-
1 فایل پیوست
[QUOTE=mhmdea;70739]سلام دوست عزیز یه سوال : من الان پرده کروماکی رو حذف کردم اما نمیدونم چطوری از طریق کانال آلفا خروجی بگیرم از سوژم تا پلاگین form رو روش اعمال کنم[/QUOTE]
فکر کنم فقط تو فرمت avi بتونید تیک آلفا رو بزنید تو قسمت channels
[ATTACH=CONFIG]9109[/ATTACH]
-
1 فایل پیوست
[QUOTE=mhmdea;70739]سلام دوست عزیز یه سوال : من الان پرده کروماکی رو حذف کردم اما نمیدونم چطوری از طریق کانال آلفا خروجی بگیرم از سوژم تا پلاگین form رو روش اعمال کنم[/QUOTE]
[B]
[COLOR=#ff0000]سلام عزیز[/COLOR]
خوب اگه پرده کروماکی بوده پس زیاد سنگین نیست لازم نیست الفا خروجی بگیری فقط فیلمو تو ی پری کامپ قرار بده
اما اگه خواستی خروجی کانال الفا بگیری فرمتو avi انتخواب کن و کانالو rgb+alpha انتخواب کن[/B]
[ATTACH=CONFIG]9110[/ATTACH]
-
1 فایل پیوست
مرسی واقعا...مطمئنم خیلی عالیه...حتمن یادش میگیرم....بازمم ممنوووون[ATTACH=CONFIG]9113[/ATTACH]
-
[QUOTE=shahin_hich;70768][B]
[COLOR=#ff0000]سلام عزیز[/COLOR]
خوب اگه پرده کروماکی بوده پس زیاد سنگین نیست لازم نیست الفا خروجی بگیری فقط فیلمو تو ی پری کامپ قرار بده
اما اگه خواستی خروجی کانال الفا بگیری فرمتو avi انتخواب کن و کانالو rgb+alpha انتخواب کن[/B]
[ATTACH=CONFIG]9110[/ATTACH][/QUOTE]
بله شما درست میگید خیلی ممنونم از پاسختون
-
[QUOTE=تورج یوسفی;70766]فکر کنم فقط تو فرمت avi بتونید تیک آلفا رو بزنید تو قسمت channels
[ATTACH=CONFIG]9109[/ATTACH][/QUOTE]
آقا تورج عزیز شما رو چشم ما جا دارید
-
[QUOTE=mhmdea;70814]آقا تورج عزیز شما رو چشم ما جا دارید[/QUOTE]
میبخشید آقا تورج من خروجی گرفتم اما حجمش 2 گیگ هستش در صورتیکه حجم اصلی فیلم 90 مگابایت با رزولوشن فول hd
-
بسیار عالی ....
ممنون شاهین جان ، من این تاپیک رو الان دیدم ....
زدم واسه دانلود .... پیش نمایش عالی بود ....
-
[QUOTE=faeze hoseini;70776]مرسی واقعا...مطمئنم خیلی عالیه...حتمن یادش میگیرم....بازمم ممنوووون[ATTACH=CONFIG]9113[/ATTACH][/QUOTE]
[B]خواهش میکنم
خوشحالم براتون مفید بوده[/B]
[QUOTE=mhmdea;70837]میبخشید آقا تورج من خروجی گرفتم اما حجمش 2 گیگ هستش در صورتیکه حجم اصلی فیلم 90 مگابایت با رزولوشن فول hd[/QUOTE]
[B]
اشکالی نداره عزیز.حجم avi همیشه بالاست[/B]
[QUOTE=omid8h;70839]بسیار عالی ....
ممنون شاهین جان ، من این تاپیک رو الان دیدم ....
زدم واسه دانلود .... پیش نمایش عالی بود ....[/QUOTE]
[B]خواهش میکنم داداش امید شما لطف دارید
این در مقابل پست های خوب و مفید شما چیزی نیست.
امیدوارم اموزش خوبی باشه که شرمنده شما نشم[/B]
-
آقا شاهین واقعا آموزش زیبایی بود وتبریک میگم بهتون و از اینکه اینچنین خالصانه تجربیاتونو در اختیار دوستانتون قرار میدید ممنونم
-
شاهین جان بابت آموزش خیلی خیلی ممنون واقعا زحمت کشیدی
فقط میشه موزیکی که استفاده کردی رو کاملش رو بذاری برای download
بازم ممنون
-
[B][COLOR=#800080][SIZE=4]خیلی خیلی ممنون آقا شاهین
بازم تشکر
:53::53::53::53::53:[/SIZE][/COLOR][/B]:53::53::53::53:
-
شاهین جان...میخواستم خیلی وقت پیش این سوال رو ازت بپرسم....
توی خود کلیپی که نمونش رو گذاشتم و شما هم زحمت کشیدی اموزشش رو درست کردی....ذرات فرم که میان کاراکتر رو تشکیل بدن ..انگار داخل هم دارن می چرخن...مثلا بادی که وسط یک گردو حاک می افته....اون رو چجوری میشه ایجاد کرد؟تو خود فرم هست؟
با خود دوربین هم نمیشه چرخوندش چون 2 بعدی هستن درسته؟
-
[QUOTE=amirmohammad;72006]شاهین جان...میخواستم خیلی وقت پیش این سوال رو ازت بپرسم....
