[ATTACH=CONFIG]8090[/ATTACH]
این بهتره
نمایش نسخه قابل چاپ
[ATTACH=CONFIG]8090[/ATTACH]
این بهتره
آقا آموزشا چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟
شاهین بودوووووو دستم به دامنت :52:
[QUOTE=vahid980090;61851]آقا آموزشا چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟
شاهین بودوووووو دستم به دامنت :52:[/QUOTE]
داداش اگه خدا بخواد فردا تا غروب اماده میشه.
[QUOTE=shahin_hich;61869]داداش اگه خدا بخواد فردا تا غروب اماده میشه.[/QUOTE]
مرسی ی ی ی ی ی ی
[QUOTE=shahin_hich;61869]داداش اگه خدا بخواد فردا تا غروب اماده میشه.[/QUOTE]
مرسی ی ی ی ی ی ی
این سیو پروژه رو ببینید شاید تنضیمات کمکی کنه برای چرخش برگ به دور خود و به دور محیط خیلی با عجله زدم ببخشید
[url]http://www.mediafire.com/download/n67q58qxug6kavt/charkhesh_barg.rar[/url]
[QUOTE=تورج یوسفی;62081]این سیو پروژه رو ببینید شاید تنضیمات کمکی کنه برای چرخش برگ به دور خود و به دور محیط خیلی با عجله زدم ببخشید
[url]http://www.mediafire.com/download/n67q58qxug6kavt/charkhesh_barg.rar[/url][/QUOTE]
تورج جان مرسی.فقط منظور منو شاهین از چرخش برگ دور خودش به صورت سه بعدیه نه 2 بعدی
[QUOTE=تورج یوسفی;62081]این سیو پروژه رو ببینید شاید تنضیمات کمکی کنه برای چرخش برگ به دور خود و به دور محیط خیلی با عجله زدم ببخشید
[url]http://www.mediafire.com/download/n67q58qxug6kavt/charkhesh_barg.rar[/url][/QUOTE]
ممنون آقا تورج ولی حیف که من سی سی ندارم ........
ممنون تورج عزیز.......شاهین جان ازت خبری نیست برادر...
امروز با کمک یکی از اموزشهای سایت.....یک سولید ایجاد کردم....بعد ماسک دایره ای زدم روش...سه بعدیش کردم.....بعد به حالت خوابیده روی کف زمین تغییر حالتش دادم....بعد mask path رو کپی کردم به نور emitterکه ایجاد کردم.....حرکت نور چرخشی دور دایره شده..بعد هم پارتیکیولار رو روی قسمت emitter گذاشتم رو lights
خیلی شبیه این در اومد...فکر کنم تکنیکش همینه.....فقط تمیزکاری می خواد..مثلا اینکه چند تا اینجوری درست کنی......هر کدوم از این particular ها رو تعداشون رو کم بگیری....بعد هم هر کدام رو چرخش های متفاوت به پر ها بدی..بعد تلفیق اینها باعث میشه که پرها نا منظم به نسبت همدگیر ولی حول محور دایره بچرخند.............
[QUOTE=age2;62084]تورج جان مرسی.فقط منظور منو شاهین از چرخش برگ دور خودش به صورت سه بعدیه نه 2 بعدی[/QUOTE]
[QUOTE=vahid980090;62094]ممنون آقا تورج ولی حیف که من سی سی ندارم ........[/QUOTE]
[QUOTE=amirmohammad;62109]ممنون تورج عزیز.......شاهین جان ازت خبری نیست برادر...
امروز با کمک یکی از اموزشهای سایت.....یک سولید ایجاد کردم....بعد ماسک دایره ای زدم روش...سه بعدیش کردم.....بعد به حالت خوابیده روی کف زمین تغییر حالتش دادم....بعد mask path رو کپی کردم به نور emitterکه ایجاد کردم.....حرکت نور چرخشی دور دایره شده..بعد هم پارتیکیولار رو روی قسمت emitter گذاشتم رو lights
خیلی شبیه این در اومد...فکر کنم تکنیکش همینه.....فقط تمیزکاری می خواد..مثلا اینکه چند تا اینجوری درست کنی......هر کدوم از این particular ها رو تعداشون رو کم بگیری....بعد هم هر کدام رو چرخش های متفاوت به پر ها بدی..بعد تلفیق اینها باعث میشه که پرها نا منظم به نسبت همدگیر ولی حول محور دایره بچرخند.............[/QUOTE]
[B]سلام به تموم دوستای عزیزم.اقا من ی دنیا شرمندم ک اموزشو قرار ندادم حقیقتش من اموزشو درس کردم ولی چون میکروفن خوب ندارم اصلا از صدای اموزش راضی نیستم سرو صدای بیرون هم ک هیچی...
راستش چون اموزش کاربردییه دوس دارم کیفیت صداش خوب باشه برا همین بعد از ظهر ی میکروفن خوب تهیه میکنم و اموزشو از نو رکورد میکنم.
ولی واقعا شرمنده شمام دوستان.[/B]