-
[QUOTE=neda *;64847][B]
دوست عزیز با نرم افزار Camtasia Studio ضبط کردم
لایه ها نه به همین صورت کپی میشه یا با کلید میانبر
puppet warp هم چرا میشه و لی همون حرکت براش تکرار میشه
عکس باید پس زمینه نداشته باشه باید transparent باشه [/B][/QUOTE]
بازم بسیار بسیار مچکرم ندا خانم :o
-
[QUOTE=md666;64845]اون چشما که توی لایه اخر هی میذاشتین دوباره برمیداشتین چی بود جریانش حتما نیازه یا نه نیاز نیست؟:39:
یه سوال دیگه اگه بخوایم بهش یه پشت صحنه اضاف کنیم باید چیکار کنیم؟ مثلا یه جنگل باشه پشت سرش؟ :4:
یکم هم پیشرفته تر باشه مثلا یه شیر دنبالش باشه رو هم باید چیکار کرد؟ اینطوری خیلی باحال میشه :137:
همونطور که گفتم من از فوتوشاپ هیچی بلد نیستم واسه همین دارم همه چیزو میپرسم :o[/QUOTE]
[COLOR=#ff0000][B]درود بر شما دوست گرامی بعد از اینکه رندر و خروجی گرفتید میتونید ببرید توی افتر افکت و اونجا بهش پس زمینه هر چی میخواید بدید..[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=md666;64853]بازم بسیار بسیار مچکرم ندا خانم :o[/QUOTE]
[COLOR=#0000ff][B]
موفق باشید دوست عزیز[/B][/COLOR]
-
خیلی ممنون از آموزش
نمیدونم چرا ورژن cc تو سیسنم مشکل نداره ولی تو لب تابم همون ورژن قسمت انیمیشنش فعال نیست ویدیو رو هم وارد کردنی میگه این ورژن ساپورت نمیکنه بنظرتون علت چیه ؟
-
[QUOTE=تورج یوسفی;64883]خیلی ممنون از آموزش
نمیدونم چرا ورژن cc تو سیسنم مشکل نداره ولی تو لب تابم همون ورژن قسمت انیمیشنش فعال نیست ویدیو رو هم وارد کردنی میگه این ورژن ساپورت نمیکنه بنظرتون علت چیه ؟[/QUOTE]
[B]آقای یوسفی حتما کرک نشده به همین خاطر گزینه ها فعال نیست[/B]
-
[QUOTE=neda *;64890][B]آقای یوسفی حتما کرک نشده به همین خاطر گزینه ها فعال نیست[/B][/QUOTE]
احتمالا بازم تشکر بخاطر یاداوری
-
سلام دوستان.
من به یک مشکل برخوردم. من در منوی window خود گزینه animation رو مشاهده نمی کنم!:2:
فتوشاپ هم به درستی نصب شده!
[CENTER][IMG]http://s5.picofile.com/file/8155189976/%D8%B1_%D8%B0%D8%B0_%D8%B1%D8%B0.png[/IMG]
[/CENTER]
-
[QUOTE=fo-eng;99330]سلام دوستان.
من به یک مشکل برخوردم. من در منوی window خود گزینه animation رو مشاهده نمی کنم!:2:
فتوشاپ هم به درستی نصب شده!
[CENTER][IMG]http://s5.picofile.com/file/8155189976/%D8%B1_%D8%B0%D8%B0_%D8%B1%D8%B0.png[/IMG]
[/CENTER]
[/QUOTE]
سلام عزیز
Time line رو انتخاب کنید
Animation مال ورژن های قدیمیه
-
[QUOTE=Mostafa Eradi;99331]سلام عزیز
Time line رو انتخاب کنید
Animation مال ورژن های قدیمیه[/QUOTE]
سپاسگذارم :53:
بله بله پیداش کردم. جهت کامل تر شدن جواب این رو می زارم تا دوستانی که به مشکل من برخوردند بتونند حل کنند:
[B]ازمنوي window گزينه timeline رو كه انتخاب کنید، يک پنجره پايين فتوشاپ باز ميشه كه تو قسمت وسط پنجره گزينه create video timeline هست. كنار اين گزينه رو ي فلش كليك كني گزينه animation رو انتخاب نمایید تا پنل [/B][B]animation براتون باز شه.[/B]
-
عذر می خوام از کدوم قسمت می تونیم واسش loop یعنی تکرار مجدد تعیین کنیم؟ :53: