-
[QUOTE=aliranger;105369]ندا خانم ببخشید موتور رندری هست که بر اساس رم کار کنه ؟
من سی پی یو core 2 due 3.00 دارم ولی رمم 8 هستش به نظرتون از کدوم موتور استفاده کنم برای cinema4D ?:39:[/QUOTE]
[B]
دوست گرامی vray خوبه اگر سیستم خوبی داشته باشید ولی بیشتر براساس cpu رندر میگیره [/B]
-
[QUOTE=رسپینا;105363]سلام من تو نصبش به مشگل خوردم گزینه لایسنس و هر چی میزنم اتفاقی نمی افته میتونین راهنمایی کنین ممنون[/QUOTE]
[B]
پلاگین رو باید کپی کنید تو پوشه پلاگین ها دوست گرامی من r16 دارم نصب نکردم [/B]
-
[QUOTE=neda *;105383][B]
پلاگین رو باید کپی کنید تو پوشه پلاگین ها دوست گرامی من r16 دارم نصب نکردم [/B][/QUOTE]
مشگل حل شد ممنون . فقظ میخواستم بدونم تو این جور موتورها میشه انیمیشنی که کیفریم براش تعریف شده رو با همون حرکات اورد و رندر گرفت
-
[QUOTE=رسپینا;105486]مشگل حل شد ممنون . فقظ میخواستم بدونم تو این جور موتورها میشه انیمیشنی که کیفریم براش تعریف شده رو با همون حرکات اورد و رندر گرفت[/QUOTE]
[B]خداروشکر
اگر نحوه رندر گرفتن رو بلد هستین به همون روشه دیگه هرجور انیمیشن باشه رندر میگیره با حرکاتش دوست گرامی [/B]
-
[QUOTE=neda *;105487][B]خداروشکر
اگر نحوه رندر گرفتن رو بلد هستین به همون روشه دیگه هرجور انیمیشن باشه رندر میگیره با حرکاتش دوست گرامی [/B][/QUOTE]
ممنون ندا خانم که جواب میدین تا همین جا که توضیح دادین و فهمیدم میشه پیداش میکنم اگه نتونستم ازتون کمک میگیرم دیگه باید ببخشین ما تازه کارارو
-
[QUOTE=رسپینا;105523]ممنون ندا خانم که جواب میدین تا همین جا که توضیح دادین و فهمیدم میشه پیداش میکنم اگه نتونستم ازتون کمک میگیرم دیگه باید ببخشین ما تازه کارارو[/QUOTE]
[B]خواهش میکنم مشکلی نیست هر سوالی داشتین مطرح کنید دوست گرامی [/B]
-
سلام من چند تا آموزش از Thea گرفتم .... مثل اینکه خودش یک نرم افزار جدا هست!!!!!
مثل Maxwell هست !!
درسته ؟
با تشکر
-
[QUOTE=Number-One;105541]سلام من چند تا آموزش از Thea گرفتم .... مثل اینکه خودش یک نرم افزار جدا هست!!!!!
مثل Maxwell هست !!
درسته ؟
با تشکر[/QUOTE]
[B]
سلام دوست گرامی
موتور رندر هست که در قسمت پلاگینهای نرم افزارسینما 4d یا دیگر نرم افزارها وارد میشه [/B]