-
[QUOTE=Hadipour;53422]آفرین باحال شده
حالا
[B]Ambient Occlusion همون سایه کناره دیوار یکم زیاده[/B][/QUOTE]
ممنون حسین جان دوباره رفتم پای pc روش کار میکنم
تو دفترم اینترنت قطعه تو خونه هم لبتابم جواب نمیده واسه رندر فکر کنم باید جای لبتابو با کامپیوتر عوض کنم:4:
-
[QUOTE=تورج یوسفی;53429]ممنون حسین جان دوباره رفتم پای pc روش کار میکنم
تو دفترم اینترنت قطعه تو خونه هم لبتابم جواب نمیده واسه رندر فکر کنم باید جای لبتابو با کامپیوتر عوض کنم:4:[/QUOTE]
دیگه سیستم دفتر رو نمیشه بیاری خونه :4:
-
[B]خيلي خوب شده چندتا ايراد داشت كه آقاي هادي پور گفتند
اگر متريال كوزه هم عوض كنيد بهتر ميشه [/B]
-
آقا تورج من وارد نیستم تو سینما فور دی تا بنصبمش :115:
ولی همینجوری که دیدم زیبا و باحال شده بود شما کارت درسته
-
[QUOTE=تورج یوسفی;53404]فکر کنم تا حدودی مشکل نویز هم برطرف شده باشه
[ATTACH=CONFIG]6854[/ATTACH][/QUOTE]
خیلی خوب شد.خسته نباشید.
-
1 فایل پیوست
کار جدید من با تشکر از هادیپور عزیز [B]این فریم 20 دقیقه رندر برد 120 فریم بقیه رو خدا بخیر کنه البته تمام گزینه های رندر بالا بود [/B]
[URL="http://www.mediafire.com/download/465687w54ro6dxr/toop+ba+jabe+.c4d"]پروژه این کار [/URL]
[ATTACH=CONFIG]7252[/ATTACH]
-
[QUOTE=تورج یوسفی;55496]کار جدید من با تشکر از هادیپور عزیز [B]این فریم 20 دقیقه رندر برد 120 فریم بقیه رو خدا بخیر کنه البته تمام گزینه های رندر بالا بود [/B]
[ATTACH=CONFIG]7252[/ATTACH][/QUOTE]
خیلی خوب شده آقا تورج.عالیه
-
[QUOTE=تورج یوسفی;55496]کار جدید من با تشکر از هادیپور عزیز [B]این فریم 20 دقیقه رندر برد 120 فریم بقیه رو خدا بخیر کنه البته تمام گزینه های رندر بالا بود [/B]
[ATTACH=CONFIG]7252[/ATTACH][/QUOTE]
عالیه داداش.خیلی کار قشنگیه.فقط برای رندرش باید صبر ایوب داشته باشی :)
-
[QUOTE=shahin_hich;55511]عالیه داداش.خیلی کار قشنگیه.فقط برای رندرش باید صبر ایوب داشته باشی :)[/QUOTE]
[QUOTE=masoumeh;55510]خیلی خوب شده آقا تورج.عالیه[/QUOTE]
فکر میکردم پروژه رو با خودم تو فلش آوردم ولی الان که اومدم آپ کنم میبینم نیست پروژه رو فردا آپ میکنم که نظر بدید
بعد ریختن توپ ها روی مکعب ها یه موج مکزیکی رو مکعب ها باعث میشه توپ ها جابجا بشن
-
[QUOTE=تورج یوسفی;55520]فکر میکردم پروژه رو با خودم تو فلش آوردم ولی الان که اومدم آپ کنم میبینم نیست پروژه رو فردا آپ میکنم که نظر بدید
بعد ریختن توپ ها روی مکعب ها یه موج مکزیکی رو مکعب ها باعث میشه توپ ها جابجا بشن[/QUOTE]
حتما منتظر می مونیم.