-
[QUOTE=neda *;70547][B]
متن بايد تو فتوشاپ به path تبديل بشه كه من توضيح دادم وگرنه تو سينما فوردي باز نميشه بعد شايد هم وارد شده ميره قسمت بالا زاويه ديد رو عوض كنيد تا پيداش[/B] كنيد[/QUOTE]
درود ندا جان مرسی از توضیحات ولی او قضیه فارسی نویسی با وجود اون تنظیماتم حل نشد! نمیدونم چرا؟!:29:
-
[QUOTE=neda *;70547][B]
متن بايد تو فتوشاپ به path تبديل بشه كه من توضيح دادم وگرنه تو سينما فوردي باز نميشه بعد شايد هم وارد شده ميره قسمت بالا زاويه ديد رو عوض كنيد تا پيداش[/B] كنيد[/QUOTE]
نه همه جاشو گشتم چرا نیست!!! الان اشکم در میاد!
-
[QUOTE=Elka Eydipor;70550]نه همه جاشو گشتم چرا نیست!!! الان اشکم در میاد![/QUOTE]
[B]
مگه ميشه با دقت انجام بدين ببينيد متنتون تو فتوشاپ به اون حالتي كه من گفتم در مياد ؟[/B]
-
خیلی عالیه ممنون ندا خانم
-
[QUOTE=neda *;70553][B]
مگه ميشه با دقت انجام بدين ببينيد متنتون تو فتوشاپ به اون حالتي كه من گفتم در مياد ؟[/B][/QUOTE]
تمام تنظیماتی که گفتید انجام دادم بعد فقط این گزینه رو هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم؟![FONT=Tahoma]Middle Eastern every-line Compoer
بعد اینکه اصلا فارسی کلماتش جدا جدا با وجودی پیش فرض ویندوز من فارسی هم داره
یعنی توی افتر هم فقط با کمک همون اسکریپ میتونم فارسی تایپ کنم! الان توی فتوشاپ
دقیقا" همین مشکل رو دارم!! نمیدونم چرا کلمات فارسی جدای از هم تایپ میشن! با فارسی
نویس هم که آوردم اون گزینه رو نداره!(path) تو فارسی نویس هم وقت توی فتوشاپ وارد میشه
اصلا فونتش عجیب میشه!!
[/FONT]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;70558]تمام تنظیماتی که گفتید انجام دادم بعد فقط این گزینه رو هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم؟![FONT=Tahoma]Middle Eastern every-line Compoer
بعد اینکه اصلا فارسی کلماتش جدا جدا با وجودی پیش فرض ویندوز من فارسی هم داره
یعنی توی افتر هم فقط با کمک همون اسکریپ میتونم فارسی تایپ کنم! الان توی فتوشاپ
دقیقا" همین مشکل رو دارم!! نمیدونم چرا کلمات فارسی جدای از هم تایپ میشن! با فارسی
نویس هم که آوردم اون گزینه رو نداره!(path) تو فارسی نویس هم وقت توی فتوشاپ وارد میشه
اصلا فونتش عجیب میشه!!
[/FONT][/QUOTE]
[B]
پس فتوشاپ شما نسخه me نيست ولي راهش همونه كه تو عكس گفتم بعد path از قسمت لايه متن بايد انتخاب بشه[/B]
-
[QUOTE=neda *;70561][B]
پس فتوشاپ شما نسخه me نيست ولي راهش همونه كه تو عكس گفتم بعد path از قسمت لايه متن بايد انتخاب بشه[/B][/QUOTE]
بله ولی فونتش کلمه کلمه جدا از همه! آخه واسه همین هر کاری کنم همون شکل میشه! نسخه me میشه جدا نصب کرد
کدوم نسخه فتوشاپ ام ای ??
-
[QUOTE=mohsen_dalir;70555]خیلی عالیه ممنون ندا خانم[/QUOTE]
[COLOR=#008080]ممنون لطف داريد آقا محسن[/COLOR]
-
[QUOTE=Elka Eydipor;70565]بله ولی فونتش کلمه کلمه جدا از همه! آخه واسه همین هر کاری کنم همون شکل میشه! نسخه me ro mishe joda nasb kard??[/QUOTE]
[B]
فكر نكنم من ميگم كلا فتوشاپو عوض كنيد چون اون دفعه هم با رنگها مشكل داشتيد معلومه مشكل داره [/B]
-
[QUOTE=neda *;70567][B]
فكر نكنم من ميگم كلا فتوشاپو عوض كنيد چون اون دفعه هم با رنگها مشكل داشتيد معلومه مشكل داره [/B][/QUOTE]
آره توی فتوشاپ سی سی چطور؟؟همچین امکانی هست؟؟