توی خود کلیپی که نمونش رو گذاشتم و شما هم زحمت کشیدی اموزشش رو درست کردی....ذرات فرم که میان کاراکتر رو تشکیل بدن ..انگار داخل هم دارن می چرخن...مثلا بادی که وسط یک گردو حاک می افته....اون رو چجوری میشه ایجاد کرد؟تو خود فرم هست؟
با خود دوربین هم نمیشه چرخوندش چون 2 بعدی هستن درسته؟[/QUOTE]
[B]درسته با دوربین نمیشه
میتونی به displase کیفرم بدی تا توی خودش چرخش داشته باشه اینجوری اون حالت درس میشه[/B]
-
[QUOTE=ali_kocholo20002;70888]آقا شاهین واقعا آموزش زیبایی بود وتبریک میگم بهتون و از اینکه اینچنین خالصانه تجربیاتونو در اختیار دوستانتون قرار میدید ممنونم[/QUOTE]
[B]خواهش میکنم اقا علی.شما لطف دارید.کاری نکردم.
خوشحالم که اموزش براتون استفاده داشته.[/B]
[QUOTE=New3d;70901]شاهین جان بابت آموزش خیلی خیلی ممنون واقعا زحمت کشیدی
فقط میشه موزیکی که استفاده کردی رو کاملش رو بذاری برای download
بازم ممنون[/QUOTE]
[B]
لطف داری عزیز.من در خدمتم.
راستش موزیک مال یکی از پروژه های افتر بود.در کل تایمش کمه.[/B]
[B][URL="http://uplod.ir/pitjfg9oebw5/sound_%28pixel%29.rar.htm"]دانلود موزیک استفاده شده در پیش نمایش موضوع اموزش[/URL][/B][LEFT][COLOR=#000000]
[/COLOR][/LEFT]
[QUOTE=nanazbala;70943][B][COLOR=#800080][SIZE=4]خیلی خیلی ممنون آقا شاهین
بازم تشکر
:53::53::53::53::53:[/SIZE][/COLOR][/B]:53::53::53::53:[/QUOTE]
[B]خواهش میکنم دوست عزیز
ممنون از شما[/B]
-
سلام بچه ها من یه مشکل دارم که فقط باتبلت میتونم وارد اینترنت بشم ولی وقتی وارد فروم میشم لینک دانلود نیست که بتونم فایل آموزشو دانلود کنم.لطفا منو راهنمایی کنین.ضمنا بابت مطالب خوبتون ممنونم.
-
[QUOTE=mahanphoto;77538]سلام بچه ها من یه مشکل دارم که فقط باتبلت میتونم وارد اینترنت بشم ولی وقتی وارد فروم میشم لینک دانلود نیست که بتونم فایل آموزشو دانلود کنم.لطفا منو راهنمایی کنین.ضمنا بابت مطالب خوبتون ممنونم.[/QUOTE]
[B]
دوست عزيز با تبلت به همين صورته برا همين تمام امكانات انجمن رو نميتونيد ببينيد تبلت همه ي امكانات رو نداره [/B]
-
خیلی عالی بود مرسی فقط فرمودید زمان رو با twixtor بالا ببرم؟؟ چجوری؟؟ twixtor اسلو میکنه ولی از زمان کم میکنه
-
[QUOTE=zoko;92223]خیلی عالی بود مرسی فقط فرمودید زمان رو با twixtor بالا ببرم؟؟ چجوری؟؟ twixtor اسلو میکنه ولی از زمان کم میکنه[/QUOTE]
[B]
خواهش میکنم دوست عزیز
بفرمایید اینم اموزشی در این مورد[/B]
[QUOTE][url]http://www.mediafire.com/download/44u7axo223rx24c/twixtor+lern+01_split1.zip[/url][/QUOTE]
-
[QUOTE=shahin_hich;92370][B]
خواهش میکنم دوست عزیز
بفرمایید اینم اموزشی در این مورد[/B][/QUOTE]
مرسی شاهین عزیزم خیلی عالی بوود ممنون دوستم فوتیج ای صخره ها یا چیزای دیگه که با بک سبز آمادس و کجا میشه پیدا کرد عزیز؟؟
-
آقا شاهین واقعا ممنون. آموزش بسیار مفیدی بود
یه سوال. میخواستم بدونم با چه پلاگین این رنگی رو که داخله پیش نمایش روی کل فایل گذاشتین ایجاد کردین؟؟ آخه خیلی جذاب شده
-
[QUOTE=omid74;93085]آقا شاهین واقعا ممنون. آموزش بسیار مفیدی بود
یه سوال. میخواستم بدونم با چه پلاگین این رنگی رو که داخله پیش نمایش روی کل فایل گذاشتین ایجاد کردین؟؟ آخه خیلی جذاب شده[/QUOTE]
[B]خواهش میکنم امید جان.لطف داری
از پلاگین های levels-curves-hue/saturation استفاده کردم باید کنتراستو زیاد کنی و با hue/saturation رنگو به طرف سردی ببری [/B]
-
[QUOTE=shahin_hich;93099][B]خواهش میکنم امید جان.لطف داری
از پلاگین های levels-curves-hue/saturation استفاده کردم باید کنتراستو زیاد کنی و با hue/saturation رنگو به طرف سردی ببری [/B][/QUOTE]
آها.
