[QUOTE=Elka Eydipor;62446][B]خوب آقا وحید احتمالا نصبی نیست اگه میشه یه عکس از فایلی که دانلود و اکستراچ کردی بزار ببینیم محتویاتش چیه؟؟!![/B][/QUOTE]
خب خانوم عیدی پور عکسشون رو گذاشتم توی چند پست اول
اکسترکت نشد و زد کل درایو رو فرمت کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=Elka Eydipor;62446][B]خوب آقا وحید احتمالا نصبی نیست اگه میشه یه عکس از فایلی که دانلود و اکستراچ کردی بزار ببینیم محتویاتش چیه؟؟!![/B][/QUOTE]
خب خانوم عیدی پور عکسشون رو گذاشتم توی چند پست اول
اکسترکت نشد و زد کل درایو رو فرمت کرد
[QUOTE=vahid980090;62450]خب خانوم عیدی پور عکسشون رو گذاشتم توی چند پست اول
اکسترکت نشد و زد کل درایو رو فرمت کرد[/QUOTE]
[B]
من توصیه میکنم اگه اینطوریه سی دی سایت رو بخرید راحت کنید خودتونو! خوب اینطوری که معلومه یه اشکالی
هست توی فایلی که دانلود کردید!آقا وحید[/B]
ورژن 15 رو نصب کن بهتره
[B]وحید چرا از بازار تهیه نمیکنی؟اینی ک دانلود کردی شاید مشکل داره عزیز[/B]
آره فردا میرم ببینم بازار چی داره
ولی بچه ها از همتون میخوام کمکم کنید ها
چون خیلی خیلی این نرم افزار به درد موزیک ویدیو میخوره
:104:
بیشترین استفادش فعلا اینه که از المنت هاش استفاده کنم
مثل درخت و کوه و ماشین و ربات و اینا که بعدا دستم باهاش رووون بشه و بتونم دستکاریشون کنم:30:
[QUOTE=vahid980090;62532]آره فردا میرم ببینم بازار چی داره
ولی بچه ها از همتون میخوام کمکم کنید ها
چون خیلی خیلی این نرم افزار به درد موزیک ویدیو میخوره
:104:
بیشترین استفادش فعلا اینه که از المنت هاش استفاده کنم
مثل درخت و کوه و ماشین و ربات و اینا که بعدا دستم باهاش رووون بشه و بتونم دستکاریشون کنم:30:[/QUOTE]
[B]درود آقا وحید منم تازه دارم شروع میکنم به یاد گرفتن و دسته پنجه نرم کردن با این نرم افزار فعلا که خوشم اومده از
محیطش با حاله... حالا تا ببینم پله پله چه شود میتونیم یاد بگیریم به هم کمک میکنیم نگران نباشید:9:[/B]
[QUOTE=Elka Eydipor;62551][B]درود آقا وحید منم تازه دارم شروع میکنم به یاد گرفتن و دسته پنجه نرم کردن با این نرم افزار فعلا که خوشم اومده از
محیطش با حاله... حالا تا ببینم پله پله چه شود میتونیم یاد بگیریم به هم کمک میکنیم نگران نباشید:9:[/B][/QUOTE]
خب بالاخره نصبش کردم خخخخخخخخخخ
حالا باید چه پلاگین ها و چه تشکیلاتی رو نصب کنم ؟:29:
[QUOTE=vahid980090;62808]خب بالاخره نصبش کردم خخخخخخخخخخ
حالا باید چه پلاگین ها و چه تشکیلاتی رو نصب کنم ؟:29:[/QUOTE]
[B]درود بر شما خدا رو شکر بالاخره موفق شدید آقا وحید خوب حالا هر چی پلاگین که توی سایت هست و برای
کارت نیاز داری رو دانلود و نصب کن مهمترینش این وری باید باشه![/B]
[QUOTE=vahid980090;62808]خب بالاخره نصبش کردم خخخخخخخخخخ
حالا باید چه پلاگین ها و چه تشکیلاتی رو نصب کنم ؟:29:[/QUOTE]
[B]بستگي داره براي چه كاري بخواييد پلاگين ساخت آتش . خرد كردن جسم .ساخت مايعات . رندر گرفتن .ساخت ابر و خيلي چيز ديگه من كه همه رو نصب كردم پيشنهاد ميكنم شما هم همه رو نصب كنيد [/B]
[QUOTE=neda *;62816][B]بستگي داره براي چه كاري بخواييد پلاگين ساخت آتش . خرد كردن جسم .ساخت مايعات . رندر گرفتن .ساخت ابر و خيلي چيز ديگه من كه همه رو نصب كردم پيشنهاد ميكنم شما هم همه رو نصب كنيد [/B][/QUOTE]
سلام ندا خانوم
همه رو که میخوام ...هر چی هم که از قلم انداختی هم میخوام :10:
اینارو چطور دانلود کنم /// منظورم اینه که پلاگین ها توی چ بخشی هستن ... چطوری هم نصبشون کنم ////