[QUOTE=masoumeh;42226]خواهش میکنم .نه ناراحت نیستم.
بله حرفاتونو قبول دارم .چون خود من هم تاپیک افتر رو دارم وقتی میبینم استقبال میشه یا نمیشه همین حس به من دست میده.
خانم عیدی پور بازم ممنونم از آموزشهای خوبتون.:53:
موفق باشید.[/QUOTE]
:53::53:
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=masoumeh;42226]خواهش میکنم .نه ناراحت نیستم.
بله حرفاتونو قبول دارم .چون خود من هم تاپیک افتر رو دارم وقتی میبینم استقبال میشه یا نمیشه همین حس به من دست میده.
خانم عیدی پور بازم ممنونم از آموزشهای خوبتون.:53:
موفق باشید.[/QUOTE]
:53::53:
[QUOTE=Ariana;42212]معصومه خانم ، خانم عیدی پور شوخی میکردن
لطفا ناراحت نباشید
متاسفانه ، بعضی از دوستان فکر میکنند ، که آپلود کردن آموزش ها کار یا وظیفه بعضی ها است ، البته کلی میگم
ولی خوب این عزیزان با استفاده از ترافیک و وقتشون ، که هیچ منفعتی هم براشون نداره ، این لطف رو میکنند
و تنها امیدی هم که دارند ، استقبال کاربران از زحماتی که میکشند هست و بس
موفق باشید عزیزان[/QUOTE]
[B]سپاس آقای هاشمی بزرگوار...[/B]
[B]خسته نباشيد خانم عيدي پور خيلي ممنون
آپلود كردنش خيلي وقتتون رو ميگيره [/B]
[QUOTE=neda *;42259][B]خسته نباشيد خانم عيدي پور خيلي ممنون
آپلود كردنش خيلي وقتتون رو ميگيره [/B][/QUOTE]
[B]درود بر شما و سپاسگذارم ندا جان ... خوب اگه اینترنت سرعتش بالا باشه خیلی خوبه
با وجودی که اینترنت 512 مخابراته فقط ماهیانه پول میگیرن ولی عملا سرعت ندارم بزور کار انجام میدم
گاهی دانلود دارم زیاد گاهی و آپلود خیلی سنگینه و به سختی میشه دانلود کرد مثلا از یه
سایتی اکانت یه ماهه گرفتم الان به سختی میتونم دانلود کنم ...[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;42261][B]درود بر شما و سپاسگذارم ندا جان ... خوب اگه اینترنت سرعتش بالا باشه خیلی خوبه
با وجودی که اینترنت 512 مخابراته فقط ماهیانه پول میگیرن ولی عملا سرعت ندارم بزور کار انجام میدم
گاهی دانلود دارم زیاد گاهی و آپلود خیلی سنگینه و به سختی میشه دانلود کرد مثلا از یه
سایتی اکانت یه ماهه گرفتم الان به سختی میتونم دانلود کنم ...[/B][/QUOTE]
[B]خانم عيدي پور انگار اصلا فرقي نميكنه هرچي پول هم بديد سرعت فرقي نميكنه اينترنت به عنوان سرعت بالا ميدند ولي انگار نه انگار بدتر هم ميشه [/B]
[QUOTE=neda *;42265][B]خانم عيدي پور انگار اصلا فرقي نميكنه هرچي پول هم بديد سرعت فرقي نميكنه اينترنت به عنوان سرعت بالا ميدند ولي انگار نه انگار بدتر هم ميشه [/B][/QUOTE]
[B][COLOR="#800080"]بله دقیقا موافقم گفتم حالا ببینم اگه بشه شاید برم همین پولو بدم از شرکت های دیگه خریداری کنم نت ...البته خوبی
مخابرات اینه که دانلود نا محدوده و شما دیگه نمیخوای هر دفعه که تموم شد خریداری کنید...فقط سرعتش واقعا بده!!![/COLOR][/B]
[COLOR="#DAA520"][B]درود دوستان لینک آموزش چهل و هشتم اضافه شد...[/B][/COLOR]
[B]درود دوستان لینک چهل و نهم اضافه شد...[/B]
[COLOR="#FF0000"][B]درود بر تمام دوستان واساتید گرامی ...
لینک آموزشهای پنجاه و پنجاه و یک اضافه گردید ...:53:[/B][/COLOR]
[COLOR="#9900cc"][B]درود دوستان لینکهای آموزش 52 و 53 اضافه شد...موفق باشید[/B][/COLOR]
خیلی ممنون ولی خیلی زیاد هست
[QUOTE=rasouler;44246]خیلی ممنون ولی خیلی زیاد هست[/QUOTE]
[B]درود بر شما آقا رسول خواهش میکنم..اشکالی نیست اگه بخواد آدم یادبگیره اینا هم کمه
باید بیشتر و بیشتر دانلود کرد و یاد گرفت..[/B]
[COLOR="#FF0000"][B]درود بر شما لینکهای آموزشهای 54 و 55 اضافه شده...[/B][/COLOR]
[B]درود بر شما دوستان گرامی پس از مدتها لینک آموزشهای شماره [COLOR="#FFD700"]پنجاه و شش[/COLOR] و [COLOR="#FF8C00"]پنجاه و هفتم [/COLOR]
آپلود شد...پایدار باشید:57:[/B]
ممنون خانم عیدی پور. :53:
[QUOTE=masoumeh;51411]ممنون خانم عیدی پور. :53:[/QUOTE]
[B]سپاس معصومه جان..:57:.[/B]
[B]درود بر همه لینکهای شماره [COLOR="#008000"]پنجاه و هشتم[/COLOR] و [COLOR="#FF8C00"]پنجاه و نهم[/COLOR] اضافه شدند...[/B]
[B][COLOR="#FF8C00"]دوستان لینک آموزش شماره 60 اضافه شد..:54:.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#cc3399"]خيلي ممنون خسته نباشيد خانم عيدي پور [/COLOR][/B]
[QUOTE=neda *;52036][B][COLOR="#cc3399"]خيلي ممنون خسته نباشيد خانم عيدي پور [/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]سپاس ندا جان :54::54::54::54::54:[/B]
[B]دوستان آموزش شماره [COLOR="#FF0000"]شصت و یکم[/COLOR] اضافه گردید...:)[/B]
خانم عیدی پور ترتیب آموزشا چه جوریه؟ الان آموزش 1 و 9 نیست.