دستتون درد نکنه. فکر کردم با پلاگین های دیگه انجام دادین
-
درود بر شما عالیی بود مرسی..
فق من وقتی سوژه رو با روتو براش جدا میکنم بعدش رندر میگیرم تمام کار ها رو اوکی میکنم وقتی میخوام سوژه رو روی صخره ببرم بکش مشکیه چراا؟؟
-
-
عالی بود تشکری پر سر صدا ...
-
آقا شاهین ببخشید دوباره مزاحم شدم.
خواستم بپرسم اون فوتیج ابرها رو از کجا دانلود کردین. آخه من یه 40 تایی داشتم خواستم دوباره دانلود کنم چون کیفیت ماله من و هم چنین نوع ابرهاش جالب نبودن.
اگه هم بخوام خودم فوتیج درست کنم طبیعی درنمیات واسه همین سوال کردم
-
درود بر شما خیلی عالیی بود فقط من وقتی سوژمو با براش جدا میکنم بعدش رندر میگرم کارام که تمام شد میخوام سوژرو روی صخره بزارم بکش مشکیه چراا؟؟
-
[QUOTE=zoko;93477]درود بر شما عالیی بود مرسی..
فق من وقتی سوژه رو با روتو براش جدا میکنم بعدش رندر میگیرم تمام کار ها رو اوکی میکنم وقتی میخوام سوژه رو روی صخره ببرم بکش مشکیه چراا؟؟[/QUOTE]
[B]خواهش میکنم دوست عزیز
فکر کنم موقع رندر کانال الفا رو انتخواب نمیکنید برا همین کارتون اینجوری میشه[/B]
[B]اگه لازمه بگید تا با عکس راهنمایی کنم[/B]؟
-
[QUOTE=Hossein2x;93482]دمت گرم آقایی . . .:d[/QUOTE]
[B]خواهش میکنم حسین جان[/B]
-
[QUOTE=omid74;93563]آقا شاهین ببخشید دوباره مزاحم شدم.
خواستم بپرسم اون فوتیج ابرها رو از کجا دانلود کردین. آخه من یه 40 تایی داشتم خواستم دوباره دانلود کنم چون کیفیت ماله من و هم چنین نوع ابرهاش جالب نبودن.
اگه هم بخوام خودم فوتیج درست کنم طبیعی درنمیات واسه همین سوال کردم[/QUOTE]
[B]
خواهش میکنم امید جان چه مزاحمتی
عزیز میتونی از عکسای hdr اسمان استفاده کنی تو انجمن سرچ کنید هست[/B]
-
[QUOTE=shahin_hich;93690][B]خواهش میکنم دوست عزیز
فکر کنم موقع رندر کانال الفا رو انتخواب نمیکنید برا همین کارتون اینجوری میشه[/B]
[B]اگه لازمه بگید تا با عکس راهنمایی کنم[/B]؟[/QUOTE]
ممنون میشم آخه نمیدونم از کدوم قسمت باید آلفا رندر گرفت آخه
-
1 فایل پیوست
[QUOTE=zoko;94099]ممنون میشم آخه نمیدونم از کدوم قسمت باید آلفا رندر گرفت آخه[/QUOTE]
پنجره تنظیمات رندر رو باز کنید و الفا رو انتخواب کنید
[IMG]http://forum.video-effects.ir/attachment.php?attachmentid=13325&stc=1[/IMG]
-
به این میگن یه آموزش درست وحسابی
-
دمت نقطه جوش ش ش ش ش ش ش ش ش ش ش ش
ما که حالشو بردیم
-
دوست عزیز حالشو بردیمممممم ممنون :77:
-
-
با سلام و تشکر از حوصله و تلاشی که بخرج داده ای و قدردانی از شرح جزء به جزء که هنری است که فقط نزد آموزگاران خوب و دلسوز پیدا میشود . از استاد هادی پور و تیم محترم هم برای معرفی چنین دوستانی قدردانی فراوان دارم . موید و پیروز باشید
-
[QUOTE=shahin_hich;62504][B]خواهش میکنم داداش.چاکرم[/B][/QUOTE]
داداش دستت درد نکنه خیلی عالی بود
فقط من نتونستم فوتیج ابر رو دان کنم لطفا بررسی کن که بشه دان کرد
بازم ممنون
-
[COLOR=#2f0000]داداش دستت درد نکنه خیلی عالی بود
بازم ممنون [/COLOR]
-
[QUOTE=azd;143552][COLOR=#2f0000]داداش دستت درد نکنه خیلی عالی بود