-
[QUOTE=تورج یوسفی;70408]محمد جان اختیار داری ولی من تو این چند سال این مطلب رو نشنیده بودم شاید هم با اصطلاح دیگه ای شنیده باشم ولی کیفیت موضوع دیگه ای هست ربطی به دسیبل و داینامیک نداره شما یه موزیک اورجینال خارجی رو با موزیک سیروان مقایسه کن میبینی موزیک سیروان واقعا از داینامیک بالا تری برخورداره ولی موزیک خارجی وضوح وتمیزی بالاتری داره البته میکس های سیروان نسبتا به استاندارد نزدیک تره و خود من هیچ موقع نمیتونم مثل اون میکس کنم[/QUOTE]
دوست من کیفیت یک پکیج از یه سری موارده ! چرا ربطی به دسیبل کار نداره ! یعنی دسیبل کار شما برسه به مثبت 2 یا سه یا بالاتر - یعنی کارتون بی کیفیت نشده ! خوب کار دیستورت شده دیگه !:8:
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;70404]ممنون بابت توضیحاتتون استاد
پس باید رو رکورد بیشتر وقت بذارم تا نرم افزار
البته میدونم مفصله و منم میخام یاد بگیرم و قصد ندارم دو روزه یاد بگیرم
ولی از فرمایشاتون فهمیدم که هنوز زوده وارد دنیایه مسترینگ بشم باید اطلاعاتمو راجب صوت و موسیقی بیشتر کنم
تشکر فراوان آقای یوسفی[/QUOTE]
خواهش میکنم
اگه واقعا علاقه مند هستید بهتره مقاله های مربوط به فیزیک صدا و ماهیت صدا که در اینترنت هم فراوان هست رو مطالعه کنید تا مبحث رکورد براتون قابل هضم تر باشه [COLOR=#b22222]به فکر محیط مناسب برای رکورد خود باشید تا میکروفون خوب و سخت افزار خوب[/COLOR]
-
[QUOTE=mo-hammad;70409]من پیشنهاد میکنم تو انجمنهای cubase.ir
و persian-music.org
عضو بشی[/QUOTE]
من فک میکنم لینک سایت های فارسی ممنوع باشه عزیز
من هر چی بخام اینجا هست .... اساتیدی مثل آقا یوسفی هم هستند که در رابطه با موزیک راهنمایی کنن
به هر حال ممنون
-
[QUOTE=تورج یوسفی;70412]خواهش میکنم
اگه واقعا علاقه مند هستید بهتره مقاله های مربوط به فیزیک صدا و ماهیت صدا که در اینترنت هم فراوان هست رو مطالعه کنید تا مبحث رکورد براتون قابل هضم تر باشه [COLOR=#b22222]به فکر محیط مناسب برای رکورد خود باشید تا میکروفون خوب و سخت افزار خوب[/COLOR][/QUOTE]
ممنون استاد راهنماییاتون خیلی برام مفیده ... حتما سر فرصت اطلاعات و مقالات زیادی در رابطه با صدا تهیه میکنم و میخونم ... البته یه چیزایی خوندم که بفهمم صوت چیه
در کل ممنونم از لطفتون
-
[QUOTE=mo-hammad;70410]دوست من کیفیت یک پکیج از یه سری موارده ! چرا ربطی به دسیبل کار نداره ! یعنی دسیبل کار شما برسه به مثبت 2 یا سه یا بالاتر - یعنی کارتون بی کیفیت نشده ! خوب کار دیستورت شده دیگه !:8:[/QUOTE]
ممنون از راهنمایتون [B]استاد[/B] اگه پست های دیگه من رو میخوندید متوجه منظورم میشدید و این سوال [B]اسپم وار[/B] رو نمیزدید ضمنا برای جواب دادن به پست ها از [B]پاسخ با نقل قول[/B] استفاده کنید موفق باشید
-
[QUOTE=تورج یوسفی;70408]محمد جان اختیار داری ولی من تو این چند سال این مطلب رو نشنیده بودم شاید هم با اصطلاح دیگه ای شنیده باشم ولی کیفیت موضوع دیگه ای هست ربطی به دسیبل و داینامیک نداره شما یه موزیک اورجینال خارجی رو با موزیک سیروان مقایسه کن میبینی موزیک سیروان واقعا از داینامیک بالا تری برخورداره ولی موزیک خارجی وضوح وتمیزی بالاتری داره البته میکس های سیروان نسبتا به استاندارد نزدیک تره و خود من هیچ موقع نمیتونم مثل اون میکس کنم[/QUOTE]
[B]درود بر شما... البته عرض کردم که من زیاد در این رابطه اطلاع ندارم... خیلی میکس و مسترینگ رو دوست داشتم که دیگه وقت نشد یاد بگیرم... ولی بین این همه کارای سیروان رو بیشتر قبول دارم...[/B]
-
[QUOTE=تورج یوسفی;70412]خواهش میکنم
اگه واقعا علاقه مند هستید بهتره مقاله های مربوط به فیزیک صدا و ماهیت صدا که در اینترنت هم فراوان هست رو مطالعه کنید تا مبحث رکورد براتون قابل هضم تر باشه [COLOR=#b22222]به فکر محیط مناسب برای رکورد خود باشید تا میکروفون خوب و سخت افزار خوب[/COLOR][/QUOTE]
آقای یوسفی عزیز خداقوت
سوالی داشتم اگه محبت کنید و جواب بدید.
من در کنار کار عکاسی به موسیقی هم علاقه ی زیادی دارم و برای همین تقریبا دو سال هست که آموزش سنتور می بینم اما سوال من اینه که من دوست نابینایی دارم که واقعا در موسیقی نابغست و ساز تار کار می کنه البته ساز تخصصی اون ساز تار هست
حالا مشکل چیه این دوست من از من خواست تا نرم افزاری رو بهش معرفی کنم که بتونه کارهاش رو ضبط و ادیت کنه و من هم چون با مجموعه ادوبی آشنا بودم adobe Audition رو براش نصب کردم و برای دستورهاش shortcut تعریف کردم تا بتونه کار کنه حالا با دیدن این تایپک این سوال برام پیش اومده که آیا این نرم افزار خوبه یا بریم سراغ یه نرم افزار دیگه چون میترسم وقتی پیشرفت کرد بدونم نرم افزار اشتباهی بهش معرفی کردم توجه داشته باشین که ایشون نابینا هستن با تشکر
-
اون سایت هایی که دوست عزیز دادن اونا خوبه
ایرانین ولی در مورد موزیک و ایناست فقط
نرم افزار کیوبیس هم خوبه بنده تاره اول راهشم
-
[QUOTE=fery74;70488]اون سایت هایی که دوست عزیز دادن اونا خوبه
ایرانین ولی در مورد موزیک و ایناست فقط
نرم افزار کیوبیس هم خوبه بنده تاره اول راهشم[/QUOTE]
ممنون داداش
چطوری کیوبیس رو یاد بگیرم؟ آموزشش رو از کجا تهیه کنم؟
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;70490]ممنون داداش
چطوری کیوبیس رو یاد بگیرم؟ آموزشش رو از کجا تهیه کنم؟[/QUOTE]
من میتونم لینک بدم همون سایت های فارسی با اینکه ربط به موزیک داره ولی باز نمیدونم شاید دوستان حذف کنند پست رو
ببین دانلود کردی نرم افزارشو؟
تا فردا صبر کن آموزش فارسیش رو بهت میدم..