ممنون.
[QUOTE=masoumeh;52157]خانم عیدی پور ترتیب آموزشا چه جوریه؟ الان آموزش 1 و 9 نیست.
ممنون.[/QUOTE]
[B]درود بر شما معصومه جان بله شماره یک قبلا" توضیح دادم البته شماره یک و نه حالت تبلیغ داشت و چیزی برای
آموزش نبود همین ترتیبی که گذاشتم یعنی خودم زیرش نوشتم درسته ...چون ویدیو ها رو قبل از آپلود
نگاه میکنم که آموزشها باشن دقیق...[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;52160][B]درود بر شما معصومه جان بله شماره یک قبلا" توضیح دادم البته شماره یک و نه حالت تبلیغ داشت و چیزی برای
آموزش نبود همین ترتیبی که گذاشتم یعنی خودم زیرش نوشته درسته ...چون ویدیو ها رو قبل از آپلود
نگاه میکنم که آموزشها باشن دقیق...[/B][/QUOTE]
ممنون عزیز.
[B]درود دوستان لینک آموزش شماره [COLOR="#800080"]شصت و دوم [/COLOR]اضافه شد...[/B]
[B][COLOR="#800080"]سپاس الکا جان:53::53::53:[/COLOR][/B][QUOTE=Elka Eydipor;52569][B]درود دوستان لینک آموزش شماره [COLOR="#800080"]شصت و دوم [/COLOR]اضافه شد...[/B][/QUOTE]
[QUOTE=minicam;52570][B][COLOR="#800080"]سپاس الکا جان:53::53::53:[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]سپاس گذارم نیلوفر جان...[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;52569][B]درود دوستان لینک آموزش شماره [COLOR="#800080"]شصت و دوم [/COLOR]اضافه شد...[/B][/QUOTE]
خدا قوت
ممنون دست شما درد نکن :53:
[QUOTE=vahid mostaghim;52574]خدا قوت
ممنون دست شما درد نکن :53:[/QUOTE]
[B]خواهش بزرگوار...[/B]
[B]درود بر همه دوستان گرامی و اساتید محترم ... لینک دانلود آموزشهای شماره[COLOR="#FF8C00"] شصت و سه[/COLOR] و[COLOR="#DAA520"] شصت و چهار [/COLOR]اضافه
شد... موفق باشید...[/B]
[B]درود بر شما لینک آموزش دوستان شماره [COLOR="#FF0000"]شصت و پنجم...Troubleshooting the shadows[/COLOR]
اضافه شد....[/B]
خسته نباشی خانمی:53:
[QUOTE=masoumeh;53697]خسته نباشی خانمی:53:[/QUOTE]
[B]سپاس عزیز ...[/B]
[B]درود بر شما دوستان آموزش شماره [COLOR="#FF8C00"]شصت و ششم[/COLOR] اضافه شد.... باعنوان [COLOR="#800080"]Casting shadows on the wall[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#800080"]ممنون الکا جان:53::53::53::53::53::53:[/COLOR][/B][QUOTE=Elka Eydipor;53941][B]درود بر شما دوستان آموزش شماره [COLOR="#FF8C00"]شصت و ششم[/COLOR] اضافه شد.... باعنوان [COLOR="#800080"]Casting shadows on the wall[/COLOR][/B][/QUOTE]
[QUOTE=minicam;53944][B][COLOR="#800080"]ممنون الکا جان:53::53::53::53::53::53:[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]درود بر شما عزیز...[/B]
ممنون خانم عیدی پور
واقعا احسنت به شما ، من به دانلودش نمیرسم ، شما اینقدر منظم و سریع دارید آپلود میکنید
[QUOTE=Ariana;53950]ممنون خانم عیدی پور
واقعا احسنت به شما ، من به دانلودش نمیرسم ، شما اینقدر منظم و سریع دارید آپلود میکنید[/QUOTE]
[B]درود بر شما آقای هاشمی جهانی سپاس ... خواهش میکنم[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;53953][B]درود بر شما آقای هاشمی جهانی سپاس ... خواهش میکنم[/B][/QUOTE]
این جهانی سپاس رو خوب امدید
نکنه شبکه های افغانی نگاه میکنید
[QUOTE=Ariana;53957]این جهانی سپاس رو خوب امدید
نکنه شبکه های افغانی نگاه میکنید[/QUOTE]
[B]درود بر شما آقای آریانا نه حقیقتا" من اصلا وقت نمیکنم تلوزیون نگاه کنم... ولی خوب کلا"
دنبال نوع تشکر جدید هستم بعد من کلا دوست دارم به زبان فارسی
تشکر و درود بفرستم .... این بود که این جمله رو قرض گرفتم از شما.:48::48::48::48:[/B]