-
[QUOTE=omid8h;75435]امین جان زمان مشخصی نمی تونم بگم ، شمار ضرب اصلی آهنگ مشکل نداشتی ، مشکل ساده بودن کار بود به طور مثال :
ثانیه 58 یهو آهنگ قطع میشه و بعد اوج میگیره شما خیلی ساده تصویر رو عوض کردی می تونستی با یه ایده ای اونجا رو قشنگ تر درست کنی یه افکتی و یا فریز کردن و یا .....
مهم نیست چند روز و یا چند ساعت کار می کنی برای یک پروژه ، مهم کار خوب عرضه کردنه ....
امیدوارم کار بعدیت پر از خلاقیت باشه و ایده نو .....[/QUOTE]
*[COLOR=#0000ff]مهم نیست چند روز و یا چند ساعت کار می کنی برای یک پروژه ، مهم کار خوب عرضه کردنه ....[/COLOR]*
*
*
*
احسسسسسنت
-
[QUOTE=omid8h;75622]سلام عزیز ...
این آموزش رو ببینید ....
[URL]http://www.video-effects.ir/?p=4862[/URL][/QUOTE]
ممنون آقا امید
نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ... هروقت Pattern موزیک تکرار میشه روی ضرب (Kick) اولی، و هر وقت که خواننده میخواد شرو به خوندن کنه، و یا هر وقت که بنظر میاد باید تصویر عوض شه رو مارک کنیم و تصویر رو کات کنیم ... همین؟
چه جالب یعنی اصول خاصی نداره ؟
.....
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;75636]ممنون آقا امید
نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ... هروقت Pattern موزیک تکرار میشه روی ضرب (Kick) اولی، و هر وقت که خواننده میخواد شرو به خوندن کنه، و یا هر وقت که بنظر میاد باید تصویر عوض شه رو مارک کنیم و تصویر رو کات کنیم ... همین؟
چه جالب یعنی اصول خاصی نداره ؟
.....[/QUOTE]
خواهش می کنم ...
مارک اولیه رو می تونید با استفاده از میزانهای موسیقی در بیارید ... ولی اینطوری یک کار ساده ارائه میدید و خسته کننده میشه ...
متاسفانه به صورت نوشتاری و فیلم نمیشه درست توضیح داد باید تجربه کسب کنید تا دستتون بیاد ...
بهترین تمرین هم دیدن فیلم و موزیک ویدئو هست که به شما خیلی کمک می کنه ....
-
[QUOTE=omid8h;75639]خواهش می کنم ...
مارک اولیه رو می تونید با استفاده از میزانهای موسیقی در بیارید ... ولی اینطوری یک کار ساده ارائه میدید و خسته کننده میشه ...
متاسفانه به صورت نوشتاری و فیلم نمیشه درست توضیح داد باید تجربه کسب کنید تا دستتون بیاد ...
بهترین تمرین هم دیدن فیلم و موزیک ویدئو هست که به شما خیلی کمک می کنه ....[/QUOTE]
سپاس فراوان ... فقط یه چیز دیگه
وقتی میگن تمپو فیلم (tempo) منظورشون سرعت کات خوردن تصاویر و همین ضرب هست یا منظورشون سرعت اتفاقات داستان و جریان فیلم هست؟؟
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;75640]سپاس فراوان ... فقط یه چیز دیگه
وقتی میگن تمپو فیلم (tempo) منظورشون سرعت کات خوردن تصاویر و همین ضرب هست یا منظورشون سرعت اتفاقات داستان و جریان فیلم هست؟؟[/QUOTE]
خواهمش می کنم ...
در مورد فیلم همچین چیزی نشنیدم ، شاید باشه ولی من نشنیدم ، من در موسیقی اصطلاح Tempo رو شنیدم ولی ویدئو رو نه ...
-
با سلام وخسته نباشید
من فقط ازاین که صحنه های پرازخشونت قرارداده بودیدخوشم نیامد(یادم باشد این انیمیشن را نبینم)
ولی کارتان جالب بود.
-
1 فایل پیوست
[FONT=arial][SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]بسیار عالی جالب شده بود امین جان!میبینم شماهم مثل خودم عشقه انیمه ای مخصوصا ناروتو ایمه های دیگه هم میبینی فعلا که برای یه قسمت باید یه هفته وایسیم اوضاعی ها آدم فقط میخواد بدونه قسمت بعد چی میشه!!!منم چنت کارمیکس انیمه زدم اگه شد منم میزارم!موفق باشید![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=arial][SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]سلامتی ناروتو و ساسکه!خخخخ!!!
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE=3][COLOR=#0000ff][B]و شخصیت مورد علاقه من![/B][/COLOR][COLOR=#ff8c00][B]اوبیتو!
[/B][/COLOR][/SIZE][ATTACH=CONFIG]9759[/ATTACH]
[COLOR=#008000][SIZE=3][B]فقط کارهای بیش تری درمورد میکس انیمه ها ببین که خلاقیتت رو بالا ببره من چنت نمونه خیلی باحال دارم تونستم برات قرارمیدم بیشتر ایده پردازی کن!!![/B][/SIZE][/COLOR]
-
دستت درد نکنه دوست خوبم خوب بود واقعا زحمت کشیدی دست گلت درد نکنه ، هیچ وقت نا امید نشو در هر کاری مشکلاتی وجود داره که با سعی و تلاش مطمعنا به همشون غلبه خواهی کرد و کارهای بهتری در آینده از شما مطمعنا خواهیم دید
-
[CENTER][COLOR=#800080][SIZE=5][FONT=arial black][B]سپاس
قشنگ بود آقا امین
موفق باشی
:53::53:[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]:53:[/CENTER]
-
انیمیشن ناروتو یکی از پر قسمت ترین انیمیشن های جهان هست
یادمه از 6 سالگی بود تا الان که 14 سالمه !
تازه شایدم بیشتر آخه این همه موضوع از کجا به فکرشون میرسه ؟
هر قسمت موضوع تازه
کار شما هم خیلی خوب بود
از بچگی تا بزرگی واقعا نشون میده
1 روز ما یک روز اونا هست
6 سال که میگزره اونم واسش میگزره :71: