گل بودن،با اینکه اولین باره با این جمع بودم ولی اصلا احساس غریبگی نکردم.
الان از سایت دانشگاه دارم پیام میدم ساعت 1.30 امتحان دارم برام دعا کنید:77:[/QUOTE]
[B]درود بر شما به به آقا ذبیح ما هم خوشحال شدیم شما رو دیدیم... بسیار بچه خوب و با مرامی هستید
آقا ذبیح [B][COLOR="#FF0000"]اته کم ناراحت بیمه وچه چی وسه دلال ماست نیاردی امه وسه؟؟؟
[/COLOR][/B][/B]
ایشاله دفعه بعد دلال ایارمه :122:
[QUOTE=zabihhosseini;54843]ایشاله دفعه بعد دلال ایارمه :122:[/QUOTE]
[B]انشالله...سلامت باشی برار...[/B]
همچنین خواخر.....
[B][COLOR="#800080"]
کاش اومده بودم...بچه ها رو از نزدیک میدیدم:2:
اگه من میومدم..اینجا میگفتین نیلوفر خیلی کله شق و شیطون بود:4:
ایشالله موفق باشین آقای حسینی:53:[/COLOR][/B]
[QUOTE=zabihhosseini;54840]سلام استاد محمد خان انوران نه بابا این چه حرفیه راحت باش بامن واقعا خوشحالم که با دوستای خوبی مثل شما آشنا شدم - خانم عیدی پور واقعا اخلاقش خیلی خوبه خیلی خوش برخورده و خونگرم- آقای هادی پور خیلی ساده و فروتن بودن- آقای ظریف پر انرژی و باحال بودن-آقای یوسفی خیلی خوش اخلاق و با شخصیت بودن همینطور خانموشون-آقا شاهین هم خیلی خاکی و خودمونی بودن- معصومه خانم و فائزه خانم هم ساکت و با شخصیت بودن واقعا، آقای انوران هم خیلی گل بودن،با اینکه اولین باره با این جمع بودم ولی اصلا احساس غریبگی نکردم.
الان از سایت دانشگاه دارم پیام میدم ساعت 1.30 امتحان دارم برام دعا کنید:77:[/QUOTE]
[QUOTE=minicam;54848][B][COLOR="#800080"]
ایشالله موفق باشین آقای حسینی:53:[/COLOR][/B][/QUOTE]
[ATTACH=CONFIG]7067[/ATTACH]درود نیلو جان آنوقت اونجا اگه شیرینی میخواستی من
باید کجا میگشتم دنبالش [ATTACH=CONFIG]7068[/ATTACH]
[QUOTE=minicam;54848][B][COLOR="#800080"]
ایشالله موفق باشین آقای حسینی:53:[/COLOR][/B][/QUOTE]
بله جاتون خالی بود ایشالله دفعه بعد ما هم اینقد شیرنی خوردیم که خانم عیدی پور در جریانه
باز این انیمیشنو گذاشتین خانم عیدی پور .مه سر درد بیته:121:
[B][COLOR="#800080"]:4:
تو شیرینی فروشی ها:4:
من شیرینی میخوام
[ATTACH=CONFIG]7069[/ATTACH]
[/COLOR][/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;54849][ATTACH=CONFIG]7067[/ATTACH]درود نیلو جان آنوقت اونجا اگه شیرینی میخواستی من
باید کجا میگشتم دنبالش [ATTACH=CONFIG]7068[/ATTACH][/QUOTE]